- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
Normal degil ama ben de normal kalamiyorum artik zaten bahsettigim de o. ama zaten olcaksa da ciddi olsun istiyorum oylesine iliski yasamak istemiyorum. Ailesinden bahsetme nedenim çocuğun ailesinin asiri baskici olmasi ve cocugun da planini onlara gore yapmasi ben o çocukla gelecek kurarsam nasil olacak diye düşünüyorum tabi ki en onemlisi gelecek kurabilmem icin nasil davranmam gerektigini de cunku ben asik olunca kendimi geri cekip konusmuyorum bile o kisiyle tecrubesizim zaten boyle kendim olmaya devam edersem olmayacak gibi cocugun da sevgili oldugu tipler malum oyle olamam acaba ciddi olarak mi görür beni cunku ciktiklari cok rahat ama ailesi de cok tutucu arada kaliyorum sorun o yani benimle eglenmelik takilamaz ama ciddi de düşünemez o yüzden arada kaldim.
Daha cocugun hoslanip hoslanmadigi bile belli degil... ayrica insanlarin es secimini onceden tahmin edemezsin, benim esimin ailesi de cok tutucu, tarikatcilar, annesi tesetturlu, hacilar ikisi de, ama esim bana asik oldu benimle evlendi, ben o zamanlar toplumun ve senin degiminle laylaylom kizlardandim, gez eglen takilanlardan. Yani herkes ailesine gore es sececek diye bir kural yok, bir erkek aşık olursa partide tanistigi dj le de evlenir camide tanistigi hocayla da