Fikirleriniz çok önemli kararsızım

Yani mesela ailesi sobalı evde yaşıyor banyoda banyo sobası var yakılması gereken ama eşim işte arada banyo yapabilirler bizde diyordu hani zaten banyo var yakmamak için niye bizde yapsınlar diyordum ben mi abarttim
Eşiniz yengeç burcu mu.. Anladığım kadarı ile ailesinden daha iyi bir yaşantıda olduğu için vicdan yapmış..Ben kombili evde onlar sobalı o yüzden mümkün,mertebe kendi imkanlarını onlara sunmuş,Eşiniz çok iyi niyetli,ama işte denge kurmak da gerekiyor yani şartlar sunarak tekrar denenebilir çok kötü özellikleri olmadığı için

eşimle evin içinde çok uyumluyduk diye düşünüyorum.
Şu cümlenizle döneceğinize dair bayağı bir ışık var. Boşanan kadınlar eski eşlerine dönmeyi bırakın, kurtulduklarından dolayı çok mutlular.

Siz mesela bir sürü olumsuz olaylar yaşamanıza rağmen, evde uyumluyduk kısmı var yani yanlışları doğruyu götürmemiş.

Ancak bu adam anne ve kardeşinden elini çekecek mi yani işte bakın bu çok mümkün değil ki. Seçim sizin, karşılıklı fedakarlıklarla birleşeceğinizi düşünüyorum.

Boğa burcu evet böyle bir minnet var surekli

Biz böyle dövüş kavga ayrılmadık sanırım o yüzden. Evet ben aileden el çekeceğini pek düşünemiyorum o yüzden geri adım atıyorum.

Boşanmaya gıtmemesı lazımdı o zaman.
Bakınca büyük sorun yoksa ve gerı adım atacaksa neden boşanma kabul ettı?
Boşanmadan coZseydı keşke olayları.

hiç bir şekilde şans verme, sonunda üzülen yine sen olursun. Eşin değişmez hatta o çok iyi anlaşıyoruz uyumluyuz olayları tersine döner hele ki çocuk olursa daha fena. 7 ay olmuş boşanalı önünü göremiyor, kaygı duyuyor olman normal. Hayat çok güzel kendine zaman tanı ve önüne bak.Eski eşin müthiş bir pişmanlıktan başka bişey olmaz

Bu durum sizi kurduğunuz yuvayı dağıtıp boşanmaya kadar getirmiş. Aradan zaman geçince insan sadece iyi günleri hatırlıyor ama nasıl bu duruma geldiğinizi unutmuş gibisiniz hatırlayın ayrılacak kadar neler oldu nasıl hissettiğinizi.

Bu konu dışında iyi lafı bu ailece adamların zaten ortak noktası . Herhalde aileye odaklanmaktan kötü alışkanlık geliştiremiyorlar

Ben sırf bu konudan bu konu dışında çok iyi olduğumuz sevdiğim sevildiğim sevgilimden ayrıldım çünkü değişse bile Özü bu ve onun çevresindeki bu insanları hayatımda istemediğime karar verdim ona da bağını kes demek benim istediğim bir şey değildi

Yani demek istediğim kimse size akıl verecek noktada değil aslında siz bunu çok iyi biliyorsunuz ama yeni ihtimaller yeni kişiler zor geliyor ama denenmişi denemeye ne gerek var yuva dağıtmak o kadar zor ki ve bunu başarmışsınız demek ki problem neydi? Büyük bir şeydi.

Tekrar aynı yere geleceksiniz ve bu yüzden kendinize ileride çok kızarsınız diye düşünüyorum ayrılıp hiçbir şey değişmeden barıştığınız için de değeriniz düşecektir

Çocuk da yokmuş Allah korumuş sizi yani yürü ya kulum demiş önünüze bakın ardınıza değil

Ve bence ailecilik bir sürü kötü alışkanlıktan daha kötü çünkü içlerine işlemiş temel bir problem.

Denemişsin olmamış. Aileyi atabileceğini pek sanmıyorum ama sen bilirsin yinede.

Haklı olduğunuzu düşünüyorum zaten içimde net karar veremiyorum. İyi biri olması beni uzmeyecegi anlamima gelmiyor. Yani ailesinin banyosunu kadar düşünen biri beni çok yorar diye düşünüyorum.O böyle yaptıkça ben ailesine cephe alıyorum. Çok teşekkür ediyorum.

İnanın aile talep etmesede kendisi onların yok kömür pahalı şimdi ailem şu kadar kömür parası veriyor diyip sürekli ailesini düşünüyor konu hep onların durumu. Böyle bir acıma sürekli halbuki acınacak durum yok yeri gelir en lüks şeyleri giyerler. Yemeğe çok düşerler en iyisini alırlar her şeyin yani ortada acınacak durum yok.

Boşanma hızlı gerçekleşti galiba her iki tarafta uzatmadı bitti ama ikinizin de aklı birbirinizde kaldı . Bu forumda kaynana görümce elti vs neler neler var ne konular var insan okuyunca ağzı değil heryeri açık kalıyor bu durumlar herkesin ortak sorunu çünkü bizim milletimiz kopamıyor evlenen çocuktan bir şekilde karışmak etkilemek istiyor e kardeşlere gelince bazen haksızlık ettiğimizi düşünüyorum kadinlar olarak biz kadınlar kardeşlere düşkünüzdür küçük annecilik yaparız adet herkes için demiyorum tabiki ama eşimiz kardesi ile mesafeli olsun isteriz biraz empati yapmak lazım. Diyelim ki yeniden evlendiniz bambaşka bir şehir bambaşka bir insan sorunu olmayacak mı ? Burda görümce kaynana orda elti dayı bitmez bunlar. Biz çift terapisi aldik eşimle inanın çok değişti hayatımız psikolog dedi ki birbirinizi kabul etmeden yola devam edemezsiniz

Yani zaten yaş olarak da bakılırsa dediğinize çıkıyor ben 30 kendisi 38 yasinda.Zaten böyle aşırı pişmanlık yok aileyi söylüyor genelde ben de kabul etmeyeceğim.

çok benzer bir ilişki içindeydim ben de , eşimi gerçekten severek evlendim ve evliliğim boyunca ciddi kavgalarımız olmadı, ancak annesi evliliğimize çok fazla müdahil oldu ve eşim benim arkamda durmadı.

İnanın gerçekten size değer veren sizi seven erkek sizin arkanızda durur, annesi de olsa mesafesini korurdu. Denenmişi denemeyin derim.

İnanın başlarda biz de aldık. Ama konuşmalar hep ailesi inanın zaten düşünme sebebim ikincisi nasıl olur diyeydi. Ama inanın bu fazla diyorum ki evde banyo yapmaları uygun olmuyor extrem bir durum yoksa diyorum o zaman hamama göndereyim onları sürekli diyor yani bu kisi benim ileride çocuğumuza ikinci plana atar.

Siz de ayrıldınız değil mi benimde arkamda durmadı annesi hakaret ettiğinde sen kizdirmissindir denildi bana

Siz de ayrıldınız değil mi benimde arkamda durmadı annesi hakaret ettiğinde sen kizdirmissindir denildi bana
ayrıldım evet - dediğim gibi çok benzer bir ilişkiydi. Kız kardeşi ile yaşıyordu annesi, kızkardeşinin psikolojik olarak ciddi desteklenmesi gereken durumları vardı ve annesi malesef ihmal eden, yalnızca oğlunu maddi manevi sömürme odaklı bir bireydi. Yakın yerlerde yaşasak eminim her hafta gelirdi de, biz oldukça uzakta yaşamamıza rağmen içimizde gibiydi hep. oğlunu günde 3 öğün arar, her kararına yorumda bulunur - oğlu da onu dinlerdi hep. Eski eşim her seferinde kız kardeşinin babası yerinde olduğunu, onun hayatını kurmadan bizim ile ilgili ciddi bir adım atamayacağını söylerdl ( bebek vs.), öncelik her zaman annesi ve kızkardeşiydi.

Evet bu da maddi olarak sömürülmustu birikim dahi yapamammisti devlette olmasına rağmen işi. Peki şimdi evlendiniz mı inşallah çok güzel günleriniz olur

bir kere denemişsiniz bir daha denemeye gerek yok. ben defalarca eski eşime (evliyken) şans vermiş biri olarak söylüyorum.

Evet bu da maddi olarak sömürülmustu birikim dahi yapamammisti devlette olmasına rağmen işi. Peki şimdi evlendiniz mı inşallah çok güzel günleriniz olur
:) aynı şekilde. evlenmeden önce 8 senelik memuriyet geçmişi olan eski eşimin gram birikimi yoktu - çünkü tüm birikimleri benden önce annesinin üzerine geçirmiş. Zaten annesi sahip olduğu 4 evin üçünü oğluna aldırmıştı... ne kadar garip geliyor böyle dışarıdan yazınca.. herke anne olmamalı gerçekten. Evlenen oğlunu daha ne kadar sömürmeye devam edecekti bilemiyorum. Ayrılalı 5 ay oldu. Evlenmeyi düşünmüyorum - en azından önümüzdeki 2 3 sene böyle bir niyetim yok :) ağzım fena yandı Allah bir daha yandırmasın inşallah - iyi insanlara denk getirsin. sizin de yolunuz aydınlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…