Yatak Odası Dekorasyonu fikir verın kıslaaaaaaaaarrr nasıl sizce..bana cok hos geldı..

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
$sahmeranyatak58006.webp kıslarrr nasıl sizce bu yatak odası...kıslar ben bunu cok begendım ama fıatı cok tuzlu geldı..5.800 tl.. yoksa coook begendım..sizde bişeyy deyınn..:52:

canım sen beğenmişsin ama ben ayaklarını beğenmedim yere düz bassa daha hoştu ama rengi ve ayna kesimi çok güzel

bu bıraz eskı modellerın yenıye dekore edılmıs halı cnm..osmanlı saray tarzının modernıze hali..adıda şehzade zatii..
ayakları bana cok zarıf geldı..ama düz bassada güzel olurr..fıkrın ıcınn saol cnm..

zaten eskiye dönüyor mobilyalar

bence belli bir süre sonra bundan sıkılacağını düşünüyorum daha rahat ve yenilerden bakabilirsin birazcıkta pahalı

ama bu yatak odası içine sindiyse neden olmasın

o fiyata cok daha güzel klasık beyaz odalar var biraz daha göz gezdir bence

herkes pahalı demiş ama bence 5800 e iyi yaa fiyatı. bizde antalyda baktık 10.000 e 8000 e takımlar var güzel olanlar yani.. bence bunun modelide çok güzelmiş..

dün yıldız mobilyaya baktım dehşet güzel modeller var lisanlı patentli internette yok gidince görüyorsun varsa bulunduğun yerde bakabilirsin gümüş mobilya int. sayfasında bir kaç model güzel

Back
X