Fikrinize ihtiyacım var

Rahmetli babaannemin lafı geldi aklıma '' sırtında yumurta sepeti mi var at gitsin evladım'' derdi...

Çok doğru yazmışsınız. İnanın tek beklentim karşılıklı kahve içip iki muhabbet etmek. Ama insan o kadar fedakarlığa rağmen böyle muamele görünce.......

Soğur içinde hiç birşey kalmaz. Saygı, sevgi, mutluluk, umut, neşe hiç güzel birşey kalmaz. Size tek soru hayatınızı böyle geçirmek istiyormusunuz? Çünkü hiç bir zaman değişmeyecek...

İnanın evcil hayvan sahiplensen suankinden daha mutlu olursun ve şimdiki hayat arkadaşından(?) daha çok yarenlik eder sana

Herşey güzel hoş anladım da bacım kafama oturmayan tek yer;

Iki yıl nişanlılık süreniz boyunca sizin deyiminizle size karşı " köpek " olan bu adamın, "karşılıklı iki laf edemeyeceğiniz, kelime dağarcığı zayıf " bir adam olduğunu o iki yılda sahiden göremediniz mi?

Demem o ki, boşanmak için kafanızda bahane üretmeyin. Bir sorun varsa hep vardır. Desteğe de gerek yoktur bazen, çünkü ihtiyacın olan şey senin içinde...

Pişman olurum diye çok korkuyorum. Dediğim gibi sinirim geçince onu çok seviyorum. Neyini sevdiğimide bilmiyorum aslında. Çünkü gerçekten hiç ama hiç ortak noktamız yok
Merhaba. Bosanmak Allah'u tealanin en sevmediği helalmis. Elbette bosanin derken kimse yuva yikmak isteyerek demiyor. Ama sizinki pek yuva gibi durmuyor malesef ilk evliliginde sizin yasadiklariniza cok benzer seyler yaşamış biri olarak söylüyorum, belki kolay olmayacak, ama zamanla duygular körelip degisiyor. Ve hayat da devam ediyor, karşınıza sizi anlayan birileri de cikabilir belki daha cok sever daha cok mutlu olursunuz insallah. Ben keske daha önce cesaret etseymisim diyorum, simdiki esimle çok mutluyum çünkü.bende hiç mutlu olmayacagim saniyordum bir zamanlar..binlerce şükür bugünüme.zaman aleyhimize isliyor malesef..iyi düşünün.Her ne olursa olsun hakkınızda hayırlı olan olsun insallah..

İki yılda göremedim değil çünkü böyle değildi. EN azından bana karşı değildi. Çevremdekilerle yine iki kelime konuşamazdı. Ama işte o kadar salağım ki aileler tanıştı diye geri dönemem sandım. Evlenirken bile dediler son şansın istemiyosun sen biz biliyoruz kendine eziyet yapma diye. Keşke dinleseydim ah salak kafam ahh

Eski eşiniz nasıl kabul etti acaba boşanmayı

Çok tatlı bi kedim var zaten üç aylık O da olmasa kafayı yerdim tabi hala yemediysem
Son zamanlarda hep bu tarz şeyler duyuyorum iletişimsizlik erkeklerin ilgisizliği... özellikle yeni evlenenlerde ben de bir bucuk aylık evliyim ve iletişimsizlik bizde de var. Eve gelince her kes bir köşeye cekiliyor o telde oyuna ben de dizi filmlerime... insan başlarken böyle hayal etmıyor...

Ee siz de girin çalışın. Ne demek çalışmama karşı? Onun ağzından çıkan kelimelere göre mi hayatınızı şekillendireceksiniz? Dirsek çürüttünüz, aileniz maddi manevi her şeyini verip okuttu belki de, dangozun biri çalışmanızı istemiyor diye çalışmayacak mısınız?

Hem böyle hayal edilmiyor hemde böyle vaadedilmiyor.

Hiçbir şeyimi kısıtlamaz hiçbir şeyime karışmaz tek istediği çalışmammış öyle diyo kendisi eve gelince kapıyı güler yüzle açmam ona yetermiş.

Eski eşiniz nasıl kabul etti acaba boşanmayı
Olmuyordu gitmiyordu zaten. 4 yıl sabrettim biseyler duzelir diye,bende sizin yaslarinizdaydim, yani en güzel yaşlar belki insanin hayatinda, en dolu dolu gecmesi gereken yaşlar.malesef ki gözyaşıyla gecti. Ben karar verdim,arkasinda da durdum asla donmeyecegimi gosterdim soyledim hissettirdim. Eve de donmeyince 1 ay sonunda ikna oldu ve anlasmali olarak bosandik. Bizimde asamadigimiz alkol problemimiz vardı, beraberinde getirdigi sorunlar sizinkine benziyordu.belkide onunda isine geldi ve zorluk cikarmadi. En önemli sey ailenizin arkanizda olmasi, benimkiler de arkamda oldugu icin kolay atlattim diyebilirim. Sürekli sorun yasamaktan Sevgi bitmisti sanırım, yada hafifleme özgürleşme hissi bana sevgiyi filan unutturdu

Hiçbir şeyimi kısıtlamaz hiçbir şeyime karışmaz tek istediği çalışmammış öyle diyo kendisi eve gelince kapıyı güler yüzle açmam ona yetermiş.
Bence bu kadar sorun yaşarken birde kendinizden ödün vermeyin iş hayatınızı bırakmayın tekrar iş bulup çalışın kendi ayaklarınız üstünde olun. Pandemiden dolayı ben de eve kapandım belki iletişimsizlik paylasacak cok sey yasamamaktanda olabilir. İşe giderken cok daha iyi hissediyordum kendimi konusacak seyler olurdu. Sürekli evde olmak insanı negatif etkiler sadece ona bağımlı olursunuz.

Şunu da söylemek isterim, bugün cesaret edemeseniz bile bir gün bardak taşacak, ben siddet gördüğüm zaman terketmedigim evi, yarım saat geciktigi icin terketmistim. Hakkınızda hayirlisi olsun

Önünüzde çok güzel günler vardır umarım. İnşallah hep çok mutlu olursunuz

Siz çalışmazsanız, bağımsız güçlü bir kadın imajınız olmazsa sizi daha çok ezer, aşağılar. Erkekler zayıf kadınları tercih ediyor genelde, özellikle ekonomik bağımsızlığı olmayan, kendi vereceği paraya muhtaç olan kadınları. Daha rahat ezebiliyor, hakaret edebiliyor, küçümseyebiliyor. Ne güzel eğitimlisiniz, az boz iş deneyiminiz de olmuş, iş bulun ve çalışın. Ne yapacak dövecek mi? Boşanacak mı? Güle güle o zaman.

ONun paylaşacak bişeyi hiç bir zaman yoktu. Sanki hiç yaşamamış gibi. İnanın bebeklik anılarından başka anlatacak hiçbir şeyi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…