bu yazılanları okuyupta doğru yolu bulabilecek biri olduğunu sanmıyorum o adamın(kusura bakma arkadasım esın sonuçta ama ben böyle düşünüyorum)
eğer bu kadar basit olsaydı coktan doğru yolu bulurdu bu adam..
onceden de söylemiştim; kendi evladına deger vermeyen,onemsemeyen bir adamdan hayır gelmez zaten..kendi canına,kendi kanına,kendi parçasına deger vermiyor..nerde kaldı elin kızına deger verecek..
kim bilir kaç yasina gelmiş,yıllardır bu sekilde goden bir evlilik ve bunlara ses çıkarmayan bir es var..bu saatten sonra niye nasıl değişsin ki o adam..
ondan değişmesini asla bekleme..
hani bı laf vardır; ya bu deveyi gudersin ya da bu diyardan gidersin..
olay bu..
buna karar vericek ve o kararı uygulayacaksin arkadasım..
hayat senin hayatın..bizler burada derdine ortak oluyoruz ama bu bilgisayarın basından kalktığımızda kendi hayatlarımızı yasiyoruz,sen ise o hayatı o derdi yasamaya devam ediyorsun..
o yüzden bu diyardan gidecek mısın?yoksaa bu adamı güdecek misin?bunu sen bilirsin..
bunca seyin icinde tek gercek ve tek önemli olan şey ise; o iki tane güzeller guzeli yavrun..onların hayatında olmayan yer edinmemiş bir babaları var,aslında babaları onlar için zaten yok..eğer bosanirsan onlar için değişen bir şey zaten olmayacak..sadece daha huzurlu daha güvenli bir ortamları olacak..senin kendinden önce yavrularını düşünüp ona göre karar vermen lazım,ki zaten sen de bunun farkindasindir..
ama kalırsın ama gidersin..senin bileceğin is..