Fikir lazım! :(

ne fikir verelim ki.adamın aldattığını önce kanıtlayıp sonra ayrılma nolur diye yalvaran bir kadınsın..eşine her şeyi böyle rahatça yapma hakkını veren sen olmuşsun.eğer ilk aldattığında doğru düzgün tepkini koysaydın,yalvarmasaydın,hemen birlikte olmasaydın ve hatta evden kovsaydın böyle olmazdı.o yapıyor sen affediyorsun.

peki sen bu adamı bırakmayacaksan neden her aldattığını kanıtlama peşindesin? öğrenmezsen daha rahat olacaksın belkide.sonuçta eşin artık aldatma ustası olmuş.

sana tavsiyem bırak artık aldatacaksada ortaya çıkarıp kendini tekrar yalvarma urumuna sokma.
 

seninle boşanıp dost hayatı yaşamayı düşünüyo galiba,manyağa bak!
 
O zaman ne desek boş... sizin bakış açınız çok farklı...
Uzaktan bir tanıdığım var. Kocası gözünün önünde kadınlara sulanır cıvık cıvık şakalar yapar.
Karısıda bilir kocasının meshebi geniş.. aldatırmış her fırsatta..
Kadın öyle bakar durur. Bazen güler şakalara.. oda öyle biri işte yaşıyor mu yaşıyor.
 

sevgi böyle birsey degil... oncelikle bunu anlamanız lazım.

bence sizinki mazoşizme dogru evriliyor artık...
insan işkencecisini sever mi hic? sizinki bunun gibi bir durum.

ayrıca kardesiniz anneniz anlamayabilir, ama cocuklar sandıgımızdan cok daha zekiler... 7/24 anneyi gören onlar.


eger her seye ragmen birlikte olacagım diyorsanız, bu konuları kapatmak istiyorsanız (bence olmaması gereken birsey)
esinizin pisman olması ve aynen sizin gibi bu evliligi yurutmeyi istemesi lazım.

obur turlu resmi nikahınız ile bitmis bir evlilikte cocugu kullanarak eşinizi zincirlemeye calısmak oluyor yaptıgnız.
asla esinize hak verdigimden demiyorum, fakat bu noktadan sonra esinizin yapacaklarını da hem kabullenmis hem de mecbur bırakmıs oluyorsunuz.
bırakın gitsin adam kendi pisliginde mi boguluyor noluyorsa olsun.
 
Böyle pislik bir adamın ayaklarına nasıl kapandınız anlayamadım. Eğer çocuğunuz için en iyisini istiyorsanız kocanızı boşayın. Çocuğunuzla birlikte mutlu mesut yaşayın.
 
Cocugu bahane etmeyin boyle durumlarda sen ayrilmak istemiyosun zaten cocuguda adama karsi kullaniyorsun resmen kendin calisabiliyorsun ona ihtiyacin yok.. ayrica mademki kal diye yalvarican niye ikide bir adami yakalamaya calisiyosun ?
 


ya cnm senin yaptıklarını anlamaya çalıştım ama beynim almadı. iyiydik diyorsun bana iyi davranıyordu sohbet edip geziyorduk diyorsun. madem ayrılmayacaktın neden araştırıp adamı bastın. sonra da gitme dedin. üç maymunu oynasan daha iyi değilmiydi
 

pardon ama ben sadece bizim Türk kadınları salak zannederdim..
bu nedir arkadaş yaa..çocuğun için kal ne demek...sen nasıl bi annesinki o şerefsiz kocanın yanında çocuk büyüteceksin...o çocuğun psikolojisini hiç mi umursamazsın...adam seni kukla gibi kullanıyor...sırf yurt dışında kalmak için ve sende göz yumuyorsun üstelik başka kadınlarıda bile bile..
mideniz çook geniş hanımefendi ne diyelim...burada duyduklarınızdan bir derste çıkarmayacağınıza göre...yiyin yiyin oturun..siz.
böyle konuları görmekten böyle kendini kullandıran kendine değer vermeyen kadınları görmekten öggg geldi !!!
 
Pardon sen neyin fikrini istiyosun?
Seni beğenmeyip yatak odasında bastığın, boşanmak isteyen, seni sevmeyen bir adama yalvarıyosun kal diye ama hala neyin peşindesin?
 
sizi defalarca aldatmış ne bağlılığınız varki adama ben olsam onu kapı dışarı ederdim aldattığını ispatlar elinde ne var ne yok alırdım üstüne birde çocuğu asla göstermezdim bundan iyi ceza olmaz
 
bunca şey yaşandı oldu bitti , boşanmayı düşünmüyor musunuz acaba ?
 
Öncelikle Türkçeniz gerçekten güzel sizi tebrik ederim . Sizde eksik olan tek şey özgüven . Maalesef dünya çapında erkeklerin bir bayanda en önem verdikleri unsur dış güzelliktir sizin kendinizi toparlayıp tekrar kararlı bir şekilde zayıflamaya daha doğrusu kendinize her yönden dikkat etmeye ihtiyacınız var. Eğer artık eşinizi kesinlikle hayatınızda istemiyorsanız boşanmak için yetkili mercilere başvurun ama boşanmak istemiyorsanız hem kendiniz hem de intikamınız için kendinize çok dikkat edeceksiniz ( boşanmasanız da bunu yapmalısınız) Türk erkekleri 2'ye ayrılır ömür boyu eşine sadık olanlar ve ömür boyu eşini aldatanlar. Bunu da bilin isterim .
 
şimdi toplanır "kk çok meraklı milleti boşatmaya,yuva kolay mı kuruluyor" ekibi.

Ya yemişim öyle yuvayı! Olmaz olsun öyle yuva! Bin kere aldat, hakaret et, kır parçala sonra da aman yuvalar canım yuvalar!

Konu sahibesi sen eşini seviyorsun maalesef, ayrılmaya cesaret edememen bu yüzden ama adam sana açık açık istemiyorum demiş bence çocuğu falan bahane etme biraz gururlu davran boşa şu adamı.
 
mutlu degilse yol ver arkadasim.. hem sen onunlasin da cok mu mutlusun? surekli tedirgin ve huzursuzsun.. deger mi?
 
yuva diyolar da yuva nedir acaba gozlerinde, merak ediyorum.. bnm anladigim yuvada bi aidiyet birlik baglilik huzur olur.. sirf ismi evli olsun diye caresiz kadinlarin katlandigi yere yada her evlinin oturdugu meskene 'yuva' denmez..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…