Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim hepimizin karsisina bizi mutlu edecek insanlar cikar insallah :)böyle tatlı masum lise aşığını anımsattın bana, aynı şeyi karşıdaki için söyleyemicem. yazdıklarından senin ona göre fazlasıyla saf, iyi, sadakatli olduğunu çıkardım. eğer aranızda bir şey olmazsa üzülme kendin gibi birine denk gelirsin inşallah. bunu söylememin tesiri yok biliyorum ama bu da geçecek emin ol =)
Cok haklısın zaten sürekli düşünüyorum napiyor ne ediyor diye simdi bile ama karar verdim dusunmeyecegim yanlis enerji gonderiyorum ona da. Sanirim bana biraz bozuk zaten anlamadim bir şeyi var ya da genel.Diyelim ki oldu da sana geldi,
bu çocuğa gönül rahatlığı ile güvenebilecek misin?
Ya ama iste bana gore o da ne yaptiginin farkinda degil üzülüyorum da artik onun icin of kafam karisik kizginim da hem ona hem de kendi salakligima :/of of offff yanlışa adım adım
şu insanlardan korkarım
1- olduğunu inkar edip popülerite peşinde koşanlar
2- içki, kadın/erkek, eğlence düşkünleri
3- ortamda erkekler hakkında hadsizce konuşan kadınlar, kadınlar hakkında iğrenç ima yorum ve fikirlere sahip erkekler.
ne adam yerine koyarım, ne de muhatap olurum.
bu adamın size bir his besleyip beslemediğine gelince (ki umarım beslemiyordur da sizin başınızı belaya sokmaz) kimse hoşlandığı kıza filanca senin için taş gibi kız dedi demez.
kendi elinizle kendi ipinizi çekmeyin. sonu pişmanlık gibi duruyor.
Bir de soylemeyi unuttum o gun moralim cok bozuktu beni konusturmaya calisiyordu birden soyledi onu tas gibi lafini. Soyleyen kisi de erkek degil yani.of of offff yanlışa adım adım
şu insanlardan korkarım
1- olduğunu inkar edip popülerite peşinde koşanlar
2- içki, kadın/erkek, eğlence düşkünleri
3- ortamda erkekler hakkında hadsizce konuşan kadınlar, kadınlar hakkında iğrenç ima yorum ve fikirlere sahip erkekler.
ne adam yerine koyarım, ne de muhatap olurum.
bu adamın size bir his besleyip beslemediğine gelince (ki umarım beslemiyordur da sizin başınızı belaya sokmaz) kimse hoşlandığı kıza filanca senin için taş gibi kız dedi demez.
kendi elinizle kendi ipinizi çekmeyin. sonu pişmanlık gibi duruyor.
Aslinda tam tersi yapmam gereken bir ton sey var ama ben kaciyorumFazla boşta kalmışsın ondan bence başka şeylerle doldur zamanını
Hadi ya :/ insallah hayirlisi olur ikimiz icin deAyni benim gibisin. Cok tanidik geldi.
Aslinda tam tersi yapmam gereken bir ton sey var ama ben kaciyorum
Tabi eger lisedeyseniz. Ben lise hayatimin yarisini bekleyerek gecirmistim mesela. Yalniz soylemekten kacarsaniz guzel seylerin ihtimalleri de kacar.Hadi ya :/ insallah hayirlisi olur ikimiz icin de
Dogru diyorsun kendime cok kiziyorumtamam işte o yapacağın şeyleri atıp boşa harcıyorsun zamanı
sonra pişman olursun söyleyeyim
nasılsa geçip gidiyor böyle şeyler
Yok lisede degilim :/ ama sacma davraniyorum degismediTabi eger lisedeyseniz. Ben lise hayatimin yarisini bekleyerek gecirmistim mesela. Yalniz soylemekten kacarsaniz guzel seylerin ihtimalleri de kacar.
Ha benim gibi unide misiniz. Aman ozguveniniz olsun ya. Lise gibi bi yer degil ki. Ama anladigim kadariyla olsa bilr cocuk sadik biri olmazYok lisede degilim :/ ama sacma davraniyorum degismedi
Ha benim gibi unide misiniz. Aman ozguveniniz olsun ya. Lise gibi bi yer degil ki. Ama anladigim kadariyla olsa bilr cocuk sadik biri olmaz
Zaten 1 tane olumlu yorum gelmedi. Ben de bu ara kizginim ona o yüzden bir sey diyemiyorum hayırlısıBaştan birlikte olmamanız gerektiği belli zaten. Hayır ilişki yaşar sürünürüm diyorsan tamam ama, uygun olduğunuzu düşünmedim.
Ama gelmez ki be canım... Neden gelmez biliyor musun, bu ilişkiye başlamak ve devam etmek için kendinden ödün vermek zorunda kalırsın. İLişki emek ister evet ama bu emek tek taraflı olunca onun adı ne ilişki ne sevgi olmuyor işte... Bu yüzden hiç başlama diyoruz.Zaten 1 tane olumlu yorum gelmedi. Ben de bu ara kizginim ona o yüzden bir sey diyemiyorum hayırlısı
En kötüsü ne biliyor musun yanlis yaptigini bile bile vazgecememek:/ ama iliski baslasa ödün vermem boyle konustuguma bakma cok sertim iliski konularinda. Cok sagol yorumlarin icinAma gelmez ki be canım... Neden gelmez biliyor musun, bu ilişkiye başlamak ve devam etmek için kendinden ödün vermek zorunda kalırsın. İLişki emek ister evet ama bu emek tek taraflı olunca onun adı ne ilişki ne sevgi olmuyor işte... Bu yüzden hiç başlama diyoruz.