• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Film bilen varmı

Hesna Lima

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
81
26
3
26
Aksama esimle guzel bi film izlemek istiyorum öneriniz varmi guzel bi film romantik olmasin lutfen o sevmezde aksiyon ve korku olur ve kesinlikle yabancı söyleyin lütfen;))

Aksama esimle guzel bi film izlemek istiyorum öneriniz varmi guzel bi film romantik olmasin lutfen o sevmezde aksiyon ve korku olur ve kesinlikle yabancı söyleyin lütfen:KK66:)
Bollywood olur mu? Drishyam ı öneririm.Hatta eşin böyle bir film bulduğun için seni kutlayacak garanti :)
Biz eşimle film koliğiz :)

Bollywood olur mu? Drishyam ı öneririm.Hatta eşin böyle bir film bulduğun için seni kutlayacak garanti :)
Biz eşimle film koliğiz :)
Böyle çiftleri seviyorum ne yazikki eşim askere gidicek :((gitmeden önce güzel vakitler geçirmek istiyoruz hemen fragmanina bakıcam cook teşekkür ederim :))

Annabelle Kötülüğün Doğuşu diyorum izlemediyseniz. Korku filmi çok severim, hemen hepsini izledim. Conjuring kadar korkuttu beni, çok başarılıydı.

Aksiyon da What Happened to Monday olabilir. Son zamanlarda izlediklerimizden aklıma bunlar geldi.

Birkaç tane daha yazayım seçim yapın.
Contratiempo-ispanya
En iyi teklif - abd
Ghajini-bollywood - hatta en iyi aamir khan filmlerindendir. Bol aksiyon aynı zamanda romantik ve intikam filmi.

Gifted / Deha (2017)
Split / parçalanmış
Otopsi
Hush
Sonsuz bir aşk
Geçmişten Gelen
Gone Girl (kayıp kız)
Magi
Kral Arthur Kılıç Efsanesi (2017)
Siccin

Şuan için aklıma gelenler. En son deha ve split'i izledim çokzel filmler. Korku olarak otopsi çok iyiydi efektler çok kaliteli orjinal yapmışlar tavsiyemdir. Siccin de yerli olarak tek izlenesi korku filmiydi izlenir yani.

Annabelle Kötülüğün Doğuşu diyorum izlemediyseniz. Korku filmi çok severim, hemen hepsini izledim. Conjuring kadar korkuttu beni, çok başarılıydı.

Aksiyon da What Happened to Monday olabilir. Son zamanlarda izlediklerimizden aklıma bunlar geldi.
girin imdb top 250 ye, liste başındaki filmlerden seçin,
biz ne bilelim hangi filmleri izleyip izlemediğinizi.
Ben izledigimi bulun demiyorumki öneri verin diyorum burasi dayanışma için var

Peki kizlar o zman bende size öneririm lucy uc kere izledim beynimizin% 100 unu kullanırsak nolur konusu bu kesinlikle izleyin

Aksiyon ve korku.. Hmm...
Dünyayı kurtaran adamın oğlu olabilir, hayatımda o kadar korkunç bir film izlemedim çünkü :D

Gifted / Deha (2017)
Split / parçalanmış
Otopsi
Hush
Sonsuz bir aşk
Geçmişten Gelen
Gone Girl (kayıp kız)
Magi
Kral Arthur Kılıç Efsanesi (2017)
Siccin

Şuan için aklıma gelenler. En son deha ve split'i izledim çokzel filmler. Korku olarak otopsi çok iyiydi efektler çok kaliteli orjinal yapmışlar tavsiyemdir. Siccin de yerli olarak tek izlenesi korku filmiydi izlenir yani.
Teşekkürler:))

Back
X