Fikrim saçma mı?

Aslında hazırlanacak yemek bile kişiden kişiye göre değişir haklısınız
Sabah kalk yumurta kır domates doğra çay koy ayrı simit çay yapmak ayrı olur
Benim annem de tatile yemek yapmaya gitmem der, ben de oradan biliyorum
Aynen sizinki gibi, öyle bir tatile Olimpos'a Kaş'a gidilir mis gibi olur mis
Hele Olimpos'a ben küçükken gitmişiz ama kesinlikle tekrar gitmek istiyorum ya
Sizinki bombaymış üstelik 200 tl 2 kişilikse tadından yenmez :)

Uygun fiyatlı tatil anlayışlarımız çoook farklı sizinle.. sizinki pek tatil gibi değill, tüp kızartma.. 2 kişi dışarda yemek 80 tl diyorsunuzda fast food İkili menüler 20-30tl arası kfc, burger, mc vs . 4 gün bu tarz beslenseniz sorun olmaz sanıyorum ki konaklama içinde öğretmevi tercih edilebilir yer bulması zor ama en uygun tatil bence öğretmenevinde oda kahvaltı konaklama. Öğleden sonra starbucks vs gibi yer varsa deniz kenarında kahve keyfi yapma, akşam fast food yeme. Ufak kaçamaklarda böyle yapıyoruz biz 3-4 güne 1000 lira gibi bütçe ayırmış oluyoruz. (Ailemizin yazlığı olduğu için denize girme vs kısmı ile değil kafa dinlemek için bu tarz tatilleri seçiyoruz.)

Sinirlendigimi nereden çıkardınız ? 600 gayet normal bi rakam yazdim sizde 600 normalmi türkiyede hepimizin geliri belli yazmıssiniz.verdigim cvp bunun karşiligiydi.herkesin geliride tatil anlayışıda söylediginiz gibi aynı değil. Farklı

Salda golunde hazir kurulmus cadirlar da var geceligi 30 liraydi gecen sene icerisinde cift kisinin yatabilecegi bir yatak bir battaniye ve elektirik var cadirin önundede masa ve sandalye de oluyor.. Baska bir bölumde kendi cadirini kuranlarda vardi.. Salda gölune gidecekseniz kesinlikle herseyi evden göturun yemek yiyebileceginiz bir yer yok carsiya inmeniz lazim kahvalti icin ise iki secenek var ve berbat pis umursuz saatler sonra gelen bir kahvalti.. Eger birkac gun kalma planiniz varsa mini buzdolabi alin kahvaltilik herseyinizi goturun iceceklerinizi koyarsiniz aksamada mangal yaparsiniz bu arada gece asiri soguk kesinlikle yedek battaniye göturun yaninizda..

Herseyin bir bedeli var. Tatilin de gezmenin de. Kaziklanmicam kazikliyorlar kazik kazik kusura bakma da uyuz oldum sana. Kucuk tüp almayi dusunecek kadar vizyonsuzsun. Pinti!

evet çok cimrilik yapıyorsunuz. Alt tarafı 2 günlük tatile gidiyorsunuz, 2 akşam yemeği yiceksiniz dışarda sadece, gidin dilediğiniz gibi yiyin. Fikriniz çok saçma ve komik geldi.

Bu şaka mı ya? Gerçekten anlayamadım :)

Sagolun bilgiler icin
Su hazir kurulmus cadir olayi cok iyiymis.

Ama yeme icme hic bir sey yoksa sanirim erteleriz biz bu plani
Mangal yakmak falan hic ne benim ne esimin anlayacagi isler degil
Kahvaltiyi ben bi sekil gecistiririm ama esim malesef biraz nazli :)

Salda gölu koruma altinda oldugu icin yapilasmaya izin verilmiyor diye biliyorum ilceye gidip yiyip tekrar cadiriniza dönebilirsiniz ama oraya kamp kurmaya gelen herkesin buzdolaplari vardi...

İnternette açık büfe hakkında öyle şeyler yazılmış ki insanın midesi bulanıyor. Tüm işletmeler sizin işletmeniz gibi olsa keşke.

Benim merak ettiğim dediğiniz kurallara uymasanız bunun yaptırımı var mı denetimi var mı? Özellikle büyük otellerden vs bahsediyorum.

Tabi ki var. O kadar sık belediye ve bakanlik baskini yiyoruz ki...
Belli bir kapasitenin uzerinde uretim yapan her yer numune veriyor zaten her gun.
Kimi belediye numuneyi alir. Kimi belediye anlasmali lab ile halleder. Kimi belediye sık sık baskın yapar.
O haberlerde gorulen seyler eski usul. Suan ascilar alayli degil mektepli oldugu icin oyle olmuyor. Gastronomi bolumlerinde o kadar detayli kimya dersi goruyoruz ki...
Ha ama sunu soyleyeyim, yapilan analizlerde %99 gida urunlerinde eser miktar gaita vardir mesela. %100 steril urun hic bir yerde bulamazsiniz zaten.
Ama bunu abartmak isterseniz haberini yaparsiniz. O ayri mesele. Yediginiz ekmek mesela... analizini gorseniz yemezsiniz. Sertifikali ruhsatli kosullari uygun firindan cikiyor yine sonuc olarak steril bir urun degil

İçim rahatladı teşekkür ederim. Ben uzun süredir dışarda yemek yemiyorum, arada bir et yiyorum ama içim hiç rahat olmuyor.

Bir de bu et meselesi var...Habire yok at eti yiyoruz yok eşek deniyor...

Son soru; işin içindesiniz diye soruyorum, ucuzluk marketlerinde satılan etler ne kadar güvenilir? Normal yerli et niye bu kadar pahalı?

altı üstü 3 gün tatil yapçaksınız paranızda varmış kendinize de adama da zehir etmeyin. tüple patates kızartçaksan tatil mi bu şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…