How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

film daha bitmedi....

Takildigim bir nokta var, sira takibini hatirlamam mumkun olmasa da ilk mesajlarinizda esinizin "para kazandiginiz halde" size harclik birakmadigini, gida sektorunde calistigi icin dolabiniz (Allah'a sukur) dolu oldugunu, ama genel durum itibariyle maddi anlamda evle ilgilenmedigini, uzerinize borclariniz oldugunu yazmistiniz.

Bunca kaos icinde bebeklerinizin bakicisina duzenli odeme yapabiliyor muydunuz? Zira esiniz bebegi BAKICI'ya birak demis?

mecbur bakıcıya tabi ki ödeme yapacak..... apmak zorunda da.. evet evle ilgilenmiyor... temizlik malzemeleri ,elektrık,su,doğalgaz aylarca ödenmez..
ama gün gelir kesmeye gelirler o zaman öder...bakıcıya hiç aksatmadm,zaten buyuk hasarımıda bakıcıya 15ınde degıl 16ında ödediği için almıştım...

Kk nın ılgınc konularından bırı...Ben her yazılan konuyu dogru gozuyle bakmaya calışırım..

Bana gore boyle ınsanlar var mı ne ılgınc gelsede var hayatta cok ılgınc ınsanlar var..

Biz kadınlar ya bızı cok mutlu eden adamı severız yada bıze dunyada her turlu acıyı cekenı severız asık olurz..
Bunun adı aşk olur saplantı olur sıgınma olur baglılık olur........

O kısıden kopmamız ıcın bır donum noktası gerekır...

Sızın eğitimlı olmanız olgun olmanız karıyerlı olmanız hıcbırsey ıfade etmez.

Boyle bır adama sevıyor onunla yasıyorsanız gecıp gıden zamanda onun sızın ıcın yapmadıklarını dusunerek pskolojınızı bozman yerıne tamam mı devam mı dusunun..

Ya karar verın bu hayat benı multu etmıyor deyın hemen yarın işleme koyulun

yada bu acılara ragmen mutluysanız eşınız her ne yapıyorsada ılgızlıgı sıddetı laflarını umursamadan sız cocuklarınızla multu olmaya çalısın....

Yasadıklarınızın bır kısmını yasayan kadınların bazıları hemen boşanmayı tercıh ederdı.Bu dunyada bır kere gelıyorum sevgı bır yere kadar derdı Allah saglık sıhhat versın der kendılerını yol cızerdı..

Sız sabrı tercıh ettınız kendızce bırcok şeye katlandınız sonuc duzelme var mı..
Sabrınızın mukafatı ne................bunları dusunun ..

Kendın ıcın degıl cocuklarınızın mutlu bır hayat surmesı ıcın Ayağa kalkın ve bır yol cızın..

]
Hala imada bulunan arkadaşlar var...Lütfen rica ediyorum .

Konu sahibine isteyen istediğini söyler.Avukatlığı bırakın artık !

işi terbiyesizleştirmeyelim olur mu? konu sahibine herkes istediğini söyleyemez.

eşim ezmiş olabilir ama ezik bir tip değilim.. avukatım dediklerinide en az senin kadar tanıyorum.. kimse babamın oğlu değil.. ben yanlış adamla evlenmiş olabilirim.. evliliğimi bitirmememek için elki kendimi ezirerek savaşmış olabilirim.. senin bana daha önce ettiğn tabirle ruh hstası olabilirim ama bana her şeyi söyleme hakkınıda getirmez.. burada bana sert yazan arkadaslarımın iyi niyetle yazdıkarını biliyorum kızabilirler ama aşağılayamazlar.. terar dıyorum ben kolayı seçip hemen boşanmadığım savaştığım için kendimce hakareti,sinmişlii haketmıyorum.. sevgiler....

ersealme .!.:
üye olurken ya da konu açarken kimse bana anılarını yazma demedi...
bugün neleroldugunu yazma da demedi.. evet herkes girer,herkes our ki,öyl olsun diye konu actım.. dalga geçtirecek kadarda alçalmadım...

böyle düşündüğünü baştan söylesene yahu ben de kabak tadı verdim falan sandım boşu boşuna yazmamışım sen zaten hiç bişeycikler hissetmiyormuşsun ki, sinirlerini mi aldırdın naaptın artık bilemeceğim akannehir

olivia .!.:
Napacaksin canim ya, kadiniz iste, tabiki erkek bu, severde döverde ilgilenmezde vs. vs.
Sen bol bol dua et, gecer Allahin izniyle...
Hayat kafasini calistirmayanlar icin gercekten cok zor, hele birde körü körüne isler yaptinmi altindan cikmasi dahada zor.
Ama seviyorsan katlanmaktan baska caren yok, cünkü seviyorsun.
Mesleginde yok galiba ne yapacaksin ayrilirsan eger bu adamdan, en azindan arada bir sana kotür yüklüyordu.

Amaaan kocadır bu döver de sever de...
Otur oturduun yerde işte, ne bozacaksın düzenini...
Ne güzel evlenmişsin iki çocuğun olmuş.. Daha ne istiyorsun...
Boşanıp dul kadın damgası yemekten iyidir.... Boşver sen haziranı temmuzu beklemeyi....
Devam et anılarını yazmaya....
Ama isteesen bunları bi kağıda yaz, bi yayınevi çıkar yayınlar meşhur olursun....
Çünkü bu hikaye film senaryosunu geçti roman olmaya doğru ilerliyor....

aynen çok feci ben de böyle düşünüyorum, hatta afiyet olsun madem :) herkes halinden son derece memnun..

hatta şimdi doktor da işin içine girdi ya kesin çok elim çaresi olmayan bir hastalık da mevcuttur demedi demeyin :)

mesela bihter intihar etmeyecek olsaydı adnan bey niye silah göstersindi değil mi :)) demekki o silah kullanılacak! (bu arada diziyi izlemiyorum tarzım değil ama annem sağolsun dinliyorum yan odadan :) )

yazdığım mesajları algılamayı beceremeyen üyelere altyazı: yazdıklarımın mealinde efendim sizin cevap yazdığınız insanla benim cevap yazdığım insan aynı kişiler olmadığı için vicdanım sonnnnnnn derece rahat çünkü bence sizin vah vah tüh tüh dediğiniz insan henüz hiç varolmadı bile :) böyle bi insanın varlığı da zaten doğa kanunlarına aykırı... eğer gerçekten olsaydı o zaman doğadaki herhangi bir canlıdan farkı kalmazdı yani üreme ve yavru bakımını yerine getirmiş sağolsun ama insan olmanın gerekliliği ve insanı diğer canlılardan ayıran özelliklere sahip olup bunu kullanmamanın kesinlikle psikopatolojik bir durumu olurdu ki (belki de vardır) ama ona bile ihtimal vermiyorum bu kadar psikopatolojik canlının bir araya gelme ihtimali sadece mazhar osmanda var :)) hele de bunlar birbirini bulup evlenmiş olsunlar. taaaaabi canımmm :)

haa siz istediğiniz gibi inanmakta özgürsünüz tabii...

ama arkadaş kendini acayip hissetmemiş o yüzden tutmayın beni yazacağımmmmmmmmmm :))

Son düzenleme:
Arkadasim demissin ki bana kizan arkadaslar bu kadar sabirli olmama kiziyor...

Bence yanlis dusunuyorsun sana kizan insanlar kendine neden bu kadar eziyet ettigine ve tum bunlara neden katlandigina kiziyor bence hemcinsin olarak..

Acikcasi konuyu okudumda ilk basta bana da samimi gelmedi(basliktan ve yazis tarzindan dolayi) ama sonrasinda anlattiklarinin dogru olduguna inandim bole seyler yasanabiliyor gercekten...

Yazmak seni rahatlatiyor olabilir yasadiklarinla yuzlesmeni kabullenmeni sindirmeni sagliyor olabilir ama yazarken bi yandan da hayatini nasil yoluna koyacagini dusun bence. Esinin duzelmesi icin umutlanmayi birak sen yapabilecegin herseyi gercekten de insan ustu bi sabir gosterek yapmissin kendine eziyet cektirme pahasina.. 2 cocuk yapmissin yaslari ne bilmiyorum ama 1 gunluk bebek bile negatif ortamdan bagiris cagiristan etkilenir lutfen olnlari dusun arkadasim bu adamdan kurtul bi an once ve cocuklarina yonel isin zor olacak cunku onlarla 2 kat fazla ingilenmelisin kotu anilarini silmesin ve onlari 2 kat daha fazla korumalisin..

Doktora giderek buyuk bi adim atmissin ama bu donemleri iyi bilirim insan da bi beklenti olusuyo doktora gidiorum hersey duzelecek ben duzelicem fln die ama ole deil burda doktor ilac vs sadece sana yardimci.. asil olan sensin. yasadigin bi olumsuzlukta tekrar basa donme ihtimalin var lutfen pes etme... iyi dusuncenin gucune inan. Bu dunyada neyi dusunursen neyi ozlemle istersen onu cekersin kendine ama korku hayal kirikligi uzuntu gibi negatif seyler dusunursen onlarla karsilarsin bunu bi dene ... negatif seyleri bile olumlu gormeye calis hicbiseyden korkma korkunun kendisinden kork sadece... Kendine guvenmeye iyi yonlerini kesfetmeye calis... Allah yardimcin olsun..

Bence yanlis dusunuyorsun sana kizan insanlar kendine neden bu kadar eziyet ettigine ve tum bunlara neden katlandigina kiziyor bence hemcinsin olarak..

Acikcasi konuyu okudumda ilk basta bana da samimi gelmedi(basliktan ve yazis tarzindan dolayi) ama sonrasinda anlattiklarinin dogru olduguna inandim bole seyler yasanabiliyor gercekten...

Yazmak seni rahatlatiyor olabilir yasadiklarinla yuzlesmeni kabullenmeni sindirmeni sagliyor olabilir ama yazarken bi yandan da hayatini nasil yoluna koyacagini dusun bence. Esinin duzelmesi icin umutlanmayi birak sen yapabilecegin herseyi gercekten de insan ustu bi sabir gosterek yapmissin kendine eziyet cektirme pahasina.. 2 cocuk yapmissin yaslari ne bilmiyorum ama 1 gunluk bebek bile negatif ortamdan bagiris cagiristan etkilenir lutfen olnlari dusun arkadasim bu adamdan kurtul bi an once ve cocuklarina yonel isin zor olacak cunku onlarla 2 kat fazla ingilenmelisin kotu anilarini silmesin ve onlari 2 kat daha fazla korumalisin..

Doktora giderek buyuk bi adim atmissin ama bu donemleri iyi bilirim insan da bi beklenti olusuyo doktora gidiorum hersey duzelecek ben duzelicem fln die ama ole deil burda doktor ilac vs sadece sana yardimci.. asil olan sensin. yasadigin bi olumsuzlukta tekrar basa donme ihtimalin var lutfen pes etme... iyi dusuncenin gucune inan. Bu dunyada neyi dusunursen neyi ozlemle istersen onu cekersin kendine ama korku hayal kirikligi uzuntu gibi negatif seyler dusunursen onlarla karsilarsin bunu bi dene ... negatif seyleri bile olumlu gormeye calis hicbiseyden korkma korkunun kendisinden kork sadece... Kendine guvenmeye iyi yonlerini kesfetmeye calis... Allah yardimcin olsun..

teşekkür ederim.. kendimin ilacı yine kendimim..biliyorum...

ama savaşırken işte çok yorgun düşmüşüm... korkar olmuşum... düzelecek herşey..

Burada polisiye vakalardan olusan programlar var, aktuel kamera ile sokakta, evde kavga ciktiginda gidip polisin neler yaptigini izleyebilirsiniz televizyonda. Aile ici siddete dayali 911'e acil cagri geldiginde polis arabasina atlayip elini kolunu sallayip olay mahaline gitmiyor. Yaninda bir memur daha oluyor. Ne alaka diyebilirsiniz?

Trajikomik olayin bir gecmisi var ki adamlar bu uygulamayi hayata gecirmis. Kocasinin dovup patlicana cevirdigi "zavalli kadincagiz" canini kurtarmak adina yardim cagrisi icin aradigi polis eve "yetistim bacim" diye geldiginde kadin bir anda saf degistirip, "KOCAMI SEVIYORUM BEN, TUTUKLAYAMASSINIZ" diye polislere tabanca, tufek, bicak vs. marifetiyle saldiriyor. E durum boyle olunca da polis memurlari mudahaele acisindan olay yerine iki kisi gidiyor.

Kissadan hisse...

Burada polisiye vakalardan olusan programlar var, aktuel kamera ile sokakta, evde kavga ciktiginda gidip polisin neler yaptigini izleyebilirsiniz televizyonda. Aile ici siddete dayali 911'e acil cagri geldiginde polis arabasina atlayip elini kolunu sallayip olay mahaline gitmiyor. Yaninda bir memur daha oluyor. Ne alaka diyebilirsiniz?

Trajikomik olayin bir gecmisi var ki adamlar bu uygulamayi hayata gecirmis. Kocasinin dovup patlicana cevirdigi "zavalli kadincagiz" canini kurtarmak adina yardim cagrisi icin aradigi polis eve "yetistim bacim" diye geldiginde kadin bir anda saf degistirip, "KOCAMI SEVIYORUM BEN, TUTUKLAYAMASSINIZ" diye polislere tabanca, tufek, bicak vs. marifetiyle saldiriyor. E durum boyle olunca da polis memurlari mudahaele acisindan olay yerine iki kisi gidiyor.

Kissadan hisse...
normal bir evlilikte son derece normal bir davranış olarak kabul edilebilir...

bu hisseden;

kendime hiç pay çıkarmadım desem kızar mısın bana!!!!!!

Almak istedigim cevabi aldim ben, aynen kopyalayip yapistiriyorum senin yazindan alintiyi;

SAGLIKLI BIR EVLILIKTE FIZIKSEL SIDDET OLMAZ SEVGILI ARKADASIM! Dolayisi ile senin de evliligin saglikli, senin tabirinle normal degil. Evet normal son derece goreceli bir kavram. Ama siddetin elle tutulacak tarafi, kabul edilip, sineye cekilecek yani yok.

Ailenin sana bu kadar emegi var, kendi uzerinde senin bu kadar emegin var, genc, akilli, guzel, ayaklari yere basan bir kadinsin madem. Yahu kalk su klavyenin onunden artik, cik git o evden yok Haziran'i bekleyim, yok terapilerim bitsin... Yok boyle bir hakkin bunu cocuklarina yasatmaya hakkin yoooooooook. Topla bebeklerini, gecmisine ait hicbir sey koymayacagin valizini hazirla ve kalk git ailenin yanina artik. Nedir bu urkekligin, catir catir hakkini savunabilecek bir yapiya sahip oldugunu gormem icin Psikiyatr olmama gerek yok, asikar. Sen kendini kandiriyorsun. Kalk artik, bir hamle, cik o evden git.

Almak istedigim cevabi aldim ben, aynen kopyalayip yapistiriyorum senin yazindan alintiyi;

SAGLIKLI BIR EVLILIKTE FIZIKSEL SIDDET OLMAZ SEVGILI ARKADASIM! Dolayisi ile senin de evliligin saglikli, senin tabirinle normal degil. Evet normal son derece goreceli bir kavram. Ama siddetin elle tutulacak tarafi, kabul edilip, sineye cekilecek yani yok.

Ailenin sana bu kadar emegi var, kendi uzerinde senin bu kadar emegin var, genc, akilli, guzel, ayaklari yere basan bir kadinsin madem. Yahu kalk su klavyenin onunden artik, cik git o evden yok Haziran'i bekleyim, yok terapilerim bitsin... Yok boyle bir hakkin bunu cocuklarina yasatmaya hakkin yoooooooook. Topla bebeklerini, gecmisine ait hicbir sey koymayacagin valizini hazirla ve kalk git ailenin yanina artik. Nedir bu urkekligin, catir catir hakkini savunabilecek bir yapiya sahip oldugunu gormem icin Psikiyatr olmama gerek yok, asikar. Sen kendini kandiriyorsun. Kalk artik, bir hamle, cik o evden git.

okuyup okuyup çıkıyorum, ama dayanamadım yazacağım.. ben nedense bu arkadaşın boşanacağını hiç sanmıyorum.. bakmayın siz klavye başında hak savunmak, herkese haddini bildirmek kolaydır.. en fazla bilgisayarı kapatırsınız-konu kapanır.. ben bu arkadaşla yüzyüze görüşülse bu kadar cesurca cevaplar veremeyeceğini düşünüyorum.. tıpkı boşanmayacağını düşündüğüm gibi...

sevgili arkadaşım, konunuzda en çok üzüldüğüm çocuklarınız.. siz "aa bak bana güldü kesin düzeliyor" veya "bak para bırakmaya da başladı tamam işte birkaç sene daha devam etmeliyim" şeklinde kendinizi kandırarak devam edeceksiniz-kesin.. ama bari çocukları annanelerine falan gönderin birkaç ay ortamları değişmiş olsun.. siz kendi hayatınızı sağlıklı bir şekilde gözden geçirirken onlar bu olaylara dahil olmasınlar derim naçizane...

]

işi terbiyesizleştirmeyelim olur mu? konu sahibine herkes istediğini söyleyemez.

eşim ezmiş olabilir ama ezik bir tip değilim.. avukatım dediklerinide en az senin kadar tanıyorum.. kimse babamın oğlu değil.. ben yanlış adamla evlenmiş olabilirim.. evliliğimi bitirmememek için elki kendimi ezirerek savaşmış olabilirim.. senin bana daha önce ettiğn tabirle ruh hstası olabilirim ama bana her şeyi söyleme hakkınıda getirmez.. burada bana sert yazan arkadaslarımın iyi niyetle yazdıkarını biliyorum kızabilirler ama aşağılayamazlar.. terar dıyorum ben kolayı seçip hemen boşanmadığım savaştığım için kendimce hakareti,sinmişlii haketmıyorum.. sevgiler....

Terbiyesiz olan ben değilim konu sahibi...

Ezik bi tipsin yada değilsin mesele bu değil.

Konu sahibine herkes istediğini söyler demem de isteyen herkes olumlu yada olumsuz eleştiriler yapar demeye çalışıyorum .

Eğer buna da hayır isteyen olumlu da olumsuz da eleştiri yapamaz diyeceksen o zaman kendine başka bir konu yada forum bulman gerekecek korkarım ki..

Çünkü bu forumda bir konu açıyorsan gelebilecek olumlu ve olumsuz eleştirilere de hazır olman gerekiyor.

Avukat meselesine gelince de,ben bir laf ediyorum hemen ordan başka biri yok ne haddimize bilmem ne şeklinde güya genellemeler yaparak imada bulunuyorlar.

Herkesin meselesi konu sahibiyle arasında konuşmaları kişiselleştirmeyelim lütfen dedim.

Ben burda sana birşey söylüyorsam cevabını senden alırım yada almam.Çıkıp da başka biri bana senin vermen yada vermemen gereken cevabı veremez.Çünkü muhattabım değil.

Bu konuda buraya yazan herkesin muhattabı sensin.

Kimse kimseye imada bulunmasın.Ortada ima edilecek birşey varsa -kişisel olarak- özel mesaj yoluyla ulaşsın bana.İşte o kadar !

Terbiyesiz olan ben değilim konu sahibi...

Ezik bi tipsin yada değilsin mesele bu değil.

Konu sahibine herkes istediğini söyler demem de isteyen herkes olumlu yada olumsuz eleştiriler yapar demeye çalışıyorum .

Eğer buna da hayır isteyen olumlu da olumsuz da eleştiri yapamaz diyeceksen o zaman kendine başka bir konu yada forum bulman gerekecek korkarım ki..

Çünkü bu forumda bir konu açıyorsan gelebilecek olumlu ve olumsuz eleştirilere de hazır olman gerekiyor.

Avukat meselesine gelince de,ben bir laf ediyorum hemen ordan başka biri yok ne haddimize bilmem ne şeklinde güya genellemeler yaparak imada bulunuyorlar.

Herkesin meselesi konu sahibiyle arasında konuşmaları kişiselleştirmeyelim lütfen dedim.

Ben burda sana birşey söylüyorsam cevabını senden alırım yada almam.Çıkıp da başka biri bana senin vermen yada vermemen gereken cevabı veremez.Çünkü muhattabım değil.

Bu konuda buraya yazan herkesin muhattabı sensin.

Kimse kimseye imada bulunmasın.Ortada ima edilecek birşey varsa -kişisel olarak- özel mesaj yoluyla ulaşsın bana.İşte o kadar !

ne terbiyesizliğimi gördünüz af buyrun? başka foruma ihtıyacım yok..
bana önce kızım dediniz.. ki sanırım yaşca sizden büyüğüm...
ki küçükte olsam deme hakkını vermiyor... bana senli benli konuşamazsınız?
siz kendini eşinize ezdirmemişsiniz..? allahım çok iyilerle karşılaştırmış.. napabilirim?
şansıma küseyim? ruh hastası,kızım,sen......vs vs...
üzgünüm.. yazın istediğinizi.. bana tabi ki olumsuz eleştıri yapılacak... yapılmazsa sorun var..
ama eleştiri yapmadan hakaret,dayılanma,kırıcı olma boyutuna gelirse işte o zaman durum değişir?
allah eşinizi başınızdan eksik etmesin... başka ne diyeyim.. ? bütün gönlümle diliyorum gerçekten.. sevgiler...

ne terbiyesizliğimi gördünüz af buyrun? başka foruma ihtıyacım yok..
bana önce kızım dediniz.. ki sanırım yaşca sizden büyüğüm...
ki küçükte olsam deme hakkını vermiyor... bana senli benli konuşamazsınız?
siz kendini eşinize ezdirmemişsiniz..? allahım çok iyilerle karşılaştırmış.. napabilirim?
şansıma küseyim? ruh hastası,kızım,sen......vs vs...
üzgünüm.. yazın istediğinizi.. bana tabi ki olumsuz eleştıri yapılacak... yapılmazsa sorun var..
ama eleştiri yapmadan hakaret,dayılanma,kırıcı olma boyutuna gelirse işte o zaman durum değişir?
allah eşinizi başınızdan eksik etmesin... başka ne diyeyim.. ? bütün gönlümle diliyorum gerçekten.. sevgiler...

Sana şimdi terbiyesiz diyen oldu mu ?

Yaşça benden büyük olduğunu nerden ve hangi cümlemden çıkardın ki aynı yaşta sayılırız.

Senin gibi biri karşısında sinirlere hakim olmak oldukça güç tabiki.O yüzden ben de sinirlendim tüm yazdıklarına ve sana :kahve:

Daha fazla kimseyle aynı ipte olmak istemiyorum hele hele böyle bir konuda asla...

Baştan bu konuya yazmam hatamdı zaten.Baştan sona suçlu hatalı yanlış bulduğum bir bayanla daha fazla muhattap olmak istemiyorum kusura bakmayın .

ıyi dileklerin için teşekkürler.Ben de sana mutluluklar diliyorum eşinle yada eşin olmadan.

ersealme, sanırım sızı cozmeye basladım. Sızde gercekten olagan ustu bır sabır var.

Yasemın Yalcın'ın Kakılmıs tıplemesını bılırsınız degıl mı?

Onun bır skecınde, Kakılmıs bır sekılde bır doktor ıle tanısıyor. Doktor hastalarını Kakılmıs'ın tecrubelerı sayesınde edındıgı bılgılerle ıyılestırebılecegıne ınanıyor. Nıtekım oyle de oluyor.

Sanırım sız bu deneyımlerınız, sabrınız sonucunda sabırsız, kucuk sorunlara dahı tahammul edemeyen kısılere tuyolar verebılırsınız.

ersealme, sanırım sızı cozmeye basladım. Sızde gercekten olagan ustu bır sabır var.

Yasemın Yalcın'ın Kakılmıs tıplemesını bılırsınız degıl mı?

Onun bır skecınde, Kakılmıs bır sekılde bır doktor ıle tanısıyor. Doktor hastalarını Kakılmıs'ın tecrubelerı sayesınde edındıgı bılgılerle ıyılestırebılecegıne ınanıyor. Nıtekım oyle de oluyor.

Sanırım sız bu deneyımlerınız, sabrınız sonucunda sabırsız, kucuk sorunlara dahı tahammul edemeyen kısılere tuyolar verebılırsınız.

kaydirigubbakcemile3

Tek tek tebrik ediyorum inanmayan, inanmadığı gibi dalga geçme cesareti gösteren herkesi...
Gerçek hayatta da böyle misiniz ?
Evet psikolojik olarak sorunlarım var, kendime güvenimi yitirdim, güç toplamaya çalışıyorum diyen birine böyle mi yaparsınız ?
Bu resmen düşene bir tekme de sen vurdur...
Konunun yalan olduğunu düşünseniz bile doğru olma olasılığı vardır
Ve eğer doğru olduğunu düşünüp de yorumda bulunduysanız ve yalansa en kötü ihtimalle vaktinizi boşa harcamış olursunuz
Ama yanlış olduğunu düşünüp bu şekilde rencide ettiyseniz, hele ki bu kadar hassas bir ruh haline sahip bir insanı, hiç mi vicdanınız sızlamaz !

Konu sahibi arkadaşım, ben inandım, isteyen saf olduğumu düşünsün.
Sonuna kadar arkanızdayım, bunları çekmenizi gerektirecek tek bir neden bile yok.
Kendi kendinize beyninizi netleştirin, yazın çizin düşünün, bir uzmandan yardım alın.
Herkes gibi siz de mutlu olmayı sonuna kadar hakediyorsunuz, daha yaşanacak nice güzel günler hatrına almanız gereken bu kararı alın.

kaydirigubbakcemile5

Konunun gercek olduguna tabiki inanirim.
Buraya bir hemcinsim derdini anlatmaya gelmis tabiki yardim etmek hepimizin görevi ama empati kurmak o kadar zorki.
Cünkü bizi annelerimiz ve babalarimiz arkadasin yasadigi günler icin dogurup, bakmamislar.
Kesin ailen duysa cok üzülecekler, ama yinede gizlilik güzel bir sey degil. Ben iyiligimle kötülügümle herseyimle acik insan oldugum icin, sana teselli edecek kelimem yok ne yazikki.
Yilani basindan tutacaksin diye, bir cümle var. yani sende basindan tutup bu günlere kesekede izin vermeseydin. Cünkü esin ne seni nede cocuklari düsünmüyor, böyle bir adami nasil baba yaptin?
Hic bir sey kendiliginden düzelmiyor ne yazikki, sen aktif olmadikca.
Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin diye atasözümüz bile var. Ben sahsen cok üzüldüm sana ve cocuklarina...Ne yazikki herkesi kendin gibi bilme, senin kalbin temiz ve körükörüne sevmissin ama karsindaki bu sevgine hic layik degil.

Kesinlikle katılıyorum bu söylediklerinize kaydirigubbakcemile5

İnsan bazen hata yapabilir hatta yanılır bir çok kez tekrarlayabilir hatalarını ama göz göre göre bu kadar da olmaz ki. :olmaz:
Ortada aşk meşk sevgi falan yok,tamamen saplantı olmuş
Ha bugün ha yarın diye avutmuşsunuz kendinizi...
Adamın da işine gelmiş,dönüp dolaşıp geleceği sabit bir yerinin olması,ihtiyaçlarının hepsinin karşılanması...
Tamam kötü bir evlilik yapmış,kötü bir insan çıkmış karşısına.Allah herkesi iyilerle karşılaştırmıyor ne yazık ki ben bunu eleştirmiyorum.
Ben kendi adıma herşeyi gayet iyi düşünebilen doğruyu yanlışı ayırt edebilen, canının istediği kişilere gayette iyi cevaplar verebilen konu sahibinin hayatındaki bu büyük yanlışı bile bile neden sürdürdüğüne kızıyorum.
Şimdi haziran muhabbeti açılacak da kastettiğim o da değil.
5 yıldır aklın neredeydi arkadaşım?
Ömrünün en güzel yıllarını böyle bir adamın esiri gibi geçirmiş olması beni çok üzüyor.
Öyle bi adama baba sıfatını bile yakıştırmıyorum.
Yeter kaç kurtar kendini,bırak eşya meşya..
Yeni bir sayfa aç kendine yanında çocuklarından başka ona ait ( birşey aldığını sanmıyorum ama en azından onunla yaşadığınız esir hayatından) hiç birşey olmasın !!!
Buradaki insanlardan yardım almak istiyorsan olanları film gibi anlatmaktan çok hukuksal olarak ne yapabilirim,önümdeki bu zamanı nasıl değerlendiririm gibi fikirler alman sana daha faydalı olacaktır.Geçmiş sayfalarda okumuştum aslında bir arkadaş gayet güzel açıklamış bazı şeyleri de sizin dikkatinizi çekip çekmediğini bilmiyorum.
Tabiki herşey sizin terciğiniz
Daha önce de söylemiştim yineliyorum
İnsanın kendine ettiğini edemez hiç kimse

sayın konu sahibi
burdaki herkese çat çat çat cevap veriyosun
keşke bugüne kadar kocana da böyle dik dursaydın da
bu hallere düşmeseydin !!!

Back