canım önce çok geçmiş olsun diyorum yıllarca nasıl katlanmışın tebrikler ayrıca.çocuk yok galiba bence ayrıl hemde hemen ama onunla konuş en azından 10 yıllık eşinim beni madur etmemen gerekiyor diyip sana ev araba yani o kadar mülkün içinden bişeler vermesi gerekiyor senin buna hakkın var
geçmiş olsun.ben olsam nıkahımı vermezdim ne olursa olsun .Benımde cok yakınım boyle bır seyı yaşadı.Ne olursa olsun sonucunda bırsey alamadı tam tersı kendınden gıttı ben olsam nıkahımı vermezdım sanırım aılesı sızı destekler yada sıze aldıgı müchevlerı vermezdim kendı ımkanlarımla bana saglanan ımkanlarla bır sure daha yaşardım.Ve o kadın o kadının sıze hakaret etmesı degılsızın ona hakaret etmenız gerekıyor kesınlıkle ığrençliği yapan o sonucta.
Inanki ablamin yasadigi 11 senelik evliligin aynisini sen yasadin sanki onun hikayesini okudum simdi...
Ablamin eski eside böyleydi ablamin desteklerinle cektigi kredilerle adam oldu ailesini kalkindirdi is sahibi mal sahibi oldu ama ne karisina nede cocuklarina deger vermedi...
11 sene sonra ablam dayanamadi artik ve bosandi, bütün hersey onun olsun dedi cocuklarini aldi ayri ev tuttu dayadi dösedi bizimde desteklerimizle ve simdi cokta huzurlu ve mutlu, ayrica önümüzdeki hafta onun eski is yerine dilekce yazicaz insallah olur..:Saruboceq:
Ablamin esine yaptigi fedakarliklari bir anlatsam bu kadarda olmaz dersin canim ama adam adam degilki...kötükedihüso
Bence ne olursa olsun ayril kendine bir hayat kur para önemli ama senin ic huzurundan senin mutlulugundan önemli degil..a.s
Üstelik birde baska bir kadin var hayatinda yani artik migdem kaldirmazdi..:bbo:
Ne hali varsa görsün ama benden uzak olsun derdim...
Venüscüm inanki çok üzüldüm:teselli:
Ben olsam ne hali varsa görsün demem. Senin sayende yapmış o kadar serveti. Enayi yerinemi koyacak şimdi yani. Yok öyle. Bu kadar kolaymı yani tekmeyi vurmak. Muhakkak vardır bir yolu. Seneler sürse bile bence yem olma ona.benneyaptımki
Valla ablacim okurken tüglerim diken diken oldu.
Cok kötü seyler yasamisin ama hala dimdik ayaktasin ve öyle bi güclülükle anlatabiliyorsun.
Benim yasim kücük oldugu icin sana fikir verebilecek durumda görmüyorum kendimi,
ama bence hic o degerli vaktini harcamayada, sinirlerini yipratmayada, o kdr para dökmeyede degmez. Sonunda belki hicbirsey alamayacaksin ve elinde bosa gecmis bi hukuk savasi ve yipranmis sinirlerin kalicak.
Nafaka falanda mi alamayacaksin? Ve adamin kendi üstünde hic mi birsey yok? En azindan azda olsa bunlardan hakkini talep et bence...
Mutlaka ona ait bişeyler vardır.Gösteririsin mahkemede o msn fot.larnı donuna kadar alırsın......Gençliğinin en güzel zamalarını ona köle olarak geçirmişsin bunun elbet bir bedeli olacaktır...Kararlı davran diret bakalım....mutlaka nafaka verecektir sıkıysa vermesin...o resimlere sahip çık veee kullan...
eşin kaç yaşında?
Geri dönüş kesinlikle mümkün değil zaten canım... Sadece bundan sonrası içinde, bu zamana kadar yaptığım aptallıklara devam etmek istemiyorum... bir şekilde hakkımı aramalı mıyım... Yoksa boşa zaman geçirmeyip, hayatımı yoluna mı koymaya çalışmalıyım....
Bu arada babam sen istediğin anda gelebilirsin diyor... Bırak parası pulu onun olsun senin sağlığından daha mühim değil diyor....Bizimle yaşamak istemezsen, kiracıyı çıkartır sana hazırlarız orayı kendi istediğin gibi yaşarsın diyor... Ben kızımı hastanelerde görmek istemiyorum diyor... (bir ara sürekli acillerdeydim) sinir krizleri falan işte.... Şimdi şükür daha iyiyim
Ablana da çok geçmiş olsun diyorum... Kendini kurtarmış... gerçektende insanın iç huzuru en önemlisi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?