İnan ilacım olsa başıma süreceğim.
Benim tek bildiğim eşim saat seviyor diye sürekli saat almak
bilmem hiç farketmez yeter ki güzel bişey bulabileyimEvde mi disari da mi kutlayacaksin?
aslında iyi fikir ablama yıkabilirdim bunu ama o da hasta iki de çocugu var annem bakıyo şimdi yoksa seve seve yardımcı olurdu sağolsun biliyorum.Kardesinize filan söyleyin siz işten gelmeye güzel bi masa hazirlasin. Disardan sevdiği yemekleri söyleyin. Romantik bir aksam vuhuuBir de hediye alirsiniz artik gomlek,kravat,saat,parfum,ayakkabi,kol düğmesi... Degisik olur bence.Siz gelmedende kardesiniz kaybolsun tabi
sağol canım benim ne güzel yazmışsın :) annesi ne düşünüyosun sende çalışıyosun beraber dönüyosunuz yapamazsın bişey ben evde hazırlayayım beraber kutlayalım demişti. ama başbaşa olsun diye düşünmüştüm bende eşiminde öyle bişey beklediğine eminim.Bir an 2 ay önce ben mi yazdım bunları dedim ama tek farkla biz balayından döndük ve işe başlamamıştık evdeydik mecburen evde ki sürpriz olayı falan yalan olmuştuİlk evli doğum günüydü eşimin ailesine gitmek ister diye düşündüm çok sevindi evli kardeşi eşi annesi bayağı topluluk şeklinde bir araya geldik pasta kesip kutladık sonra ki gün benim annemlere gitmiştik orada da yine bir pasta faslı bir kutlama bende evde mini kutlamalar yaptım böyle geçiştirdik Maalesef evde olduğumuzdan benim bir yere çıkmamdan da bir şey anlayacağı için böyle karışıklığa gelmişti hem balayımız güzel bir hediyeydi hem de evlenmiştik en güzel hediyedir herhalde bize ee size de öyle Allah mutlu etsin
sağol canım benim ne güzel yazmışsın :) annesi ne düşünüyosun sende çalışıyosun beraber dönüyosunuz yapamazsın bişey ben evde hazırlayayım beraber kutlayalım demişti. ama başbaşa olsun diye düşünmüştüm bende eşiminde öyle bişey beklediğine eminim.
kızlar merhaba ... ben henüz bir haftalık evliyim ve iki gün sonra eşimin doğum günü. farklı ve güzel bişey yapmak istiyorum sonuçta evli olarak ilk kutlama olacak. nişanlıykende hep süprizler yaptım hiç sıradan bi hediyeyle falan kutlamadım özel günleri ama şimdi şöyle bi sıkıntım var iki gün kaldı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. ikimizde çalışıyoruz sabah beraber çıkıp akşam beraber dönüyoruz eve. dolayısıyla bişey yapabilecek zamanım olmuyor. balayından yeni geldik ve çalışmaya başladık dün. farketmeden ne yapabilirim nası kutlayabilirim fikir verir misiniz bana :)
canım işten o alıyo beni eve beraber dönüyoruz yoksa kendi ellerimle bi pasta yapmayı ve etrafı süslemeyi düşünüyodum bahane bulup erken gitsem tilki zaten hemen anlar sabahları da erkenden uyanıyoCanım siz işe gidiyormuşsunuz şahsen biz başlamış olsaydık benim planım evde kutlamak yönündeydi ya da dışarıda bir akşam yemeği sonra evde güzel bir sürprizEvi süsleyebilirsin balonlarla güzel bir masa hazırlayabilirsin kendin pasta yapıp ya da dışarıdan söyleyip farklı detaylara önem verirsin evin her tarafına notlar yapıştırabilirsin sabah kalktığında okumaya başlayabilir yatağınızı geldiğinde gül yapraklarıyla bulabilir Bunlar klasiktir ama hep günü kurtarır şahsen İş yerine çikolatalı meyve sepeti gönderebilirsin hep erkekler yapacak değil ya Bizim artık hediyeler olarak tur dönüyoruz almadığımız şey kalmadı o yüzden neyi eksikse onu almaya başladık
çok iyi canım ama tatlı sona malesef bağlayamam bugün itibariyle 1 hafta iptalimkendi ellerinle bir pasta yap eğer içiyorsanız güzel bir şampanya ile geceyi tatlı sona bağla :) bir de kapı girişine küçük mumlar hazırla onları yak ve kapı eşiğine ona yazdığın bir mektubu bırak, o gün iş yerinden 3 saat erken çık :) kaçamak bişiler söyle
Canım bence erken gitsen anlasa da anlamamazlığa verir sende sürprinizi yine hazırlamış olursun hastayım eve geldim dersin haber veremedim dersin ya da eve gittiğinde ararsın eve geldim çok rahatsızlandım falan şüphelense de emin olamaz kicanım işten o alıyo beni eve beraber dönüyoruz yoksa kendi ellerimle bi pasta yapmayı ve etrafı süslemeyi düşünüyodum bahane bulup erken gitsem tilki zaten hemen anlar sabahları da erkenden uyanıyo
doğru aslında zaten şuanda hastayım doktora gidelim diyip duruyo daha iyileşecek gibi değilim nasılsa yutturabilirim galibaCanım bence erken gitsen anlasa da anlamamazlığa verir sende sürprinizi yine hazırlamış olursun hastayım eve geldim dersin haber veremedim dersin ya da eve gittiğinde ararsın eve geldim çok rahatsızlandım falan şüphelense de emin olamaz ki
Bence yutar erkekler detaycı değil düz mantıkdoğru aslında zaten şuanda hastayım doktora gidelim diyip duruyo daha iyileşecek gibi değilim nasılsa yutturabilirim galiba
çok iyi canım ama tatlı sona malesef bağlayamam bugün itibariyle 1 hafta iptalim
aynentüh be :) olmadı bu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?