Canım öncelikle üzüldüğümü belirtmek isterim,dilerim bundan sonraki hayatında huzuru yakalarsın.
Yapman gereken hakkında düşünceme gelince,
Öncelikle çok iyi bir boşanma avukatı bulacaksın,ama böyle tuttuğunu koparan cinsten olacak,bunun için hiç bir masraftan kaçınma,çünkü avukat çok önemli,
Sağlam şahitlerin olacak,yakın çevre belki kendi rahatı için sessiz kalabilir ama,biraz düşünürsen belkide hiç olmadık birinin şahitliği bile işine yarayabilir.
Sakladım dediğin msn kayıtlarını,hatta mümkün olurda konuşabilirsen tekrar ilişkilerinin başlangıç tarihiyle birlikte mahkemeye sunacaksın.
Eşinin başka bir bayanla ilişkisinden dolayı,bu işin baştan beri bir komplo olduğunu,maddi yatırımların ortak birikimleriniz olduğunu fakat iyi niyetinin suistimal edildiğini söyleyeceksin.
Delil önemli,fakat mahkeme samimiyetinide değerlendirirken göz önünde bulunduracaktır.
Uzun süren bir süreç olur,bu tip anlaşma olmayan boşanmalar zaman alır,
Fakat bunca seneni verdiğin evliliğinden bir tek kıyafetlerini alıp çıkmış olmazsın.
Denemeye değer bence,hakkını sonuna kadar ara canım.
bu kadar mal mülk içinde size yalnızca bi araba düştü demek.. neyse o ayrı mesele de, bikaç avukata daha danışsanız? belki herşeyi başkalarının üzerinde ama bi de adamın yaşam standardı var, yani ikisi tezat oluşturmaz mı? delil olarak kullanılabilir belki bişiler çıkabilir gibi geldi ban az buçuk hukuk bilgimle..
bu kadar yılın acısını tabi ki arkanı dönüp giderek daha da katlamicaksın heralde.. kesinlikle peşinden koşman gerekiyo.. 10 yılını vermişsin ya daha ne olabilir? olan sana olucak adam zaten gününü gün ediyo.. kendini yıpratmadan uğraş ama..
Ne kadar üzüldüğümü tarif edemem şu anda...senağlama
Çok fazla muhabbettimiz yoktur seninle biliyorsun,ama bir şeyler karalamak istedim haddim olmadan.
Şükürler olsun ki ailen yanındaymış arkadaşım..:1hug:
Evet hakkın olanı almanı inan çok isterim ama bu süreç uzun sürerse ve o sırada daha çok bozulursa sağlığın..(ruhen ve bedenen)
O zaman daha zor olmaz mı hayatın?benneyaptımki
Allahım o adama da kadına da yedirmez onları elbet,inşallah Rabbim adaletini en yakın zamanda gösterir..:Saruboceq:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar... yorumlarınız için... Ben problemlerimle insanları sıkmak istemem, pek de paylaşmam.... ama şimdi, keşke daha önce paylaşsaydım diye düşünmedim değil...
Her bir yorum benim için çok değerli bilmenizi isterim...
Şu ana kadar yorumlarınız üzerine aldığım karar... çok iyi bir avukat bulup, mücadeleye başlamam gerektiği.... Gerçekten iyi , tuttuğunu koparan ve tecrübeli bir avukat olmalı....Çok üzgünüm çoook
Canım benim ,
çok üzüldüm yaa,
bu tarz yazılar beni çok üzüyor,hele bir de tanıdığım birisi yazmışsa daha çok üzülüyorum
konuya boyu altında kalsın die başlicam,
şerefsiz herif,
bence davanı aç ve haklarını ara,elbette bu hıyarın üstüne bişeyler vardır,en azından sosyal güvencesini yatırdığı için bi gelir beyan etmek zorunda bu durumda da nafaka talebin olmalı,
yani o kadar mal sahibi birisi mutlaka bi yere para yatırıyodur,hesapları falan incelenir,vardır bi çözümü yani,
benim anlamadığım bu baştan beri kafaya mı koymuş ayrılmayı ki,gayrimenkulünü,işyerini vs yi başkalarının üstüne yaptırmış,
kuzenin olcak kişiyle görütün mü ne diyo,
amcanla falan konuşun
insanı en çok da yakınları bıçaklamıyor mu bu hepsinden daha acı
sağlıcakla kal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?