- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.553
- Konu Sahibi guldeniz15
Haklısınbakan gayet bakıyor konu sahibesi, bakmaya niyeti olan adam en kötü annesini, kızkardeşini akrabadan birini çağırıyor evine çocuğuna öyle ya da böyle baktırıyor. Ayrıca boşanmış yalnız kadınlar da gayet bakıyor çocuklarına, işe de gidiyor, kreş mreş bakıcı bir şeyler de ayarlıyor. Kadınlar çocuğundan ayrılmayı düşünmüyor bile parayı bakıcıya kreşe veriyor, kıt kanaat geçiniyor ama çocuğundan ayrılmıyor bir şekilde büyütüyor. Kadınların canı yok mu, onlar niye atmıyor çocuklarını?? Adamın canı tatlı tabi kreşle uğraşmak var, parası var,onun yerine at anneanneye gitsin. Çocuğa çok yazık zaten annesi ölmüş şimdi de babası yok.
Aama o bir başına erkkkekkk dersek koca yetişkin eşşek kadar adamları anca sorumsuzluğa iteriz bknz şekil a. Ben olsam çocuğunu atan adamla işim olmaz derim yüzzüne de söylerim kesip atarım. Şöyle bir duruma göz yummak demek, ortadaki çok yanlış bir durumu kabullenmek demek. Bir de belki gelinimiz olacaksın demiş haspalar evet yaaaa kadınlar sıraya girdi can atıyor sorumsuz herif için.
Kendi ablalari falan neden bakmak istemedi bilmiyorum dediğin gibi beni arayıp gelinimiz olacaksin bana zaman ayiracaksin diyen kadin yegeninin annesi öldüğünde napti bunlar konuşulmali
Ben goz yummuyorum aslinda sadece adami tanimiyorum telefonda da bu kadar hassas konulari irdelemek istemedim kafamda cok sey var bu konuda
Iste kadinlar her kosulda bakar da toplumda erkeklerin bakamayacagi dusuncesi yogun maalesef. Bunu tasvip etmiyorum tabii ki. Dedigim gibi konuşulması gereken bir konu.