Evet canım, avatarımdaki benim resmim... Teşekkür ederim....
Bu arada tabii ki eşimin düşüncesi hayatını yaşayıp, üç beş sene sonra eve dönmek...Diğer kadına da benim boşanmak istemediğimi söylemesinin altında bu yatıyor... Elbette bu mümkün değil... Aç kalacağımı, sokakta yatacağımı bilsem yine de olmayacak böyle bir şey...
Abim, evden ayrıldığında gidip iş yerine onunla konuşmuş... Ben onu maddi olarak sıkıntıda bırakmam... ama boşanma da olmaz demiş... Abim inatla o senden boşanmayacak diyor.. Aranızdaki sorun ne, kardeşimin hatası nedir diye sorduğunda; (sıkı durun) Dolapta domatesleri çürütüyordu demiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Abim diyor ki şaka yapıyor zannettim... Ben sana ciddi ciddi soruyorum lütfen laubaliliğe gerek yok falan demiş işte....
Yani arkadaşlar, bendeniz... dolapta domatesleri çürüttüğü için aldatılan ve terkedilen kadın olarak tarihe geçeceğim sanırım :lepi:
Bu yüzden mahkemede yüzde yüz kusurlu bulunabilir miyim acaba:1shok:
Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum höffffisfisfis
katılıyorum sana AYNkaydirigubbakcemile5 ....sen belki domatesleri çürütmüşsün ama o senin hayatını çürütmeye çalışıyor arkadaşlara katılıyorum kendine çok iyi bir avukat bul ve bu karakterde ki bir adamdan kurtulduğun gün en mutlu günün olsun.İnşallah hayatına seni anlayan ,saygı duyacağın bir insan girer geçen 10 seneyi hatırlamassın bile....Yolun açık olsun..:teytey:domates değil hıyarları çürütüyo dese,adam % 100 haklı,kendisi hıyar çünkü:sm_cool:
Yani arkadaşlar, bendeniz... dolapta domatesleri çürüttüğü için aldatılan ve terkedilen kadın olarak tarihe geçeceğim sanırım :lepi:
Bu yüzden mahkemede yüzde yüz kusurlu bulunabilir miyim acaba:1shok:
Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum höffffisfisfis
Seni seni bak suc sendeymis demekki,
domatesleri cürüt adami masrafa sok, eee adamda seni kadin diye tutsun yaninda, olurmu????
aaaa ayip ettin adam yerden göge kadarr hakli.....
:)))))))
Canım çok teşekkür ederim...
Allah razı olsun... Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...:Saruboceq: ...
Çok güçlü olmam gerekiyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?