Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım fılm bıttı
:teytey:
İnşallah.
:Saruboceq:
Mutlu son:
Adamla kadın konuşur anlaşırlar, konuşurlar, olan ufak tefek akannehir sorunlarını hallederler.
Gökten 3 elma düşer...
Biri adama, biri kadına, biri de 2 çocuğuna...
vereliniortak
:mymeka:
İnşallah.
:Saruboceq:
Mutlu son:
Adamla kadın konuşur anlaşırlar, konuşurlar, olan ufak tefek akannehir sorunlarını hallederler.
Gökten 3 elma düşer...
Biri adama, biri kadına, biri de 2 çocuğuna...
Bize de böyle bön bön bakıp boşu boşuna kafa patlatmak düşer...
:mymeka:
gelmedi eve.. bazende ben uyuduktan sonra geldi eve.. napim.. boşan deynce boşanamıyorum ben.. evet o elmaları afiyetlede yiyemedim üzgünüm.. nete her daim giremiyorum.. üzgünüm değerli vakitlerinizi aldım.. bütün imkanlarım tamdı... ha diynce avukata gittim.. ve boşandım.. keşke hayat sizin dediğiniz kadar kolay olsa...
gelmedi eve.. bazende ben uyuduktan sonra geldi eve.. napim.. boşan deynce boşanamıyorum ben.. evet o elmaları afiyetlede yiyemedim üzgünüm.. nete her daim giremiyorum.. üzgünüm değerli vakitlerinizi aldım.. bütün imkanlarım tamdı... ha diynce avukata gittim.. ve boşandım.. keşke hayat sizin dediğiniz kadar kolay olsa...
bu film hala devam ediyormu???
Hayat senin ellerinde ister boşanırsın, ister boşanmazsın, boşanmıyorsan bunun da kararınını ve sonuçlarını sen çekiyorsun.
Bu yüzden senin boşanıp, boşanmaman kimsenin derdine değil, kimse de illa boşanacaksın diyemez. Madem boşanmayacak niye konu açmış denilecekse, kimse konu açarken kk ile sözleşme imzalamıyor, bak bu konuyu açıyorum ve yorumlar sonucunda kesin boşanacağım, demiyor. Kişi konusuyla ilgili fikir almak için açar, kimsenin fikirlerini hayatına geçirmek için değil, geçirmek zorunda da değil. Kimse de boşanmayacaktın madem niye konu açtın diyemez. Boşanacağım diye söz mü verdi bize. Bu yüzden de kimseye boşanmıyorsun diye hesap vermek zorunda değilsin. Kimsenin derdine de değil.
Önemli olan sensin, ne kadar zaman geçerse geçsin, boşansanda boşanmasanda önemli olan sen ve çocuklarınsın. Çocukların için ve kendin için , iyi olan güzel olan neyse Rabbim onu yaşatsın size, ya senin elinden ya da vesile olsun birşeyler o sonuca. Ben bu hayatta kesin konuşmayı hiç sevmem, belki de boşanmamak en hayırlısı kimbilir. Rabbim senin ve çocukların için ne hayırlıysa onu yaşatsın.
evet aynen öyle ama tiryandafila,yine de yazılanlar beni etkiliyor.. artık sadece girip okuyor ve çıkıyorum..buraya yazdıkça ,bir nebze de olsa rahatlıyordum..ama madem boşanmayacaksın ne demeye konu açtın msjından sonra hakikaten pişman oldum yazdıklarım için... ..
ediyor rahatsız mı olunuz?