Fikirlerinize ihtiyacım var kızlarrr....

ya bıraksın bu ayakları bildiğin ara buluyorum adına yaklaşıp adamı ayartmıs adam da bunu melek gibi görüp asık olmus yazık geride kalan cocuga ve kadına

boşanmaları arada biri olduğundan olmadı yalnız dikkat edin lütfen ! yani karısı adamın bana olan duygularını veya benim duygularımı bilmyordu. onların boşanması çok farklı bir sebepden oldu. aile içinde sorunlardan...

boşanmaları arada biri olduğundan olmadı yalnız dikkat edin lütfen ! yani karısı adamın bana olan duygularını veya benim duygularımı bilmyordu. onların boşanması çok farklı bir sebepden oldu. aile içinde sorunlardan...
karısının bilmesine gerek yok ki adam sana duygularından dolayı zaten kadından sogumustur baska sebepler de bu durumu körüklemiştir.. sonucta üçüncü sahsa yani sana olan bir duygu kayması var ortada

karısının bilmesine gerek yok ki adam sana duygularından dolayı zaten kadından sogumustur baska sebepler de bu durumu körüklemiştir.. sonucta üçüncü sahsa yani sana olan bir duygu kayması var ortada

buda benim suçum yani tamam anladım. peki ben neden nişanlandım evlenmek istedim ? o zamanda aynılardı ben hayatlarından çıksam da aynı yani. neyse herkesin kendi fikri saygım sonsuz...

Her ne kadar benimle alakası yok deseniz de vardır bir alakanız, neyse konu bu değil. Bence ailenizin onaylamadığı bir ilişkiyi yaşamayın,bizler göremesek de onların gördüğü,bildiği bir şeyler muhakkak vardır. Sonra pişman olmayın

aileni bir yana koyuyorum da o kadın bunu ogrendıgınde nasıl olur onu dusunemıyorum

Her ne kadar benimle alakası yok deseniz de vardır bir alakanız, neyse konu bu değil. Bence ailenizin onaylamadığı bir ilişkiyi yaşamayın,bizler göremesek de onların gördüğü,bildiği bir şeyler muhakkak vardır. Sonra pişman olmayın

pişman olmam buda hayır derim... haklıymışsınız derim...

Aile en kıymetlidir, onları üzmeye kırmaya değmez. Bir bildikleri var ki karşı geliyorlar. Ki sen düştüğün an elini ilk tutacak olan ailendir, sana ilk sarılacak olan da. Bu yaşa getirmişler seni , haklarını ezip geçme derim ben...

Evli adamla ilişki kurup sonra yok vicdana geldim terk ettim evine dön dedim hangi akla vicdana sığar. Baştan ilişki kurmayacaktınız. Çok aşağılık bişey bu. Hatta hiç görüşmeyecektiniz. Aşkımı kalbime gömüp onları birleştirmeye çalıştım işlerini geçin bir kere. Onları birleştirecek aileler aile dostları vs vardır zaten. Böyle bişey olsa eşimin iş arkadaşı gelip ara yapmaya çalışsa sana noluyo dur bakalım orda derim. Bal gibi de adamın evliliğini bitirmeniz de büyük ya da küçük etkiniz var. Bir yuvanın yıkılmasında bir çocuğun gözü yaşlı kalmasında payınız var. Bence de siz evlenin ya çok yakışmışsınız birbirinize. Kesin adamın eski karısı da onun yaşlarına yakındır. Burda tek toy sizmişsiniz. Yazık

canım evliyken bizim ilişkimiz yoktu olmadı da. sadece sorunlarında problemlerinde yanlarında oldum. haklısın buda senin fikrin senin düşüncen. bu gibi lafları da çok duydum. ama ben biliyorum kaldıki eski karısı bile beni suçlamıyor bu konuda.[/QUOTE]
Sevgilimi terk ettim dön yuvana diye yazmışsınız yukarda demek ki adam daha boşanmadan bi ilişki başlamış. Sürmüş sürmemiş bilemem. Ben sizin yazdığınız o cümleden çıkarım yaptım. Şimdi de tam tersini diyorsunuz. Benim içim rahat etmezdi. Zaten ben on üç yaş büyük biriyle evli ya da değil yapamazdım. Kafa yapısı falan da saçma geliyor. Gencecik adamlar dururken kırkına merdiven dayamış biriyle ne bileyim tip de önemli ya

kusurabakmayın ama siz o adamın hep etrafında olmuşsunuz adamın evliliği tabikii sürmez ... siz iyi insan olmuşsunuz hep barıştırmaya çalışmışsınız o adamda bak ne güzel düşünüyor diye size birkez daha aşık olmuş içinden .. yani o adamın aklında hep siz olmuşsunuz bu yüzden evliliği bitmiş...

kimbilir sizde nişanlıyken belki iyi gitmiyor anlaşamıyoruz deyip ona dert yanmışsınızdır oda sizi beklemiş..... Ya farkındaydınız yada değildiniz ama o evliliğin bitmesinde katkınız olmuş gibi geldi bana...

öğrendi biliyor. saygı duyuyor.
karısı öğrendi biliyor saygı duyuyor diyorsun arkandanda bedduları gönderiyordur emin ol.. ben olsam yağdırırım beddua ahhh.... bu kadar kötü olayların üstüne mutluluk kurulmazzzz

ay çok zor bir durum.ailesini insan çiğneyemez de ama gerçekten seviyorsan ağlaya sızlaya ikna edersin sadece zamana ihtiyaç var gibi geldi bana

Sürekli berabermişsiniz zaten, size duygularını açmış evli bir adamın ilişkisinin içinde işiniz ne?
Aileleriniz de saf değil ki durumu anlamasınlar.

buda benim suçum yani tamam anladım. peki ben neden nişanlandım evlenmek istedim ? o zamanda aynılardı ben hayatlarından çıksam da aynı yani. neyse herkesin kendi fikri saygım sonsuz...
seni suçlamak deil canım amacım sadece kendine destek arıosun farkındayım.. ama en önemli destek ailenin ve sevdiklerinin desteğidir.. iyi düşün derim kendi hayatına kendin yakma cocuklu biriyle evlenmek cok cok zor hiç cocugu olmayan biri için maddi manevi..

öğrendi biliyor. saygı duyuyor.
git konus bakalım yada kadının cevresiyle ailesiyle görüş nasıl bir saygıymıs bu.. saygı duyulacak bi olay yok ortada bildiğin adama şirin gözküp eşiyle arası bozukken asık etmişsin kendine şimdide burda milletin onayını arıosun ailenden duymadıklarını duymak istiosun... bi kendine gel lütfen kendini geri çek ve bırak belki düzeltecek kadınınn adamın ailesi araya girip cocuk için barısacaklar sebep olma bari

kusurabakmayın ama siz o adamın hep etrafında olmuşsunuz adamın evliliği tabikii sürmez ... siz iyi insan olmuşsunuz hep barıştırmaya çalışmışsınız o adamda bak ne güzel düşünüyor diye size birkez daha aşık olmuş içinden .. yani o adamın aklında hep siz olmuşsunuz bu yüzden evliliği bitmiş...

kimbilir sizde nişanlıyken belki iyi gitmiyor anlaşamıyoruz deyip ona dert yanmışsınızdır oda sizi beklemiş..... Ya farkındaydınız yada değildiniz ama o evliliğin bitmesinde katkınız olmuş gibi geldi bana...[/QUOT

sonuç olarak ikişmizde şuan birbrimizi seviyoruz ve mutlu olacağımıza inanıyoruz yani...

kimbilir sizde nişanlıyken belki iyi gitmiyor anlaşamıyoruz deyip ona dert yanmışsınızdır oda sizi beklemiş..... Ya farkındaydınız yada değildiniz ama o evliliğin bitmesinde katkınız olmuş gibi geldi bana...

evet bende öyle düşünüyorum ama erkek arkadaşım ısrarla öyle olmadığını söylüyor ve değil bunu bende anladım. ben sadece duygularımdan ve karşıklık sevgimizden bahsettim benim ailem onun çocuğu var diye istemiyor. bir çok bekar çocuklu bir bay ve bayanla evlenebilir. anlatmak istediğim buydu. fikriniz için teşekkürler.

X