fikir verir misiniz

önündeki maçlara bak boşver onu.. öylesi eğlencek kız arar sonra babasının gösterdiğiyle evlenir kızı da mahvederler oğlanıda... öyle işte daha önünde çok yol var görünüşe takılma... çok üzer o seni çok

sanirim belamı arıyorum buraya yazinca daha cok anladim Teşekkürler :)

evet başka şeylerle uğraş yeni hobiler edin mesela sportif faaliyetlere katıl sürekli kafan başka şeylerle meşgul olsun senin ki sadece dış görünüşten etkilenme ötesi değil emin ol.. umarım hak ettiğin gerçek aşkı bulursun

En kötüsü ne biliyor musun yanlis yaptigini bile bile vazgecememek:/ ama iliski baslasa ödün vermem boyle konustuguma bakma cok sertim iliski konularinda. Cok sagol yorumlarin icin
Ah be canım kimler kimler ödün vermedi... İlişkiye başlaman bile ödün vermek, çünkü en ufak sorunda böyle olduğumu biliyordun senden saklamadım diyecek, öyle kalakalacaksın...Sonra ayıkla pirincin taşını...

Aynen spor yapiyorum cok iyi geliyor. Sagol canim hepimiz icin hayirlisi :)

ne yaptigini bilmiyor biraz umursamaz bir tip ama kötü kalpli olamaz herhalde bilmiyorum ki üzerse üzülür herhalde ya da benim kendi düşüncem o :/ keske biraz normallesseydi de ben de dua ederken tereddutsuz edebilseydim iliski ihtimali yok zaten ben kafamda kuruyorum :) Allah herkese hayirli kaderler yazsin

Zaten 1 tane olumlu yorum gelmedi. Ben de bu ara kizginim ona o yüzden bir sey diyemiyorum hayırlısı
Tum yorumlari okumadim ama olabilir. Surekli sevgili yapan belalti vuran bi de icki icen erkekler ne bileyim. Ben mulayim seviyorum belki de. Insan asik olacagi insani genelde secemiyor.

Büyük bir ihtimalle yaşın küçüktür.Çocuğun ki de.Doğru dürüst huyunu suyunu bile bilmediğin biri olsun diye dualar ediyorsun.Zaten anlattığın kadarıyla huyları da huy değil.Kadın kız muhabbeti yapan,cinsel içerikli konuşan,seviyesiz yorumlar yapan,senin hakkında taş gibi diye iğrenç bir yorumu gelip sana utanmadan söyleyen.(taş gibi demek sana övgü kelimesi geldiyse bilemem)....böyle kişiliği oturmamış,hayatta sadece tipine önem vermekten başka birşeyi olmayan biri için dualar ediyor,bir de onun istediği gibi olmaya çalışıyorsun.Rahat seviyor diye rahat,kapalı sevse kapalı mı olavaksın.Sen hamur musun da başkalarının istekleri doğrultusunda şekillenesin.

Vazgecme asamasindayim insallah cok sagolun kizlar :)

Öyle olmayacagim tabi ki sadece ne istediğini cozemedim ve insan ister istemez merak ediyor. dedigim gibi yazdiklarim oyle gosterebilir ama asla kimseye göre sekillenen bir insan değilim istesem de olamam hatta fazla kontrolcu olduğum icin bile olabilir sorunlar

Onun ne istediğini boşver arkadaşım, sen hayattan ne istediğini tekrar düşün, ettiğin dua başına bela olmasın.
Öyle bir anlattın ki, ben tanımadan tiksindim bu oğlandan, seviyesiz, ağzı bozuk, kendini beğenmiş, karaktersiz diyorsun, sonra da güzel çocuk, tipine vuruldum, nasıl davransam da benim olsun...

Cok yanlis okumussun tipine vurulmadim zaten basta itici geliyordu icinde masumiyet oldugunu düşündüğüm icin asik oldum Insan planlayarak yapmaz bunlari bu cocuga asiri baglandim kendi icimde. kimi zaman ölmek istedim olmayacak diye. Ben burda icimden geceni samimiyetle yaziyorum ama bana seviyesizsin demeye getirdi bir arkadas. Yardima ihtiyacım olmazsa yazmazdim ki burdakiler sayesinde iyice hata yaptigimi fark ettim en azindan bugun daha mutluydum düne göre ben burda bana taktik verin diye yazmadim cocugu elde etmek istemek degil sorun onun beni sevmesini cok istedim ve nasil bir kafada oldugunu kendim cozemedim size danistim. Cocuk benim olsun olayi degil yani ki ne hikayeler var oyle bir amacim olsa rahat rolü yapip zaten elde ederdim tamamen masumane seylerin pesindeyim yoksa cocuk oyunlarla bana baglansa ne isime yarar.

Yanlış anlamış olabilirim, belki arkadaşta öyle algıladı. Benim gözümde "hacca da giderim, içerimde", kızlarla yerli yersiz cinsel sohbetler ederim, "taş gibi kız" şeklinde iğrenç bir cümleyi bir kıza söyleyebilirim, şeklinde karakteri oturmamış bir ergen canlandı. Bir de dış görünüşüne çok önem veriyor dedin ya, ee anca bunun tipine vurulmuşsun gibi geldi. Ciddi ciddi endişe etmişsin, çok mu rahat davranmalıyım, ya ailesi kapalı isterse falan diye...
Neyse önemli değil, sen kendi değerini bil. Kimseyi böyle ulaşılmaz, harika görme. Daha iyi tanımak lazım , birisini hayatının merkezine oturtmadan, vaktini onun hayalleriyle heba etmeden önce... Rabbim sizin için en doğru zamanda en hayırlısını versin.

Evet hayatimin merkezine oturdu kendimden cok onun icin dua eder oldum ama insallah yanlistan dönüyorum tesekkurler Allah hepimize hayirli kaderler yazsin

Konunun acil silinmesi gerekiyor lutfen yardim istiyorum

:) Silmişsin yorumu ama alıntı yapan bir arkadaştan okudum yazdıklarını.. Kaç yaşındasındasın çok merak ettim?
Canım hiçbişey dışardan göründüğü gibi değildir.. Sen fazla büyütme kimseyi kafanda derslerine bak mesleğini al eline.. Gençsin daha yazdığın şeye bakılırsa sanki liseli aşkı gibi bişi algıladım :) İlerde kimler çıkar karşına canım ya.. Senin için şuan önemli olan okul ve meslek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…