Fikirleriniz çok önemli kararsızım

menks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
23
2
30
Merhaba arkadaşlar sırf fikir almak için üye oldum.Ben eşimle 6 -7 ay önce boşandım ayrılma sebebim bana göre esimin anneci olması herkesin her şeyine koşmasıydı elbette koşsun ama bu beni ihmal etmesine varabiliyordu. Bir de evde dul görümce var eşim sürekli onun zaten müşkül durumda olduğu için sürekli her işine koşmak istemesi
( görümce bir kurumda çalışıyor asgari ücretle, gayette güzel hiçbir şeyin ucuzuna kaçmayan müsrif birisi). Tüm bunlar sonucunda kavgalar çıktı aynı şehirde yaşıyoruz annemler bizde yatabilir arada dedi bana da çok ters düştü çünkü 10 dakikalık uzaklık evleri bu durum sen ailemi istemiyorsuna döndü olay ve bosandik. Annesinden hakaret duydugumda dahi haklı haksız ayırmadi direkt ailesini haklı buldu her konuda. Eski eşimin iyi huyları ise ev islerine yardim eder, cimri degildir, evine guzelce bakar icki sigarasi olmayan birisi.Şimdi mesele ise tekrar bir eşimden dönüş oldu arkadaşları vasıtasıyla ailesine herkes düşer ama bunun aşırı düşkünlüğü ve fedakarlığı beni korkutuyor ve karar veremiyorum. Sizin deneyimlerinizi dayanarak fikir almak isterim.

Bence en iyisini yapmışsınız. Kocaman adam evlenip kendi ailesi olduğunun kanaatinde olamıyorsa bir zahmet evlenmeseydi. Bana göre bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur.

Exten next olmaz. Adam çocuk değil ki değişsin, yine aynı şeyleri yaşarsınız.

Çocuk var mı, onun için şans vermek isterseniz bile ama bunlar değişmez bu konular kavgalar artarak devam eder ve bitmez çocugu olsa onuda ihmal eder kurtulmuşken hiç bulaşmayın bence .

Çocuk var mı, onun için şans vermek isterseniz bile ama bunlar değişmez bu konular kavgalar artarak devam eder ve bitmez çocugu olsa onuda ihmal eder kurtulmuşken hiç bulaşmayın bence .
Çocuk yok ama ben de kendi geleceğimi göremiyorum. Eşimle evde ikimiz çok anlasiyorduk ama aile söz konusu olunca ayri

Bence en iyisini yapmışsınız. Kocaman adam evlenip kendi ailesi olduğunun kanaatinde olamıyorsa bir zahmet evlenmeseydi. Bana göre bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur.
Yani mesela ailesi sobalı evde yaşıyor banyoda banyo sobası var yakılması gereken ama eşim işte arada banyo yapabilirler bizde diyordu hani zaten banyo var yakmamak için niye bizde yapsınlar diyordum ben mi abarttim

Bunca şey yaşadıktan sonra hiç bir şey değişmeyecek...

Yani mesela ailesi sobalı evde yaşıyor banyoda banyo sobası var yakılması gereken ama eşim işte arada banyo yapabilirler bizde diyordu hani zaten banyo var yakmamak için niye bizde yapsınlar diyordum ben mi abarttim
Değişmez, değişmeyecek ,kusura bakmayın ama başka kahır çekecek enayi bulamadı bulsa size gelmezdi Sınırları yok,ailesi için eşini bosamış biri sizce ne oldu da tükürdüğünü yalıyor?!!Caresiz,anası iyice düşmüş bakacak biri lazım ,temizlik , bulaşık eee geceleri yanlız ,yatak boş anlayın işte aşktan, pişmanlıktan değil ihtiyaçtan......

Şartlarınızı beklentilerinizi açıkça konuşup anlaşırsanız olabilir.
yatılı kalmalarını istemiyorum, ayda bir kere ziyarete giderin, sen istediğim zaman gidersin gibi . Görümceyle ilgili sorunu anlamadım maddi talepleri mi var?

Eğer şartlarınızı kabul edip, ayni hataları tekrar etmeyeceğini düşünüyorsanız ve en önemlisi aranızda hala sevgi varsa tekrar düşünebilirsiniz.

Çocuk var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…