Fikirlerinize ihtiyacım var kızlarrr....

Siz o evliyken yüz vermediginiz icin sizin açınızdan hic bir problem yok ama yine de size duygularını acan biriyle görüşmeyi kesmeliydiniz kesinlikle. Sonucta aile büyükleri baska arkadaşları da bu islevi görürdü. Yani adama destek olmaya calistikca iyice aklinda yer etmissinizdir hic mudahil olmamaliydiniz aile iliskilerine. Ilk seferinde ayrilsalar bile sizin bi etkiniz olmazdi. Ama su an istemeseniz de etkiniz olmuş.

Bunun dışında birbirimizi seviyoruz diyorsunuz ama bu adam evliyken! açmış size duygularını. Boşandıktan bi sure acilmaliydi. O zaman sorun yok derdim. Ama resmen işi garantilemeye calismis ve siz de o an karsilik verebilirdiniz. Yani bildiginiz esini aldatmaya meyletmis. Ilerde aynisini siz evliyken baska bi kadına da yapabilir demek oluyor bu. yani ailenizi karsiniza almadan once evlenirseniz ilerde boyle bir seyi yineleme ihtimalini de düşünün bence.

Evli adamla ilişki kurup sonra yok vicdana geldim terk ettim evine dön dedim hangi akla vicdana sığar. Baştan ilişki kurmayacaktınız. Çok aşağılık bişey bu. Hatta hiç görüşmeyecektiniz. Aşkımı kalbime gömüp onları birleştirmeye çalıştım işlerini geçin bir kere. Onları birleştirecek aileler aile dostları vs vardır zaten. Böyle bişey olsa eşimin iş arkadaşı gelip ara yapmaya çalışsa sana noluyo dur bakalım orda derim. Bal gibi de adamın evliliğini bitirmeniz de büyük ya da küçük etkiniz var. Bir yuvanın yıkılmasında bir çocuğun gözü yaşlı kalmasında payınız var. Bence de siz evlenin ya çok yakışmışsınız birbirinize. Kesin adamın eski karısı da onun yaşlarına yakındır. Burda tek toy sizmişsiniz. Yazık

canım evliyken bizim ilişkimiz yoktu olmadı da. sadece sorunlarında problemlerinde yanlarında oldum. haklısın buda senin fikrin senin düşüncen. bu gibi lafları da çok duydum. ama ben biliyorum kaldıki eski karısı bile beni suçlamıyor bu konuda.[/QUOTE]

Siz gerçekten iyi niyetle yaklasmis da olabilirsiniz icinizi bilmeden suclayamayiz zaten. Ama hataniz yok değil, demin de yazdigim gibi siz yardım etmeye calisirken adamla muhattap olunca akli iyice size kaymistir (yanlis olsa da), eger hiç karismasaydiniz her sey kendi aralarında olup bitseydi o sekilde ayrilsalardi yazdiklarimiz farklı olurdu kesinlikle

Insan nasıl bir kadının ahı, bir çocuğun yuva özlemi üzerinde iken mutlu olacağını düşünür. Hayır ne okuduğumu biliyorum daha boşanmadan ilişkiniz varmış terk etmişsin sonra yuvasını kurtarsın diyeaman ne büyük iyilik. Şu an da bekarken de hiçbir evli erkek gelip bana duygularını açmadı açamaz da zaten ben o fırsatı vermem bir kere. Demekki çok yakındınız demekki sizden de ona sıcaklık gitti ki geldi açıldı. Ben de 30 yaşındayım başıma böyle bişey gelmedi büyük konuşuyorum gelemez de. Kendinizi kandırmayın. Çocuklu bir yuvanın yıkılmasında en ufak dahi katkısı olan üçüncü kişilerin gözümde hiçbir değeri yok. Bu kaynana görümce veya evliyken evli insanın açıldığı şahıs da olabilir

12 yaşında canım evet ayrılık yeni ama ilk değil malesef defalarca ev içi huzursuzluğa şahit oldu ki bu daha kötü.
annesi konuşmuş onunla bana da sevgilim anlattı. peki evlenirse ben babam da kalabilecekmiyim demiş? ki kalacak onunda evi olacak orası. evet üzülüyor belki ama onun için bu şekilde olması daha sağlıklı gibi. bilemedim ama çok akıllı çok zeki bir çocuk bazen şahit oluyorum konuşmalarına falan koca insan gibi babasını avutuyor ya tamam babacım olsun babacım başka zaman yaparız vs. gibi.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Umarım mutlu olursun. Bir de nafaka işi var, biliyorsun. Evlendikten sonra seni rahatsız edebilecek teferruatlar çıkabilir. Eşi çalışıyor muydu? Çalışmıyorsa nafaka olayına razı olman lazım. O kişinin de en doğal hakkı sonuçta.
Herkes için iyi sonuçlar olur inşallah.

Ben sadece sunu anlamak istiyorum. Erkek arkadasiniz eski esiyle bosanmadan once problemler yasarken siz mi bu evliligi kurtarmak icin araci oldunuz? Bunlarin ailesi yok mu? Arkadaslari dostlari akrabalari yokmu da siz girdiniz devreye? Ne icin? Bizim aramizda birsey yok demek icin mi? Is yerinden birinin araya girmesi ne alaka? Bunu anlayamadim.

Acikca fikirlerimi soylemek istiyorum. Hic kimse karsi taraftan bir sey gormezse evliyken gidip birisine duygularini acamaz, acmaya cesaret edemez. Ona bu firsati vermissiniz siz. Her ne kadar kendinizi bu konuda masum gostermeye calissaniz da aslinda adamin kafasinda hep varken bu evlilik kurtulamazdi. Siz olmasaydiniz belki de bu evlilik kurtulabilirdi bunu bilemeyiz, siz de bilemezsiniz. Bir evin icinde yasananlari bilemezsiniz. Her ne kadar karisi da onayliyor falan diye soyleseniz de ben cok da aradan cekildiginizi dusunemiyorum. Kusura bakmayin.
Ayrica aldatmak sadece fiziksel beraberlik degildir. Adam sonucta karisini evliyken aldatmis. Ayni sey sizinle evliyken de olabilir, yani sizi bosayip baskasina gidebilir.
Bu arada tek bildigim bir sey var. Anneler kesinlikle hissediyor. Annenizin sozunu dinleyin.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Umarım mutlu olursun. Bir de nafaka işi var, biliyorsun. Evlendikten sonra seni rahatsız edebilecek teferruatlar çıkabilir. Eşi çalışıyor muydu? Çalışmıyorsa nafaka olayına razı olman lazım. O kişinin de en doğal hakkı sonuçta.
Herkes için iyi sonuçlar olur inşallah.

nafakası tabiki verilecek canım şuan olduğu gibi hatta dilediği zaman gelir kalır gezilir tozulur. evladına karşı yaptığı hiç bir şeyde gözüm yok yani olmazda.

X