Fikirlerinizi bekliyor olacağım.

Ailen hakli aptallik etme hayatini yakma. Bir de 2 aylik adama boyle baglanmalari anlamiyorum. Su yasina kadar kimse mi yanagini oksamadi kimse mi seni seviyorum demedi boyle sacma sapan bir karaktere 2 ayda baglanip aci fln cekiyorsun hayatini yakmayi goze aliyorsun?

Reactions: hlz
Her bir soru ne kadar da olumsuz bir döngü içinde olduğumu gösteriyor. Teşekkür ederim

Evet, her biri bugün beni çok iyi hissettirdi. Fikirlerim değişti netleşmeye başladı. Teşekkür ederim

İnanın ben de bazen sorguluyorum yeni bir şey ortaya atacak diye korkuyorum boşanmadım falan. Haklısınız teşekkür ederim

26 yaşında ama büyümemiş ailesinin ağzının içine bakan bir erkek bebesi. Büyütmeye çalışırsan kendine yazık edersin bırak ana kuzusunu düşünme bile.
Beni zorluyorlar diyip duruyor. Geçmişte de yaptılar evden çoğu kez kaçtım diyor. Doğru diyorsunuz büyütmeye çalışamam bile

Bu kadar basiretsiz, bir değil iki kere sevmediği insanlarla ailesinin zoruyla evlenen biri??? Bu çağda bana akıl dışı geliyor. Gerçekse daha fena. Adama saygı duyamam.

Valla çoğu erkek söyler bunu. İnanmadım ben pek. Siz de kendinizi hiç riske atmayın bence.

Ayyyy bu ne ya. Bu herife saygı duyamaz ki insan değil sevgi duysun. Kendi ailesine karşı çıkacak gücü yok elin kızına gel kaçalım diyor. Ayık ol kızım. Hayatını yakarsın diyeyim sana. Tam sümsük herif.

Sadece defolup başkasını bulduğu için dua etmelisin aile zoruyla evlen çocuk yap boşan başka kız bul sakla sonra söyle sonra deki benle olmak için evlenmelisin ailemden dolayı sonra aa sen evlenmedin beni zorla yine başkasına yaptılar ama yine mutsuzum böyle bişey olamaz ya kendine gel lütfen yarın birgün evliyken de hep ve tek seni sevdim der sonra bi şekilde diyalog başlar karısı duyar rezil olan sen yuvasında olan o olur ben evlenmiyorum zamanı var diyemeyen bi adamdan sana eş olur muydu sence emin ol diğer iki kız da senin gibi tek fark Allah seni korudu onların kaderini ve sınavını o adam olarak belirledi kıymetini bil bence ve kendine gelip hayatına bak gölgesi bile olmasın hayatında ezik kendi kararlarını veremeyen hayatı sana edebiyat ve acındırmadan ibaret yaşayan bi adamı napcan umarım ki gözünü açacaksın

Adam sen gözün açılmadan seni katakulliye getirmeye çalışıyor sen farkında değilsin.. çocuklu, boşanmış adamı öyle kolay kolay zorla evlendiremezler abartıyor o olayı. 15 yaşında airet kızı mi bu? Acelesi neymiş? Zaten bu kadar savunmasızsa salın gitsin. Aielsine bu kadar karşı gelemeyen biri sizi ailesine pas pas eder. Sizin cahilliginizden faydalanmaya çalışıyor anne ve babanız doğru soyluyor. Madem o kadar seviyor sizin ayakları üzerine basan bir kadın olmanızı beklesin birkaç sene.

Allah askina anasina babasina hayir diyemeyen cocuklu ve yalanci bir adama nasil baglandin 2 ayda anlatsana biraz.

Birincisi insan evlenip bosanmis olabilir cocuguda olabilir ama ta ilk bulusmada soylemeliydi haftalarca saklamasi fiyasko. Ikincisi hadi ilk evliligi gectim yasi kucukmus ikinci evlilikte ailem istiyo sozlenmek zorundayim nedir ailesinin zorla evlendirmesine itiraz edemeyip siz ne sacmaliyosunuz diyemicek kadar basiretsiz adam yarin der ailem istiyo cocuk yapalim ailem istiyo suraya tasincaz ohoo bitmez. Siz bunlari goremiyorsunuz suan biz ne dersek diyelimde goremeyebilirsiniz ama problem cocuktan ziyade bunlar. Bir tatli soze iki gozyasina yakmayin hayatinizi. Hayat canim cicimle gecmiyor aile isin icine girince ben ne yaptin aski batsaydi demeyin de sonra.

Ha birde yukarda bi arkadasin dedigi noktayi atlamisim kendi ailesi zorla evlendiriyor gik diyemiyor ama sen aileni sil bana kac oh ne ala dunya. Karaktersiz ya ben neden sinirlendiysem bu kadar. Belki cevremde orneklerini gorup bisey yapamadigim icin olabilir.

17 yaşında çocuk evlendiren (!) kayın aile ile aynı evde yaşama taraftarı olan 26 yaşına gelmiş adama da evlenme baskısı kuran (bu çocuğa biz mi bakacağız hep nedeniyle de olabilir) bir zihniyet ile aile olmaya niyetleniyorsunuz. Şu an çok zor gelebilir ama gözünüzü seveyim uzaklaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…