Fikirlerinize ihtiyacım var kızlarrr....

Ama haksızmıyım ? ben hatamı görmeden anlamadan yaşamadan nasıl hata olacağına inanayım ?
haklısınız, hatta belki çok mutlu olacaksınız. denemeden bilinmez. ailenizin razı olacağını sanmıyorum. tanıdık filan yokmu anne babanızı yumuşatacak

="lovedido, post: 41218285, member: 682812"]ya annemde bana aynısını söyledi bak eşiyle görüşmek zorunda kaldıramazsın vs. ama sevgilimin eşine karşı duygularının tam olarak ne olduğunun farkındayım. ki görüşmesse ben kızarım zaten... sonuçta ortada evlat var ve onunla ilgili çoğu şeyi eşiinden öğrenmek dinlemek zorunda. hatta şuan bile ben diyorum bazen ara bakalım sor vs. eşiyle görüşmek zorunda olması çok canımı yakmaz yani çok kıskancımdır ama bu konuda haddimi bilirim. bende ailemi ikna ederek olsun istiyorum ama çok zor [/QUOTE]
Gozunu Korkutmak istemiyorum ama cok kizkancim dedigin icin yazmak istedim evlendikten sonra muhtemelen duygularin degisecek. Bazi seylere tahammulun kalmicak. Evlilik iki tarafida cok degistiriyo. Ama dedigim gibi gozunu korkutmak istemem ama bence butun bunlari iyi dusunmen lazim

Ayrılık yeni sayılırmış, arada çocuk olması da önemli. Babasının yeni bir evlilik yapmasını kaldırabilecek yaşta mı? Kaç yaşında çocuk?

[QUOTedido, post: 41218318, member: 682812"]haklısın ben de aynı şey benim başıma gelse senin gibi düşünürdüm. onun eşide bana kızıyor olabilir. ama Allah biliyor diyorum benim niyetimi zikrimi Allah biliyor görüyor. bende başlarda benim yüzümden sandım suçladım kendimi ama 2 taraflada konuşunca benimle alakalı olmadığını anladım. sevgilimi terkettim dön yuvana die senlik birşey değil dedi.[/QUOTE]
Evli adamla ilişki kurup sonra yok vicdana geldim terk ettim evine dön dedim hangi akla vicdana sığar. Baştan ilişki kurmayacaktınız. Çok aşağılık bişey bu. Hatta hiç görüşmeyecektiniz. Aşkımı kalbime gömüp onları birleştirmeye çalıştım işlerini geçin bir kere. Onları birleştirecek aileler aile dostları vs vardır zaten. Böyle bişey olsa eşimin iş arkadaşı gelip ara yapmaya çalışsa sana noluyo dur bakalım orda derim. Bal gibi de adamın evliliğini bitirmeniz de büyük ya da küçük etkiniz var. Bir yuvanın yıkılmasında bir çocuğun gözü yaşlı kalmasında payınız var. Bence de siz evlenin ya çok yakışmışsınız birbirinize. Kesin adamın eski karısı da onun yaşlarına yakındır. Burda tek toy sizmişsiniz. Yazık

Canım benim ailenin duası çok önemli bu tarz ilişkilerde. Hayatın boyunca bu kadınla da evli kalacaksın sevgilinin çocukları için. Neden daha sağlıklı bir ilişki tercih etmiyorsun ki? Bırak eşin ilk seninle yaşasın bazı güzel duyguları. İlk kez baba olacak adamın suratındaki ifadeleri bilsen dünyan değişir emin ol.

Benim anlayamadığım aşık olduğun adamın karısıyla tanışıp,bi de araları bozulduğunda ne diye arabulucu görevini üstlendin.Neyin fantezisi bu.
Aşk meş bağlılık hepsi hayatın gerçeklerinde toz oluyor.Bu adam da biz amanlar sevmiş evlenmiş çocuk yapmış.Gelmiş geçmiş.Çocuklu bir adamla bi insan evliliği çok iyi düşünmeli.

Ayrılık yeni sayılırmış, arada çocuk olması da önemli. Babasının yeni bir evlilik yapmasını kaldırabilecek yaşta mı? Kaç yaşında çocuk?

12 yaşında canım evet ayrılık yeni ama ilk değil malesef defalarca ev içi huzursuzluğa şahit oldu ki bu daha kötü.
annesi konuşmuş onunla bana da sevgilim anlattı. peki evlenirse ben babam da kalabilecekmiyim demiş? ki kalacak onunda evi olacak orası. evet üzülüyor belki ama onun için bu şekilde olması daha sağlıklı gibi. bilemedim ama çok akıllı çok zeki bir çocuk bazen şahit oluyorum konuşmalarına falan koca insan gibi babasını avutuyor ya tamam babacım olsun babacım başka zaman yaparız vs. gibi.

Neden arabulduğunuzu cidden anlayamadım:)

Neyse aranızda bir engel yok birbirinizi de seviyorsunuz , süper.

Aşk zaten risk demek.Risksiz sakin bir hayat isteseydiniz ex nişanlınızla evlenirdiniz.

Karşılıklı aşk kolay bulunmuyor sarılun derim.

tam olarak öyle olmadı. aramızda arkadaşlık varken iş arkadaşıydık eşini tanıdım. ama özel hayatlarını vs. bilmiyordum. sonra zamanla aramızda bir yakınlık oldu ben duygularımı sakladım hatta nişanlandım evlenmeyi bile düşündüm. ona söylemedim bile duygularımı. sonra oda bana açıldı arkadaşlığımızı vs bitirdik. sonra dayanamadık arkadaşça devam ettik. tamamen boşanana kadar bir daha hiç bir şekilde aşk konuları açılmadı yani.

Ya sebep ne olursa olsun,birşeyler hissetiğin birinin eşiyle tanışmak aralarını düzeltmek ne kadar normal bir psikoloji sence.

arabulucuğumu bende anlamıyorum zaten ama vicdan sanırım dışardan bakıldığı gibi kötü bir insan değilim. çocuğu için yaptım ama olmadı. bugün dese bana ben çocuğum için geri dönüceğim eyvallah derim yani. ama o benimle olmak istiyor bundan eminim ki bunuda söylüyor zaten. ama bu demek değil çocuğundan vazgeçiyor. çocuğuyla her zaman görüşecek gerekirse gelecek bizimle kalacak vs.

bu riskler engeller çok yıprattı bizi çok ağladık çok kavga ettik. ama su aktı yolunu buldu gene bizi bir araya getirdi.

sarılıyorum zaten bırakmaya da niyetim yok :)

Evli adamla ilişki kurup sonra yok vicdana geldim terk ettim evine dön dedim hangi akla vicdana sığar. Baştan ilişki kurmayacaktınız. Çok aşağılık bişey bu. Hatta hiç görüşmeyecektiniz. Aşkımı kalbime gömüp onları birleştirmeye çalıştım işlerini geçin bir kere. Onları birleştirecek aileler aile dostları vs vardır zaten. Böyle bişey olsa eşimin iş arkadaşı gelip ara yapmaya çalışsa sana noluyo dur bakalım orda derim. Bal gibi de adamın evliliğini bitirmeniz de büyük ya da küçük etkiniz var. Bir yuvanın yıkılmasında bir çocuğun gözü yaşlı kalmasında payınız var. Bence de siz evlenin ya çok yakışmışsınız birbirinize. Kesin adamın eski karısı da onun yaşlarına yakındır. Burda tek toy sizmişsiniz. Yazık[/QUOTE]

canım evliyken bizim ilişkimiz yoktu olmadı da. sadece sorunlarında problemlerinde yanlarında oldum. haklısın buda senin fikrin senin düşüncen. bu gibi lafları da çok duydum. ama ben biliyorum kaldıki eski karısı bile beni suçlamıyor bu konuda.

Ama haksızmıyım ? ben hatamı görmeden anlamadan yaşamadan nasıl hata olacağına inanayım ?
bazı hataların telafisi yoktur canım hele bile bile hatayı yapıosan sonucları cok agır ödeyebilirsin ama yine de sen bilirsin bu şekilde mutlu olanlar yüzde iki kadar azınlıkta cocugu şimdi seviosun kendi cocugun oldugunda işin içine maddiyat girdiğinde o kadın cocugu kullanarak sizden para istediğinde .. bunları iyi düşün kendini atese atma

bu olayı bir de karısından dinlemek gerekir senin rolün acaba neydi onların hayatında.. kadın neler düşünüo acaba.. cocuklu adamın evliliğnini bitirene kadar arkadas adı altında hayatında olmussun sonrada evlencem diosun.. sen adamı bence terket de kadının adamın aileleri araya girip aralarını bulsunlar anne babasıyla büyüsün o cocuk da.. bence cekil aradan cek restini ayrıl.. adam karısınına dönmek zoruda kalacak en azından cocuk için.. vicdanın varsa tabi

Ya sebep ne olursa olsun,birşeyler hissetiğin birinin eşiyle tanışmak aralarını düzeltmek ne kadar normal bir psikoloji sence.
ya bıraksın bu ayakları bildiğin ara buluyorum adına yaklaşıp adamı ayartmıs adam da bunu melek gibi görüp asık olmus yazık geride kalan cocuga ve kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…