Fikirlerinizi bekliyor olacağım.

Benzer yollardan geçtiğim için yaşayan biri olarak söylüyorum. Sürekli konuşmak için kanallar açmayın bu gerçekten iyileşme sürecini çok uzatıyor. İletişimde kaldıkça kısır döngü zaten içinden yıllarca da çıkamazsınız. Evet zor geçmeyecek gibi geliyor biliyorum. Ama olaydan uzaklaştıkça ne kadar kötü durumların içinde olduğunuzu görebilirsiniz. İçindeyken insan göremiyor. Kendisine yapılan saygıszlıkları vs. Zaman geçince kendinize öyle çok kızacaksınız ki. Bunun için mi kendimi yıpratmışım diye. Geçiyor ama merak etmeyin o yerden bildiriyorum zamanında olmadı diye ağlayıp üzüldüğünüz şeylere,iyi ki olmamış diye seviniyorsunuz sonra, hayat çok garip gerçekten

Başta kabullenemedim yapamam dedim çocuk var. Sonra duygusal yaklaştım sanırım. Evet, çok tepki gösterdim ailen senin iyiliğini istemiyor mu nasıl tekrardan böyle bir hata yapabiliyorlar vs. Tekim ne olur ne olmaz beni evlendiriyorlar falan dedi. Haklısınız. Çok kızıyorum...

Sizin aileniz yok mu ciğerim, siz ağaç kovuğundan mı çıktınız, sizi göresi gelen bir aileniz olmayacak mı? Ne saçma sapan argümanlar bunlar. Kendinize gelin burası Ortadoğu, toplumun çoğunluk ve avantajlı kesiminde erkek olarak doğan bir birey her şeyi yapacak gücü istese kendinde bulur ve yapar. Bu tür palavralara karnınızı bir an evvel doyurun yoksa bu hayatta çekeceğiniz var.

Kandırıyor .
Lütfen kendinizi toparlayıp bu adamla iletişimi kesin ve yoluna bakın.

Baştan sona saçmalık .
Ailen kesinlikle haklı umarım bir hata yapıp kaçmassın.
ayrıca yukarıda bir üyenin de dediği gibi bu işte bi bokluk var . Sen safsın o ayrı da adamı çözemedim .

Ha Bi de sözlü adamı mı bekleyecekmişsin. Sakın kızım sakın kendini bu duruma sokma sakın.

Bende tepki gösterdim amaç ney yani bu kadar acele etmenin hem de daha önce de yaptıkları bi hata var. Derste mi almıyorlar. Ne diyeyim baskı uyguluyorlar ya istediğin ya da bizim istediğimiz diyorlar dedi. Tekim artık zamanı geldi diyorlar falan dedi. Ben sordum biz olsak aynı evde mi kalacağız. Dedi ki bana kalsa ben istemem ama onlar yine aynı ev isterler. Evet dediğiniz gibi belki de gerçekten biraz zamana ihtiyacım var.

Valla bravo adam güzel yediriyor

Ben de anlamadım ki. Yaptıklarına anlam veremiyorum. Bi tamam diyorum devam etmeye çalışıyorum ama bi yanım hep farklı şeyler aklıma getiriyor. Evet, aceleye getiriyor. Ailesini hep öne sürüyor. Son cümleniz gerçekten çok doğru

Adamın teklifini kabul ederseniz hep birlikte mi yaşayacaksınız ailesiyle? Bu düşünce bile yeter kendini frenlemeye. Kaldı ki ailesi zorba.
Sordum bu kalma meselesini. Bana kalırsa ben ayrı evde yaşamak isterim ama aileme kalırsa aynı ev dedi. Evet, anlattığına göre baskıcı bir aile

Evlenmek çok büyük bir sorumluluk çok gençsin. Ailen karşı çıkıyor haklılar . Bitecek bir okul var kendi ayaklarının üstünde durman gereken bir süreç var bu sürece ailesinin zoruyla iki defa evlenecek olan birini dahil etmek senin geleceğin ve ailenin hayalleri için de çok yanlış olur.
Aile zoruyla evlenen yarın sana ailem gelin yanımızda yaşayın dedi der yanlarına götürür, annesi elim tutmuyor benim işlerimi yapsın der kocan yaptırir çünkü evlenmek gibi kararda ailesinin sözünden çıkmayan hiçbir konuda çıkamaz.
Sen sevdiğin adamla evlenmeyeceksin AİLESİNİN YÖNETTİĞİ ADAMLA evleneceksin evlenmen durumunda.
Kendine bunu yapma derim.
Forumda aç oku, bir çok kadın kocasının ailesinin sözünden çıkmayp kendisini ezmesi yüzünden dert yanıyor. Neden kendine bunu yapmak istiyorsun anlayamıyorum.
Gençsin evlenecek adam hep bulursun okulunu bitirip paranı kazanıp ekonomik özgürlüğüne kavuşmak önceliğin olmalı.

Evet, bana diyor o zaman gel kaçalım. Başka çaremiz yok. Yoksa beni zorla evlendiriyorlar diyor. Diyorum ya buluştuk iki gün sonra sabah beni arıyor ki ben memlekete gidiyorum sanırım beni sözleyecekler. Gel gidelim birlikte. Gerçekten öyle oluru yok bir gün iyiyse sonrası yok işte. Şimdi içimde bir iyi bir kötü şeyler var. Vicdan azabı da değil aslında ama tamamlanmamış şeyler var maalesef. Dediğiniz gibi kararı alabilmekten aciz (anlattığına göre) Kendimi kandırmak mı diyeyim buna bilmiyorum bunu da söylemek istemiyorum ama ileriye dönük bakınca oluru yok...

Ablacım ne meraklısınız bu süt kuzularına ya, nerden baksam ayrı mide bulantısı, herifin beyni yok beyni, anasını emiyor, alooo. Hala ne yapsam ne yapsam. Bırakın emsin anasını. Bak ilk karısı çocuğa rağmen bırakmış gitmiş, çocuğunun anası başaramamış siz mi keseceksiniz herifi memeden 2 günde?

O içinizdeki şey mantığın sesi. "Ya kaç gün orda burda gezicez, ev lazım, eşya lazım, para lazım, ocak lazım, tuz lazım. Yatak lazım döşek lazım. Tıpış tıpış anasının evine döneriz artık beraber." diyor o ses size. Aşkınızdan geberince ağzı kapatılmış gibi ımm ığğğ diye çıkıyor ondan anlamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…