• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verir misiniz ?

Izmir olsaydı fikir verebilecegim hoş mekanlar vardı. .
Eviniz denize yakinsa ya da arabanız varsa deniz kenarında hoş bir yemek yiyebilir ya da birseyler icebilirsiniz..
Bu bir restoran da olabilir tamamen salaş cimlerin ya da kumların üstünde bi kutlama da olabilir. .
Evde olusturcaginiz ambiyanstan daha hoş olur..

Izmir olsaydı fikir verebilecegim hoş mekanlar vardı. .
Eviniz denize yakinsa ya da arabanız varsa deniz kenarında hoş bir yemek yiyebilir ya da birseyler icebilirsiniz..
Bu bir restoran da olabilir tamamen salaş cimlerin ya da kumların üstünde bi kutlama da olabilir. .
Evde olusturcaginiz ambiyanstan daha hoş olur..
büyük ihtimal öyle olacak evde hazırlık yapacak vaktim yok çünkü şık bi yerde rezervasyon yaptırayım bari deniz kenarı ideal.

kızlar merhaba ... ben henüz bir haftalık evliyim ve iki gün sonra eşimin doğum günü. farklı ve güzel bişey yapmak istiyorum sonuçta evli olarak ilk kutlama olacak. nişanlıykende hep süprizler yaptım hiç sıradan bi hediyeyle falan kutlamadım özel günleri ama şimdi şöyle bi sıkıntım var iki gün kaldı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. ikimizde çalışıyoruz sabah beraber çıkıp akşam beraber dönüyoruz eve. dolayısıyla bişey yapabilecek zamanım olmuyor. balayından yeni geldik ve çalışmaya başladık dün. farketmeden ne yapabilirim nası kutlayabilirim fikir verir misiniz bana :)
böyle yazmışsınız o yüzden sordum :)
benim fikirlerim pek oturmadığı için konu açtım canıkm zaten :) fikirsizim ben :KK70:

böyle yazmışsınız o yüzden sordum :)
hımm şimdi düştü jeton :) doğum gününde çikolata paketi madalya ve one neden sevdiğime dair notlar hazırlayım küçük bi çekiliş gibi kura hazırlayıp bi paket hazırlamıştım. sonra canlı müzik yapan bi yere arkadaşlarla gitmiştik tabi unuttum sanmıştı suratı beş karıştı çünkü saat artık akşamın 10 uydu :) sonra lavaboya gider gibi çalışanlarla anlaşıp hem anons ettirmiştim hemde pastasını getirtmiştim surat ifadesini unutamıyorum :p çok hoşuna gitmişti ilk sarıldığımız yerde de hediyesini vermiştim :KK60:

Back