How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

film daha bitmedi....

Evet film bitmiş, artık ohhh be diyebiliriz, rahatlayabiliriz.
Kafamızı yastığa rahat koyar uyuyabiliriz.
Arkadaşın boşanmamasını dert etmeyiz artık kendimize.
Çok şükür.

Sanırım fılm bıttı

:teytey:

ınşallah.
:Saruboceq:
Mutlu son:
Adamla kadın konuşur anlaşırlar, konuşurlar, olan ufak tefek akannehir sorunlarını hallederler.
Gökten 3 elma düşer...
Biri adama, biri kadına, biri de 2 çocuğuna...
Bize de böyle bön bön bakıp boşu boşuna kafa patlatmak düşer...

:mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah.
:Saruboceq:
Mutlu son:
Adamla kadın konuşur anlaşırlar, konuşurlar, olan ufak tefek akannehir sorunlarını hallederler.
Gökten 3 elma düşer...
Biri adama, biri kadına, biri de 2 çocuğuna...
Bize de böyle bön bön bakıp boşu boşuna kafa patlatmak düşer...

:mymeka:

sempatiksalakcinni geyik cini seni sempatiksalakcinni

Konu sahibi herzaman olduğu gibi kocasını affetmiştir...

Hatta 3.evladına hamiledir belki :umursamaz:

gelmedi eve.. bazende ben uyuduktan sonra geldi eve.. napim.. boşan deynce boşanamıyorum ben.. evet o elmaları afiyetlede yiyemedim üzgünüm.. nete her daim giremiyorum.. üzgünüm değerli vakitlerinizi aldım.. bütün imkanlarım tamdı... ha diynce avukata gittim.. ve boşandım.. keşke hayat sizin dediğiniz kadar kolay olsa...

gelmedi eve.. bazende ben uyuduktan sonra geldi eve.. napim.. boşan deynce boşanamıyorum ben.. evet o elmaları afiyetlede yiyemedim üzgünüm.. nete her daim giremiyorum.. üzgünüm değerli vakitlerinizi aldım.. bütün imkanlarım tamdı... ha diynce avukata gittim.. ve boşandım.. keşke hayat sizin dediğiniz kadar kolay olsa...

evet hayat kolay değil, ama şuan yaşadıklarınız da kolay değil.. kusura bakmayın elinizde imkanınız olduğu halde birşeyleri değiştirmiyorsanız, şikayet etmeye de hakkınız yok.. ha içiniz rahatlayacakmış (buna da hiç inanmıyorum ya) yazın rahatlayın tabi.. ne de olsa bilgisayarı kapattığınız an yeniden başlayacak herşey..

kendi elinizle hem kendinizin hem de çocuklarınızın hayatını mahvediyorsunuz.. ne diyeyim.. kolay gelsin...

öncelkle şunu söyliyim bazı arkadaşlar çok acımasızca yorum yapmışlar....

kadıncağız yaşadıklarını kafasında bile toparlayamıyor belliki, belliki yılların birikimini kendini bu denli yoran ilişkisini anlatıp , içindekileri kusup rahatlamak istemiş.

Acımasız davranan sadece eşi olmamış maalesef burada bu topiği okuyan bi çok insanda yanlış davranmış.

Tamamını anlatıp yaşadıklarını anlamamızı sağlayamamış sanırım yoğun iş temposu ve iki bebeği yüzünden , ama yinede her fırsatta yazmaya devam etmiş hiç ara vermemiş gibi , neler yaşadığını bilemeyiz yazmadığı zamanlarda , sonuçta herkes kendi çektiğini bilir, yıllarını sığdırmaya çalışmış bi kaç mesaja ,kimse kimsenin acısını içinde hissedemez. Arkası yarın olmuş , dizi gibi vs.......... yapılan yorumlar kadını daha da çok üzmüştür eminim.

Yazdıklarına hem inanıpta hem dalga geçen arkadaşlarada yazık diyebiliyorum sadece , her fırsatta kötü olduğunu yazmış zaten topik sahibi.

Bulaşmış bir defa kaptırıvermiş kendini , olaylar gelişivermiş kontrolsüz.

Maddi yönden durumu eşi sayesinde hiç iyi olmamış zaten baksanıza doğum için hep memleketine gitmiş , sizse hala neden aldırmadın neden avukat tutmadın diye soruyorsunuz.

Aileme nasıl anlatırım boşanma aşamasında büyük bir dert ancak annen ve baban bunların onda birini bilse boşanmadığın için üzülürler emin ol.

Boşan demek iki evladını babasız bırak demek kolay bize , belliki kaybetmek pes etmek ağır geliyor sana ama çoçukların zaten şu anda babasız ve ilgisiz madem boşandığında ne değişecek onlar için? ıleride evlatların büyüdüğünde anne bu adamı neden çektin , mutsuz oluğunu bize gösterip bizi üzmek içinmi dediklerinde onlara cevabın ne olucak?

Zor geliyorsa eğer sana , al kartlarını verme paranı yapma hizmetini içinde bitir dul say kendinide gelsin gitsin eve madem , temiz çamaşır ,yiyecek yemek bulamadığında anlar belki kendi çeker gider. Ancak hiç bişey düzelmezse çoçuklar büyüdüğünde ne dedelerine ne ananelerine nede ev dışındaki kişilere senin gibi mutluluk rolü oynamayacaklar.

Benzer durumda teyzem tek farkı mesleğinin olmayışıydı ayrılmadı evlatlarım için çekiyorum dedi ama çocuklar büyüyüp ondan hesap sormaya başlayıp evi terketmekle tehdit edince boşandı 18 yılın sonunda çokta mutlu şimdi keşke diyor hep keşke daha önce yapaydım.

Allah yardımcın olsun........

Son düzenleme:

b ak canım sayfalardır yazıyorsun,yazıyoruz....şu yaşadıklarına anlattıklarına bir bak....hayat kolay değil evet,boşanmakta öyle....ciddi bir karardır,hemen alınmaz...ama seninki giibi bir durumda hemen alınır canım...çünkü zaten ortalıkta bir evlilik kalmamış,sağlıklı bir ilişki kalmamış,sadece bol göz yaşı,acı var...böyle bir durumda boşanmak zor olmamlı....

emin ol gitsen mahkemeye tek celsede biter bu iş....ama işte sen zorlaştırıyorsun....dul kalıcam vs diye gözünde büyütüyorsun....sanki dul olmak şu yaşadıklarından dahamı kötü???

nolmuş,boşanırsın bikaç sene sonrada seni hakeden biri çıkar karşına evlenrsin tekrar...gerçekten mutlu olmayı görürsün kimbilir? neden olumlu düşünmeyi denemiyorsun bu şekilde....

evliliğimi nasıl normale çeviririm diye olumlu düşüneceğine bence bu yönden düşünmeye çalış.....çünkü o evlilik normale dönmezzzz......çünkü zaten ortada evlilik kalmamış....

evlilik böyle olmaz

Anlamadığım şey, daha ilk görüşmede cebinden 100$ çalan biriyle nasıl bir daha görüşebiliyorsun ki direkt polise gitmen gerekirdi bir de bu adamla evlenip çocuk sahibi olmak he? Taa en baştan yanlış her şey zaten.

Hic birsey kolay degil tabiikide, senin yasadigin bosanmakdan cok daha zor, sen zoru seciyorsun kolayi secmiyorsunki?
Kolayi secsen acukata gidersin sonrasinda yavas yavas hersey yoluna girer, ama senin fikrin ve zikrin bu ise, sen daha bi 10 sene böyle devam edersin.

Kocaman bir hic icin hayatini harab ediyorsun, bu sekilde ne kadar saglikli bir anne ola bilirsin?

Hayat tabiiki senin hayatin, am benim anlamadigim neye takiliyorsun neyi bekliyorsun???
Evde ne koca gibi koca var nede baba, cocuklarini bile görmüyor sayilir.

Hayat senin ellerinde ister boşanırsın, ister boşanmazsın, boşanmıyorsan bunun da kararınını ve sonuçlarını sen çekiyorsun.

Bu yüzden senin boşanıp, boşanmaman kimsenin derdine değil, kimse de illa boşanacaksın diyemez. Madem boşanmayacak niye konu açmış denilecekse, kimse konu açarken kk ile sözleşme imzalamıyor, bak bu konuyu açıyorum ve yorumlar sonucunda kesin boşanacağım, demiyor. Kişi konusuyla ilgili fikir almak için açar, kimsenin fikirlerini hayatına geçirmek için değil, geçirmek zorunda da değil. Kimse de boşanmayacaktın madem niye konu açtın diyemez. Boşanacağım diye söz mü verdi bize. Bu yüzden de kimseye boşanmıyorsun diye hesap vermek zorunda değilsin. Kimsenin derdine de değil.

Önemli olan sensin, ne kadar zaman geçerse geçsin, boşansanda boşanmasanda önemli olan sen ve çocuklarınsın. Çocukların için ve kendin için , iyi olan güzel olan neyse Rabbim onu yaşatsın size, ya senin elinden ya da vesile olsun birşeyler o sonuca. Ben bu hayatta kesin konuşmayı hiç sevmem, belki de boşanmamak en hayırlısı kimbilir. Rabbim senin ve çocukların için ne hayırlıysa onu yaşatsın.

Gerçekten yazık gerçekten çok yazık.
Hala bırakmak zor diyorsun...
:umursamaz:
Peki bu şekilde devam etmek daha mı basit söyler misin?
Sana geleceğe dair hiç bir güvence vermeyen bir adamla?!?

Hayat senin ellerinde ister boşanırsın, ister boşanmazsın, boşanmıyorsan bunun da kararınını ve sonuçlarını sen çekiyorsun.

Bu yüzden senin boşanıp, boşanmaman kimsenin derdine değil, kimse de illa boşanacaksın diyemez. Madem boşanmayacak niye konu açmış denilecekse, kimse konu açarken kk ile sözleşme imzalamıyor, bak bu konuyu açıyorum ve yorumlar sonucunda kesin boşanacağım, demiyor. Kişi konusuyla ilgili fikir almak için açar, kimsenin fikirlerini hayatına geçirmek için değil, geçirmek zorunda da değil. Kimse de boşanmayacaktın madem niye konu açtın diyemez. Boşanacağım diye söz mü verdi bize. Bu yüzden de kimseye boşanmıyorsun diye hesap vermek zorunda değilsin. Kimsenin derdine de değil.

Önemli olan sensin, ne kadar zaman geçerse geçsin, boşansanda boşanmasanda önemli olan sen ve çocuklarınsın. Çocukların için ve kendin için , iyi olan güzel olan neyse Rabbim onu yaşatsın size, ya senin elinden ya da vesile olsun birşeyler o sonuca. Ben bu hayatta kesin konuşmayı hiç sevmem, belki de boşanmamak en hayırlısı kimbilir. Rabbim senin ve çocukların için ne hayırlıysa onu yaşatsın.

evet aynen öyle ama tiryandafila,yine de yazılanlar beni etkiliyor.. artık sadece girip okuyor ve çıkıyorum..buraya yazdıkça ,bir nebze de olsa rahatlıyordum..ama madem boşanmayacaksın ne demeye konu açtın msjından sonra hakikaten pişman oldum yazdıklarım için... ..

evet aynen öyle ama tiryandafila,yine de yazılanlar beni etkiliyor.. artık sadece girip okuyor ve çıkıyorum..buraya yazdıkça ,bir nebze de olsa rahatlıyordum..ama madem boşanmayacaksın ne demeye konu açtın msjından sonra hakikaten pişman oldum yazdıklarım için... ..

bence de ol yani..
sana tavsiyem bi defter al
günlük tut..
belki ilerde kitap yaparsın
acıların kadını kendi etti kendi buldu diye...

bu gece bana sarılarak uyumuş.. sabah kendine yeni aldığı tişörtü gördüm.. ve hemen akabindebana aldığı gömleği... şirinlik mi yapıyor? beni mi sınıyor anlamadım...

Back