- 11 Ekim 2017
- 81
- 26
- 3
- 26
- Konu Sahibi Hesna Lima
Aksama esimle guzel bi film izlemek istiyorum öneriniz varmi guzel bi film romantik olmasin lutfen o sevmezde aksiyon ve korku olur ve kesinlikle yabancı söyleyin lütfen
)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bollywood olur mu? Drishyam ı öneririm.Hatta eşin böyle bir film bulduğun için seni kutlayacak garanti :)Aksama esimle guzel bi film izlemek istiyorum öneriniz varmi guzel bi film romantik olmasin lutfen o sevmezde aksiyon ve korku olur ve kesinlikle yabancı söyleyin lütfen)
Aksama esimle guzel bi film izlemek istiyorum öneriniz varmi guzel bi film romantik olmasin lutfen o sevmezde aksiyon ve korku olur ve kesinlikle yabancı söyleyin lütfen)
Böyle çiftleri seviyorum ne yazikki eşim askere gidicekBollywood olur mu? Drishyam ı öneririm.Hatta eşin böyle bir film bulduğun için seni kutlayacak garanti :)
Biz eşimle film koliğiz :)
Ghajini izledik aamir khanin butun filmlerini izledik %)Birkaç tane daha yazayım seçim yapın.
Contratiempo-ispanya
En iyi teklif - abd
Ghajini-bollywood - hatta en iyi aamir khan filmlerindendir. Bol aksiyon aynı zamanda romantik ve intikam filmi.
maymunlar cehennemi, resident evil, john wick..Aksama esimle guzel bi film izlemek istiyorum öneriniz varmi guzel bi film romantik olmasin lutfen o sevmezde aksiyon ve korku olur ve kesinlikle yabancı söyleyin lütfen)
Mahşerin dört atlısı
Yetimhane (En sevdiğim korku filmi:) )
Gözleri tamamen kapalı
Diriliş
Annabelle Kötülüğün Doğuşu diyorum izlemediyseniz. Korku filmi çok severim, hemen hepsini izledim. Conjuring kadar korkuttu beni, çok başarılıydı.
Aksiyon da What Happened to Monday olabilir. Son zamanlarda izlediklerimizden aklıma bunlar geldi.
Ben izledigimi bulun demiyorumki öneri verin diyorum burasi dayanışma için vargirin imdb top 250 ye, liste başındaki filmlerden seçin,
biz ne bilelim hangi filmleri izleyip izlemediğinizi.
Teşekkürler:))Gifted / Deha (2017)
Split / parçalanmış
Otopsi
Hush
Sonsuz bir aşk
Geçmişten Gelen
Gone Girl (kayıp kız)
Magi
Kral Arthur Kılıç Efsanesi (2017)
Siccin
Şuan için aklıma gelenler. En son deha ve split'i izledim çokzel filmler. Korku olarak otopsi çok iyiydi efektler çok kaliteli orjinal yapmışlar tavsiyemdir. Siccin de yerli olarak tek izlenesi korku filmiydi izlenir yani.
Fragmanına bakicam saolAksiyon ve korku.. Hmm...
Dünyayı kurtaran adamın oğlu olabilir, hayatımda o kadar korkunç bir film izlemedim çünkü![]()