Fikrim saçma mı?

Bu arada ciddi ciddi fikir verebilirim sana... antalya/olimposta güzel pansiyonlar war , 2kişi 180 tlye falan sabah aksam yemeği dahil bungolow evlerde kalabilirsiniz... bu 2 kişilik odalar için geçerli.... bir de çoklu odalar war 5-6 kişilik, onlarında günlüğü 40 tl di sanırım en son( sabah aksam yemeği dahil) ... bir de olimposta kamplarının olduğu yerler war oraları daha da ucuz :)))

Cidden varmi :) ben baktimda sanki 300 falan yaziyordu..
Aslinda arkadasin fikriyle benim fikrim cok benziyor birbirlerine..

Biz balayina gittik 5 gun icin 2bin para odedik otele.

Esimle balayi olunca kahvaltilara yetisemiyorduk disarda yapiyorduk. Oglen yemegi yoktu disarda yiyorduk. Bir de ustune aksam yemeklerini esim begenmiyordu yine disarda yiyorduk. Otelde yapacak hicbirsey yok cunku sadece uyumak icin gidiyrduk otele. Sonra akillandik tabi. Simdide pansiyonda kalalim sabah cikar gece gireriz dedim pansiyon fiyatlari bile uçmuş.. 250 diyorlar.

O yuzden bana cok sacma geliyor birtek uyumaya o kadar para vermek..

Otelin gece eglencesi olur otel hersey dahil olur havuzu barı gunduz aktiviteleri olur 500 bile verilir. Ama hicbir sey olmayan otele sadece kahvalti ve aksam yemegi olan otele 200 -300 çok..

Ben de ne dertlenmisim bu konuda ne yazdim ya :)

Valla biz genelde olimposa gidiyoruz :)) ayrıca yemekleri de harika yaaaaa

Özel mesaj kutuna atayım pansiyonun ismini istersen

Aylik gelirinizi ve biriktirdiginiz parayi merak ettim doğrusu..bizim evimizde sadece esim calisiyor..degil tatil disari bile çıkarsak üçün beşin hesabını yapmayiz..yani bence tatilini arabada iki büklüm gecirecegine hiiic gitme daha iyi..200 lira bir para degilki..her zamanda tatile gidilmiyor neticede bütçeniz elverdigi surece varsin 1000 lira bile fazla gitsin..tatile gidipte tadini cikaramadan donmek yerine hic gitmeyin daha iyi.

Biz daha önce gitmediğimiz bir yere kampa gitmeyi düşünüyoruz. Çadırımızla gideceğimiz için kamp alanına daha az ödeyeceğiz. Konserve yiyeceklerle filan yemeği hallederiz. İki gün sıcak/güzel yemek yemesek ölmeyiz diye düşünüyorum :) öğrencilik işte. Ama öğrenci olmasaydık da yapacağımız tatilin bundan tek farkı yolculuğu otobüsle değil kendi arabamızla yapmamız olurdu. Ruhumuz fakirse demekki

2-3 gün dışarıdan yemek yiyemeyeceksem tatile çıkmam.
Ayrıca 2 kişi bir öğün 80 lira fazla. Mesela akşam yemeklerine daha önem verilip öğle yemekleri fast food tarzı geçiştirilebilir. Kahvaltı serpme kahvaltı olmak zorunda değil. Ama kendin hazırlama fikri gereksiz.
Ayrıca oraya gidiş amacınıza göre değişir. Otelde duralım denize havuza girelim dinlenelim dersen herşey dahil otel.
Otel de durmam gezerim diyorsa herşey dahil e gerek yok .dışarıdan yersin

Kusura bakmayın da gerçekten cimrisiniz. Paramız yok ama denize gidesim var, deseniz anlarım da paranız da varmış yani.
200 lira bana bayram için az geldi ayrıca. Bayramda çok daha fazla coşan yerler var fiyat açısından.

40 tl'ye müze kart çıkarın hem giriş ücretlerini ödemezsiniz hem 1 yıl geçerli. Biz eşimle her yıl yenileriz. Müzelerin ya da örenyerlerinin girişinde çıkartabilirsiniz.

İsterseniz Olimpos'a gidin orası biraz daha salaş ve bungalov, çadır tarzı tatil olanakları var daha uygundur fiyatları, yemek falan da daha uyguna gelir. Arabada yatmaktan ve otelde yemek pişirmekten daha iyi olur bence.Cevresinde çok fazla tarihi ve doğal güzellik var hem yürüme mesafesinde hem arabayla gidebileceğiniz. Çıralı plajında da denize girebilirsiniz. Daha önce gitmediyseniz bi düşünün derim

Tatile ayırabileceğiniz bütçeye bağlı. Para var diyorsanız hiç uğraşmayın. Yok diyorsanız oda kahvaltıya da ihtiyaç yok. Bir apart ayarlayın.

2-3 gunde ne kadar masrafiniz olabilir ki? Kahvalti cok bir sey tutmaz en kotu gider bir sanvic alirsiniz pastaneden 5 liraya. Ucuza da yenecek seyler bulabilirsiniz. Kaziklanmamak icin tatili son dakikaya birakmamalisiniz. Erken rezervasyon daha uygun oluyor.

merhaba, hayata 1 kere geliyorsunuz, gidin tatilinizi yapın. ne ugrasacaksiniz yemek bulaşık vs bunun neresi tatil olur o zaman. Tatil donusu baska harcamanızı kisabilirsiniz ama gidin,mis gibi tatil yapın..

Hazır alıp kızartmam. Uygun birşeyler yemek istiyorsanız gidin dönerciye.. denize girmek varken tüple yiyecekle uğraşmak bana mantıklı gelmiyor. Adet geciktiriciler sancı yapıyormuş. Tampon kullanın

Bayramda 200 liraya nereden bulacaksiniz otel? Kalmis bayrama 3 gun.
Bence siz bu sene bu plani iptal edin zaten regl doneminizmis.
Seneye aralik veya ocak ayindan yapar rezervasyonu uygun uygun gidersiniz. Bizim 2 yetiskin 1 bebek ucaklar transferler dahil 7 gece ultra hersey dahil 1700 tlye cikti. Ama aralik ayinda odedik. Boyle bir sey 2 3 gun olsa hele ki ucak yoksa ulasimi kendiniz saglayacaksaniz oldukca uygun gelir.
Ben de hep erken rezervasyon yapip uyguna getiririm, kaziklanmak istemem

Ama olmuyorsa da kofte kizartir arabada yatarim para gitmesin demem. Evimde oturur buralarda uygun butceli aktivite yaparim.
Piknige giderim mesela. Evden bir borek bir salata termosa cay... miss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…