- 5 Mart 2012
- 468
- 154
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanirim belamı arıyorum buraya yazinca daha cok anladim Teşekkürler :)önündeki maçlara bak boşver onu.. öylesi eğlencek kız arar sonra babasının gösterdiğiyle evlenir kızı da mahvederler oğlanıda... öyle işte daha önünde çok yol var görünüşe takılma... çok üzer o seni çok
Ah be canım kimler kimler ödün vermedi... İlişkiye başlaman bile ödün vermek, çünkü en ufak sorunda böyle olduğumu biliyordun senden saklamadım diyecek, öyle kalakalacaksın...Sonra ayıkla pirincin taşını...En kötüsü ne biliyor musun yanlis yaptigini bile bile vazgecememek:/ ama iliski baslasa ödün vermem boyle konustuguma bakma cok sertim iliski konularinda. Cok sagol yorumlarin icin
Aynen spor yapiyorum cok iyi geliyor. Sagol canim hepimiz icin hayirlisi :)evet başka şeylerle uğraş yeni hobiler edin mesela sportif faaliyetlere katıl sürekli kafan başka şeylerle meşgul olsun senin ki sadece dış görünüşten etkilenme ötesi değil emin ol.. umarım hak ettiğin gerçek aşkı bulursun
ne yaptigini bilmiyor biraz umursamaz bir tip ama kötü kalpli olamaz herhalde bilmiyorum ki üzerse üzülür herhalde ya da benim kendi düşüncem o :/ keske biraz normallesseydi de ben de dua ederken tereddutsuz edebilseydim iliski ihtimali yok zaten ben kafamda kuruyorum :) Allah herkese hayirli kaderler yazsinAh be canım kimler kimler ödün vermedi... İlişkiye başlaman bile ödün vermek, çünkü en ufak sorunda böyle olduğumu biliyordun senden saklamadım diyecek, öyle kalakalacaksın...Sonra ayıkla pirincin taşını...
Tum yorumlari okumadim ama olabilir. Surekli sevgili yapan belalti vuran bi de icki icen erkekler ne bileyim. Ben mulayim seviyorum belki de. Insan asik olacagi insani genelde secemiyor.Zaten 1 tane olumlu yorum gelmedi. Ben de bu ara kizginim ona o yüzden bir sey diyemiyorum hayırlısı
Büyük bir ihtimalle yaşın küçüktür.Çocuğun ki de.Doğru dürüst huyunu suyunu bile bilmediğin biri olsun diye dualar ediyorsun.Zaten anlattığın kadarıyla huyları da huy değil.Kadın kız muhabbeti yapan,cinsel içerikli konuşan,seviyesiz yorumlar yapan,senin hakkında taş gibi diye iğrenç bir yorumu gelip sana utanmadan söyleyen.(taş gibi demek sana övgü kelimesi geldiyse bilemem)....böyle kişiliği oturmamış,hayatta sadece tipine önem vermekten başka birşeyi olmayan biri için dualar ediyor,bir de onun istediği gibi olmaya çalışıyorsun.Rahat seviyor diye rahat,kapalı sevse kapalı mı olavaksın.Sen hamur musun da başkalarının istekleri doğrultusunda şekillenesin.Kızlar selam . Ben size akıl danışmak istiyorum çünkü gerizekali gibi hareket ediyorum. Birine aşık oldum yani rüyamda bile görüyorum hep her saniye düşünün artik yoruldum düşünmekten ama cok istiyorum olmasini. Bu cocuk cok dikkat ceken bir tip yani herkes taniyor desem yalan olmaz(cok ayrintiya girmek istemiyorum okuyor musunuz vs türü çünkü cocugun bilmedigi sey yok burayi da duymus ) neyse bu cocuk fizigine cok önem veriyor ciktigi kizlar genelde rahat tipler hatta hepsi oyle diyebilirim ama ailesi mutasıp bir aile annesi falan kapalı babasi hacca falan gitmis diye biliyorum hatta oglunu da goturmus olabilir.ama bu cocuk cok degisik takiliyor cok rahat icki icmiyor saniyordum ama sosyal iciciymis ailesi cok baskici sanirim ama cocuk benim ve arkadaslarimin yaninda kolaylikla cinsel imalarda bulunabiliyor.örnek vereyim gecen gun bir sarki actik yani ben actim dinledi cocuk cok yakisikli dedik merak etti kim bu falan diye soyledik dinlemis herhalde ki bugun gun sonunda artik bi baktim sarkinin muhabbetini yapti klipteki kizi cok begenmis onunla ilgili biraz seviyesiz yorum yapti. Hayir misilleme desem yani beni seviyor olsa simdiye dek coktan soylerdi ama yok sallamiyor ama guzellik olarak eksik görmüyor sanirim cunku benim icin biri tas gibi kiz demis bana bunu soyledi neyse sorunum su benim ailem de mutasip annem kapali degil ama ibadetlerimizi yerine getirmeye calisiyoruz simdi ben nasil davranacagimi sasirdim bu cocuk olsun cok istiyorum ama olmasi icin benim asiri rahat mi olmam lazim yani oyle olamam e su an laylaylom takilmak istiyor evlenmek icin daha var zamani hatta babasinin buldugu kizla bile evlenebilir görücü usulu onun ailesini tanimiyorum ama kapali gelin isterlerse de ben kapali degilim boyle anlatinca sacma oluyor inanin ama kafayi yedim derslerim aksiyor artik bu cocuk ne yapiyor anlayamıyorum Allah a yalvariyorum nolur bana nasip et diye vazgecmeyi denedim yok olmuyor. Gun icinde onun hareketlerine takiyorum aninda yüzüm dusuyor hemen fark ediyor sen iyi misin ya yine yüzün düştü noldu falan diyor hicbir arkima anlatamiyorum icimde büyük dert oldu istiareye yatmayi da düşündüm. Ona gore yasiyorum resmen her saniye sosyal medyadan takip ediyorum gunduzleri bana bakarsa mutluluktan uçuyorum bakmasa hemen moralim bozuluyor o da diyecek ne garip kiz bu diye.
Pardon ?bi seviyesizlik var ama kimde tam olarak kestiremiyorum?
Öyle olmayacagim tabi ki sadece ne istediğini cozemedim ve insan ister istemez merak ediyor. dedigim gibi yazdiklarim oyle gosterebilir ama asla kimseye göre sekillenen bir insan değilim istesem de olamam hatta fazla kontrolcu olduğum icin bile olabilir sorunlarBüyük bir ihtimalle yaşın küçüktür.Çocuğun ki de.Doğru dürüst huyunu suyunu bile bilmediğin biri olsun diye dualar ediyorsun.Zaten anlattığın kadarıyla huyları da huy değil.Kadın kız muhabbeti yapan,cinsel içerikli konuşan,seviyesiz yorumlar yapan,senin hakkında taş gibi diye iğrenç bir yorumu gelip sana utanmadan söyleyen.(taş gibi demek sana övgü kelimesi geldiyse bilemem)....böyle kişiliği oturmamış,hayatta sadece tipine önem vermekten başka birşeyi olmayan biri için dualar ediyor,bir de onun istediği gibi olmaya çalışıyorsun.Rahat seviyor diye rahat,kapalı sevse kapalı mı olavaksın.Sen hamur musun da başkalarının istekleri doğrultusunda şekillenesin.
Onun ne istediğini boşver arkadaşım, sen hayattan ne istediğini tekrar düşün, ettiğin dua başına bela olmasın.Öyle olmayacagim tabi ki sadece ne istediğini cozemedim ve insan ister istemez merak ediyor. dedigim gibi yazdiklarim oyle gosterebilir ama asla kimseye göre sekillenen bir insan değilim istesem de olamam hatta fazla kontrolcu olduğum icin bile olabilir sorunlar
Cok yanlis okumussun tipine vurulmadim zaten basta itici geliyordu icinde masumiyet oldugunu düşündüğüm icin asik oldum Insan planlayarak yapmaz bunlari bu cocuga asiri baglandim kendi icimde. kimi zaman ölmek istedim olmayacak diye. Ben burda icimden geceni samimiyetle yaziyorum ama bana seviyesizsin demeye getirdi bir arkadas. Yardima ihtiyacım olmazsa yazmazdim ki burdakiler sayesinde iyice hata yaptigimi fark ettim en azindan bugun daha mutluydum düne göre ben burda bana taktik verin diye yazmadim cocugu elde etmek istemek degil sorun onun beni sevmesini cok istedim ve nasil bir kafada oldugunu kendim cozemedim size danistim. Cocuk benim olsun olayi degil yani ki ne hikayeler var oyle bir amacim olsa rahat rolü yapip zaten elde ederdim tamamen masumane seylerin pesindeyim yoksa cocuk oyunlarla bana baglansa ne isime yarar.Onun ne istediğini boşver arkadaşım, sen hayattan ne istediğini tekrar düşün, ettiğin dua başına bela olmasın.
Öyle bir anlattın ki, ben tanımadan tiksindim bu oğlandan, seviyesiz, ağzı bozuk, kendini beğenmiş, karaktersiz diyorsun, sonra da güzel çocuk, tipine vuruldum, nasıl davransam da benim olsun...
Yanlış anlamış olabilirim, belki arkadaşta öyle algıladı. Benim gözümde "hacca da giderim, içerimde", kızlarla yerli yersiz cinsel sohbetler ederim, "taş gibi kız" şeklinde iğrenç bir cümleyi bir kıza söyleyebilirim, şeklinde karakteri oturmamış bir ergen canlandı. Bir de dış görünüşüne çok önem veriyor dedin ya, ee anca bunun tipine vurulmuşsun gibi geldi. Ciddi ciddi endişe etmişsin, çok mu rahat davranmalıyım, ya ailesi kapalı isterse falan diye...Cok yanlis okumussun tipine vurulmadim zaten basta itici geliyordu icinde masumiyet oldugunu düşündüğüm icin asik oldum Insan planlayarak yapmaz bunlari bu cocuga asiri baglandim kendi icimde. kimi zaman ölmek istedim olmayacak diye. Ben burda icimden geceni samimiyetle yaziyorum ama bana seviyesizsin demeye getirdi bir arkadas. Yardima ihtiyacım olmazsa yazmazdim ki burdakiler sayesinde iyice hata yaptigimi fark ettim en azindan bugun daha mutluydum düne göre ben burda bana taktik verin diye yazmadim cocugu elde etmek istemek degil sorun onun beni sevmesini cok istedim ve nasil bir kafada oldugunu kendim cozemedim size danistim. Cocuk benim olsun olayi degil yani ki ne hikayeler var oyle bir amacim olsa rahat rolü yapip zaten elde ederdim tamamen masumane seylerin pesindeyim yoksa cocuk oyunlarla bana baglansa ne isime yarar.
Evet hayatimin merkezine oturdu kendimden cok onun icin dua eder oldum ama insallah yanlistan dönüyorum tesekkurler Allah hepimize hayirli kaderler yazsinYanlış anlamış olabilirim, belki arkadaşta öyle algıladı. Benim gözümde "hacca da giderim, içerimde", kızlarla yerli yersiz cinsel sohbetler ederim, "taş gibi kız" şeklinde iğrenç bir cümleyi bir kıza söyleyebilirim, şeklinde karakteri oturmamış bir ergen canlandı. Bir de dış görünüşüne çok önem veriyor dedin ya, ee anca bunun tipine vurulmuşsun gibi geldi. Ciddi ciddi endişe etmişsin, çok mu rahat davranmalıyım, ya ailesi kapalı isterse falan diye...
Neyse önemli değil, sen kendi değerini bil. Kimseyi böyle ulaşılmaz, harika görme. Daha iyi tanımak lazım , birisini hayatının merkezine oturtmadan, vaktini onun hayalleriyle heba etmeden önce... Rabbim sizin için en doğru zamanda en hayırlısını versin.
Konunun acil silinmesi gerekiyor lutfen yardim istiyorum
Nick degil de baskigi degistirebiliyor muyumkonu silinmez kapattırabilirsin.
ayrıca konun alıntı yapanlardan hala okunabiliyor.
nickini ayarlarından değiştirebilirsin.