sanki evine sahip çıkan bir adammış gibi sende kal diye yalvarmışsın yani pess..!!!
çocugun büyüyünce babasının nasıl bir adam olduğunu bilecek ve belkide sana isyan edecek "kendine niye eziyet ettirdin " diye.
bu adamla evli kalarak kendine büyük kötülük ve haksızlık yapıyorsun. seni sevmeyeni istemeyeni sen hiç isteme arkadaşım. çocugun için kendin için gururundan onurundan taviz verme.
Ne yapsa sineye çeken, kabul eden, dahası ayrılmak istediğinde her şeye rağmen kal diye yalvaran biri varken niye kendine çekidüzen versin ki? Ne ev düzeni bozulmuş ne çocuğundan ayrı kalmış. Valla eşiniz yaptıklarında haklı neredeyse, siz o izni veriyorsunuz çünkü.
Bacim anladigim kadariyla ayaklarinin uzerinde duracak kadar guclu bir kadinsin...
Senin esin su anicin bir golgeden ibaret....
Varliginda ne kari oldu ki yoklugunu istemiyorsun...
Hala ayni ortamdaki havayi soluman bile sasirtici...
Öncelikle teşekkür etmek istiyorum! 1 gün bile olmamış ve bu kadar cevap geldi. Beklemezdım, hele o kadar uzun bir yazı olduğuna rağmen.
Sizin bana yazdıklarını çok düşündüm son saatler.
Bir karar aldım. Eşim her zaman kilom dan şikayetçi. Zayıflayacağım. Onun dediğine bir daha güvensem başka hiç bir sorun yok.
Zayıflayacağım ve bana tekrar kötü söz diyecğınden çok eminim. Hepsi sırf bahane ve yalan oluğunu göstereceğım ona.
Kilom çok fazla ama ona rağmen çok bakımlı kendime dikkat eden bir kadınım. Kilom beni çirkin etmedi çok şükür!
Ama bir karar daha aldım. Ben onu kovamam. Mümkün değil ama bir daha ayrılacağım derse kal yada yapma demem. Eşek gibi dönecek ama o zamana kadar inşallah öz güvenmemi tekrar kazanmış olurum.
Hep çocuk için iyi olmadığını söylüyorsunuz fakat benim annem benim duruma çok benzeyen bir durumdaydı. Babamdan ayrıldı ve ayrılmadı kardeşim ve benim için hiç iyi değıldı. Üvey babamız oldu ve herşey karıştı. Anneme halem sinirliyim. Keşke bir daha denemiş olsalardı. Huzursuzlukları biz görmedik bizden saklarlardı...
Çok gülüyorum böyle birkaç yil yurt dişinda yasamiş kişilerin "türkçem iyi değil" demelerine... Sana vereceğim tek fikir o adami hayatindan çikarman olur...
Çok gülüyorum böyle birkaç yil yurt dişinda yasamiş kişilerin "türkçem iyi değil" demelerine... Sana vereceğim tek fikir o adami hayatindan çikarman olur...