Fikirlerinize ihtiyacım var.

Kimse gorusmuyor kı onunla. Dedikodusunu yapan dogru soyluyor.

Habıre gorusen onu cagırmayan hatta ondan saklayan arkadas grubunun storye koydugu fotoları alıp, bu engerekler gene bensiz bulusmus diye dert yanıyor.
Hatta kadınlara neden engerek dıyosun demistim bir kere, lınc ediyorlardı beni.
Beni kıskandıkları ıcın dıslıyorlar engerek degıl de ne dıyım diye. Dıgerlerı de onu desteklemıstı. Senı kıskandıklarından degıl de bence tavırların yuzunden dıslamıslar cumlesı cebimde suan, bu cumleyı kuracağım ona.
tümden iğrençler o zaman ya komple hayatınıxdan çıkarın en iyisi. en sinir olduğum insan tipi ya sevmiyosan görüşme hem görüşüp hem gazlayıp arkasından ağzına geleni söylemek iğrenç bişey.

tümden iğrençler o zaman ya komple hayatınıxdan çıkarın en iyisi. en sinir olduğum insan tipi ya sevmiyosan görüşme hem görüşüp hem gazlayıp arkasından ağzına geleni söylemek iğrenç bişey.
Son zamanlarda zaten sogumustum ilk gelmek istediklerin de tamam da demedim. İkinciye söylenince yuzum tutmadı. Henuz cok ıclerıne gırmedıgımde evlerine gidip gulup eglenmıstım de. Hal böyle olunca mecburen kabul ettim. Zaten kendi kendime gelsinler gitsinler bir daha selam selam demistim.
Nitekim su olaylar oldu.
Olur. Kırmak dökmek insanlar ıcın. Ama mahcubiyet vardır ya hani. Tuh dersin. Uzuldum dersin. Utandım dersin.
Lutfen sana bisey olmadı ya dunya malı sonucta, der geceriz. Fikrim gercekten de bu.
Hatayla insan ölür. Esya gıtmıs cok mu?
Ama iste basta ilgilenmedi sormadı. Sonra sordu ve anladım yavrum dedı.
Terrenyum kırıldıgında da uzulecegıne oglu kırdı sonucta.
Gozum kalmistı zaten dedı, kendince komik oldugunu dusunebılır ama degıl.
Asırı sogudum.

Daha bunun aksamı var. Mutlaka yazacak emınım adım kadar. Bekliyorum lafımı söylemek ıcın.

Siz gruptan mi yazdınız, gruptan yazmadiysaniz neden gruba seni arayacağım diye yazdı ?

Birisi bir başkası hakkında konuştuğunda ondan buz gibi soğuyorum . Tehlikeli buluyorum böyle kişileri.

Hem görüşüyorlar hem kotuluyorlar.

Madem size " Anladım yavrum " yazdı. Sizde cevap verin , Ne yi anladın yavrum ?

Inanılmaz sinir oldum suanda. Acaba aynısı kendisinin başına gelse naparmis. Kendi evlerinde çocukları istediğini yapsın bizene ama başkasının evinde böyle intikam alır gibi davranmakta neyin nesi?
Bu vurdumduymazlığı kendi evinde de gösteriyor mu acaba?
Asla görüşme bu insan musveddesiyle asla !
Benim başıma geldi aynısı ve cocukluk arkadasim
Cocugu 2.5 yaşlarındaydı işte evime gelmek istedi kabul ettim
Çocuğunun bezini değiştirdi yemek masamin üzerine koymus! Sari bir poşete sarıp. Tabi ben cok sonra farkettim bu ne ya deedim masada duruyor !!
Çocuğu halıma ayran döktü. Halimda koyu renk.
Ben ve kardesim siliyoruz kadın yerinde oturuyor kalkmiyor..bende o anki tepkiyle aaay diye bagirinca cocuk korktu kucagina cocugu almis . Ay korkarsan kork !
Cocugun eline ekler verdi cocuk koltuklara sürtüyor
Evde 4 kisiydik cocukla beraber.
Sanki 10 kisi yemek yemis gibiydi
Meyveyi veriyor eline yerlerde yiyor ve ben yeni evliyim o zamanda oyleydim hos esyalarim yeni nasil sinir olmustum ogun bugundur görüşmüyorum
Gecenlerde geldi zile bastı kameradan gördüm acmadim kapıyı
Bide milletin özgür adı altında yetiştirdiği gerizekalı cocuklariyla ugrasiyoruz.
O kadina selam bile verme

Gecmis olsun bu arada. En cok dogalgaz mevzusuna uyuz oldum. Hem masraf . Hem de soguk yani. Hayretler hayreti. O whatsapida engelle hepsini.
Anladim yavrum yazmis bide pişkin pişkin. Aptal.

Siz gruptan mi yazdınız, gruptan yazmadiysaniz neden gruba seni arayacağım diye yazdı ?

Birisi bir başkası hakkında konuştuğunda ondan buz gibi soğuyorum . Tehlikeli buluyorum böyle kişileri.

Hem görüşüyorlar hem kotuluyorlar.

Madem size " Anladım yavrum " yazdı. Sizde cevap verin , Ne yi anladın yavrum ?
Arkadasım gruptan seslendi bana sabah bende gruptan yazdım. Sonra direkt aradı beni konuyla alakası yok ama. İste ondan ozur bekleme onu zaten herkes dısladı minvalinde cumleler kurmaya basladı. Suan diger insanlara naaptıgı umrumda degıl Aparat bozulduysa dunya kadar para vermek zorundayım ve uzgunum ınsallah oda uzundur diyecegım ama okudu ve yazmadı bile dedım.

Gruptakılerde bunun huyunu biliyor yıllardır. Ben bile ogrendıysem. Tahmin ettiler aradıgını bence. Bu da bakın aramadımı göstermek ıcın yazdı gruba. Bu sefer he dıyıp gecmedm.zaten konustuk, ne demek istedin diye sordum gordu cevap vermedi. Yeniden sordum ta kı cevap verene kadar. Cunku sebebini ben bılıyorum. Aradı acmadım yazsın istedim ve yazdırdım

Dıgerı anladım yavrum dedıgınde de keske ne anladın yavrum deseydim ama bisey demedim.
Zaten bu konu kapanmadı. Daha bunun aksami var.

Arkadasım gruptan seslendi bana sabah bende gruptan yazdım. Sonra direkt aradı beni konuyla alakası yok ama. İste ondan ozur bekleme onu zaten herkes dısladı minvalinde cumleler kurmaya basladı. Suan diger insanlara naaptıgı umrumda degıl Aparat bozulduysa dunya kadar para vermek zorundayım ve uzgunum ınsallah oda uzundur diyecegım ama okudu ve yazmadı bile dedım.

Gruptakılerde bunun huyunu biliyor yıllardır. Ben bile ogrendıysem. Tahmin ettiler aradıgını bence. Bu da bakın aramadımı göstermek ıcın yazdı gruba. Bu sefer he dıyıp gecmedm.zaten konustuk, ne demek istedin diye sordum gordu cevap vermedi. Yeniden sordum ta kı cevap verene kadar. Cunku sebebini ben bılıyorum. Aradı acmadım yazsın istedim ve yazdırdım

Dıgerı anladım yavrum dedıgınde de keske ne anladın yavrum deseydim ama bisey demedim.
Zaten bu konu kapanmadı. Daha bunun aksami var.
Valla dört gözle vereceğin cevabı bekliyoruz
herkes kadının pişkinliğine sinir olmuş durumda :kahve:

Inanılmaz sinir oldum suanda. Acaba aynısı kendisinin başına gelse naparmis. Kendi evlerinde çocukları istediğini yapsın bizene ama başkasının evinde böyle intikam alır gibi davranmakta neyin nesi?
Bu vurdumduymazlığı kendi evinde de gösteriyor mu acaba?
Asla görüşme bu insan musveddesiyle asla !
Benim başıma geldi aynısı ve cocukluk arkadasim
Cocugu 2.5 yaşlarındaydı işte evime gelmek istedi kabul ettim
Çocuğunun bezini değiştirdi yemek masamin üzerine koymus! Sari bir poşete sarıp. Tabi ben cok sonra farkettim bu ne ya deedim masada duruyor !!
Çocuğu halıma ayran döktü. Halimda koyu renk.
Ben ve kardesim siliyoruz kadın yerinde oturuyor kalkmiyor..bende o anki tepkiyle aaay diye bagirinca cocuk korktu kucagina cocugu almis . Ay korkarsan kork !
Cocugun eline ekler verdi cocuk koltuklara sürtüyor
Evde 4 kisiydik cocukla beraber.
Sanki 10 kisi yemek yemis gibiydi
Meyveyi veriyor eline yerlerde yiyor ve ben yeni evliyim o zamanda oyleydim hos esyalarim yeni nasil sinir olmustum ogun bugundur görüşmüyorum
Gecenlerde geldi zile bastı kameradan gördüm acmadim kapıyı
Bide milletin özgür adı altında yetiştirdiği gerizekalı cocuklariyla ugrasiyoruz.
O kadina selam bile verme

Gecmis olsun bu arada. En cok dogalgaz mevzusuna uyuz oldum. Hem masraf . Hem de soguk yani. Hayretler hayreti. O whatsapida engelle hepsini.
Anladim yavrum yazmis bide pişkin pişkin. Aptal.
Bende dogalgaz a uzuldum hem soguk evet hem pahalı.
Ve basıma kaldı bu de ugrasması var.
Görusmeyı zaten bunlar olmasa da dusunmuyordum gelsinler ve bitsin demistim.
Sogumustum Bı kac sebepten Bı de bu yuzlerını gorunce bende tamamen bıttı.
İnsan mahcubiyet gorsun istiyor fazlası degıl.

Ben arkadasımin bebegını gormeye gıtmıstım kırmızı lohusa serbetını halisina doktum kadının halı beyaz..
Canın sagolsun dedı ama, ya yıkatmama izin verirsen ya sana halı alacagım canın sagolsun la olmaz bu is dedım ve yıkama parasını zorla verdim, cok sukur lekede cıktı.
Budur yani. Yanlıslıkla olur her sey. Cocuga bisey olmasın dersin ama, mahcubiyet önemli ve onu asla göremedim.

benneyanginlargordum benneyanginlargordum allah aşkına ne anladın diye sorsana
acayip uyuz oldum sinirim tepeme çıktı
ama içini dökmezsen hep hırslanıp sinirleneceksin o yüzden içini tamamen döküp rahatla
hatta cümlenin sonunda ANLADIN MI YAVRUM diye de sok lafını geç :kahve:
Anladım yavrum bekledıgım bir cevap degıldı ve bisey diyemedim nasıl ya dıyıp agladım sinirden.
Deli gibi aglayacagıma ne anladın yavrum demeliydim ama gec kalmadım.
Hepsini tanıyorum, kendi aralarında konusup yeniden yazacaklar bana zaten.

BENCE SEN ANLAMADIN YAVRUM.SEN KEYİF PEŞİNDE KOŞARKEN OĞLUN BENİ XXX LİRA ZARARA SOKTU. ZARARI KARŞILAMAYI AKIL EDEMEYECEKSİN AMA BARİ İNSAN GİBİ ÖZÜR DİLE. Diye bağıra bağıra yazardım ben olsam. İmalardan beklentilerden anlayacak bir tip değil belli ki. En güzeli dan diye suratına söylemek.

O sizi arayan kadın bence muhtemelen onu da aradı sırf daha sonra yüzüm.olsun diye size wp den yazmış gbime geldi
Anladım yavrum ne yaa
Anlatcam ben sana gel yavrum derdim heralde ben :KK70:

Eğer ciddi bir şekilde farkına varmış olsaydı siz yazdığınız an yazar kusura bakma derdi veya sen çocuklara bakmaya gittiğinde nolmus derdi

İnsn tabiki kirilanin derdinde değil ama bu tarz tavırlara bende sinir olurm ki olunmayacak gbi de değil

Bence daha da görüşme

Konunu okuyunca aklıma gelen video :KK70:

Bende dogalgaz a uzuldum hem soguk evet hem pahalı.
Ve basıma kaldı bu de ugrasması var.
Görusmeyı zaten bunlar olmasa da dusunmuyordum gelsinler ve bitsin demistim.
Sogumustum Bı kac sebepten Bı de bu yuzlerını gorunce bende tamamen bıttı.
İnsan mahcubiyet gorsun istiyor fazlası degıl.

Ben arkadasımin bebegını gormeye gıtmıstım kırmızı lohusa serbetını halisina doktum kadının halı beyaz..
Canın sagolsun dedı ama, ya yıkatmama izin verirsen ya sana halı alacagım canın sagolsun la olmaz bu is dedım ve yıkama parasını zorla verdim, cok sukur lekede cıktı.
Budur yani. Yanlıslıkla olur her sey. Cocuga bisey olmasın dersin ama, mahcubiyet önemli ve onu asla göremedim.

Tabiki de canim. Kazayla insan ölüyor. Yanlislikla zaten. Hadi o cocuk ama annesinin tavri nedir yani
Illa yuzlerini boyle kotu sekilde gösterecek bu insanlar zaten
Onun ozur dilemesi lazimdi. Sonra lutfen kabul etmem diyipte tamir ettirmesi lazimdi dogalgaz seyini.
Kiskanmislar belliki. Bak buna inan. Bazi insan evine gelir evini eşyanı falan kıskanır. Eskiden bende amaaan kim kiskancak derdim de oyle degil iste. Insanlar boyleler.

Allah'ım cevaba bak anladım yawrum Muş ...böyle komşu gruplarıyla neden gorusuyorsunuz ki ...evde sıkıntıdan patlamak daha mantıklı bence boyleleriyle gorusmekten...aynısı benim binamdada vardı ayn i grup bide yawrumlu konuşurdu arsız olan en son kavga yaptım daha asla gorusmuyorum zaten toplasan iki kere falan biraraya gelmiştik..asla tahammül.edemem

Boşanınn 🤣🤣🤣

Ay pardon bu öyle bi konu değildi🤣

Neyse ben olsam kesin söylerdim sinir olurum çocuğu yapmayı bilip eğitmeyi bilmeyenlere

Çok dandik bir arkadaş grubuymuş mesafe koyun bence.
Ben bıkere bosandım sen nısanlını terk etmeden ikinciye bosanmam, once sen😌
Mesafe ıcın gec kaldım, görusmeyı dusunmuyorum artık bu konuda emınım

Allah'ım cevaba bak anladım yawrum Muş ...böyle komşu gruplarıyla neden gorusuyorsunuz ki ...evde sıkıntıdan patlamak daha mantıklı bence boyleleriyle gorusmekten...aynısı benim binamdada vardı ayn i grup bide yawrumlu konuşurdu arsız olan en son kavga yaptım daha asla gorusmuyorum zaten toplasan iki kere falan biraraya gelmiştik..asla tahammül.edemem
Komsum degıller hepsi cocuklu arkadasım ama ilk okuldan sonra hıcbırıyle gorusmedım. Yazdan beri yeniden bir aradayız.
İlk etapta zaten uzak durmus tum ama bana da iyi gelecegını dusunup görusmeye basladım.
Iclerıne girdikce de sogumustum.
Evime de ilkinde kabul etmedim ikincide mecbur kaldım.
Zaten su saatten sonra görusmeyı dusunmuyorum, anladım yavrum duydugum en itici cevaptı.

Son düzenleme:
X