fikir verir misiniz

yokilol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
272
27
Kızlar selam . Ben size akıl danışmak istiyorum çünkü gerizekali gibi hareket ediyorum. Birine aşık oldum yani rüyamda bile görüyorum hep her saniye düşünün artik yoruldum düşünmekten ama cok istiyorum olmasini. Bu cocuk cok dikkat ceken bir tip yani herkes taniyor desem yalan olmaz(cok ayrintiya girmek istemiyorum okuyor musunuz vs türü çünkü cocugun bilmedigi sey yok burayi da duymus ) neyse bu cocuk fizigine cok önem veriyor ciktigi kizlar genelde rahat tipler hatta hepsi oyle diyebilirim ama ailesi mutasıp.ama bu cocuk cok degisik takiliyor cok rahat icki icmiyor saniyordum ama sosyal iciciymis ailesi cok baskici sanirim ama cocuk benim ve arkadaslarimin yaninda kolaylikla cinsel imalarda bulunabiliyor. beni sevmiyor olsa simdiye dek coktan soylerdi ama yok sallamiyor ama guzellik olarak eksik görmüyor sanirim cunku benim icin biri tas gibi kiz demis oyle dedi.neyse sorunum su benim ailem de mutasip annem kapali degil ama ibadetlerimizi yerine getirmeye calisiyoruz simdi ben nasil davranacagimi sasirdim ama benim asiri rahat mi olmam lazim yani oyle olamam kafayi yedim hayatim aksiyor artik bu cocuk ne yapiyor anlayamıyorum . Gun icinde onun hareketlerine takiyorum aninda yüzüm dusuyor.büyük dert oldu istiareye yatmayi da düşündüm. Ona gore yasiyorum resmen bana bakarsa mutluluktan uçuyorum bakmasa hemen moralim bozuluyor o da diyecek ne garip kiz bu diye.

Son düzenleme:
seviyorsan git konuş bence
Haha :) yok ya o isler benlik degil ilk adimi erkekten bekleyen bir tipim ve o da beni sevmiyor sevse acilirdi benim derdim acaba kendimi sevdirebilir miyim

Cok yanlis dua ediyorsun.
Rabbim hadi duani kabul etti verdi diyelim ve senin hayatin icin dogru insan degil surunmeyi goze aliyor musun. Boyle bir konuda dua esiyorsan eger
benim icin dogru insan olmasini nasib et diyebilirsin
hayirlisiysa nasib et diyebilirsin. Vs vs
Istedigin seylerin onunu arkasini dusunmelisin bence

aa yok haklisin nolur benim icin hayirlisini ver diyorum zaten o benim icin hayirli olsun nolur olmayacaksa aklımdan cikarmama yardim et diyorum. Ama evet dua ederken hep tereddutlerim var acaba ondan mi olmuyor

Daha ortada fol yok yumurta yok sen ilişkiniz oldugunuzda rahat olamamaktan, evlenmekten fln bahsediyorsun.
Akışına bırak eğer gelip sana acılırsa o zaman konusursun ben öyle rahat bir insan değilim ilişkide şunları bunları yapamam sana uyarsa kabul ediyorum diye anlatırsın.

Bir tek bu konuda degil en basitindn yemek bile secsem her bi seyi gelir aklima yoksa ortada zaten hicbir sey yok farkindayim akisina birakiyorum zaten ama bu kadar oluyor

canım bu anlattığın klasik lise aşkı gibi geldi bana :) hakkında hayırlısı olsun. kafandaki düşüncelerden kurtulmak için gidip konuşman lazım.yapamazsan ortak arkadaşınz varsa o çıtlatsın ona göre yoluna devam et.derslerin aksamaz hem.bir de kim olursa olsun kendinden ödün verme.şuanda uzaktan sana cazip geliyor olabilir belkide ilişkiniz olsa çok itici gelecek o yüzden kendine dikkat et

Asla olmaz. Olmasin da. Sana kendisi uygun degil ailesini at bi kenara simdi.
Ayrica hayirlisiysa olsun de. Degilse bosver ki görünen köy klavuz istemez..

Ben senin ococukla bir sonunu göremedim canım . Fazla hayal kurma sen üźülürsün.

Zaten arkadasim siz cok iyi cift olursunuz dedi aklima soktu sacmalama onu idare edemem diyordum ama asik oldum simdi. Arkadasima söyleyemem boyle konulari kimseye anlatamam malesef hep icimde yasiyorum ama altindan kalkamadigimi hissettigim icin buraya yazdim. yok zaten ödün versem simdiye olurdu belki hatta fazla kendimim bugun bana baska bi arkadasim cok otoritersin de dedi sanirim sert duruyorum. Hoslandigim kisi de mutsuz gorunuyorsun diyo onun yüzünden mutsuzum tabi diyemiyorum sacma sapan dolaniyorum ortalikta.evet olsa belki de idare edemem onu dogru diyorsun ama onun beni sevdigini görmeyi cok istiyorum anlattigim tip size sacma sapan biri gibi geliyor belki ama asla kötü biri degil icinde masum biri yatiyor inaniyorum

Asla olmaz. Olmasin da. Sana kendisi uygun degil ailesini at bi kenara simdi.
Ayrica hayirlisiysa olsun de. Degilse bosver ki görünen köy klavuz istemez..
Amin hayirlisiysa olur insallah

Ben senin ococukla bir sonunu göremedim canım . Fazla hayal kurma sen üźülürsün.
Üzülüyorum zaten. Ben onun durulacagina inandiriyorum kendimi o da oyle düşünüyor plan yapmis kafasinda su yasta evlencem vs diye. Ama mesela soru falan soruyor bazen cok icten geliyor bana yalan soyleyemiyor mesela hocalara bile cok zor durumda kalsa da. Kimseyi kirdigini görmedim. Ya da ben kendimi kandiriyorum ondaki iyiligi görüyorum diye ama ben cok inaniyorum onun safligina

Daha ortada hicbir sey yokken ailesine uyum saglar miyim, rahat lay lay lom olamam derdine dusmen normal mi sence?
Bekle once biseyler baslasin, ailesini tani sonra nasil uyum saglayacaginin hesabini yaparsin.

Daha ortada hicbir sey yokken ailesine uyum saglar miyim, rahat lay lay lom olamam derdine dusmen normal mi sence?
Bekle once biseyler baslasin, ailesini tani sonra nasil uyum saglayacaginin hesabini yaparsin.
Normal degil ama ben de normal kalamiyorum artik zaten bahsettigim de o. ama zaten olcaksa da ciddi olsun istiyorum oylesine iliski yasamak istemiyorum. Ailesinden bahsetme nedenim çocuğun ailesinin asiri baskici olmasi ve cocugun da planini onlara gore yapmasi ben o çocukla gelecek kurarsam nasil olacak diye düşünüyorum tabi ki en onemlisi gelecek kurabilmem icin nasil davranmam gerektigini de cunku ben asik olunca kendimi geri cekip konusmuyorum bile o kisiyle tecrubesizim zaten boyle kendim olmaya devam edersem olmayacak gibi cocugun da sevgili oldugu tipler malum oyle olamam acaba ciddi olarak mi görür beni cunku ciktiklari cok rahat ama ailesi de cok tutucu arada kaliyorum sorun o yani benimle eglenmelik takilamaz ama ciddi de düşünemez o yüzden arada kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…