Fikir lazım! :(

Adam seni başından beri aldatıyormuş sende ona çocuk yapmışsın bravo sonra tekrar tekrar aldatmaya devam etmiş doğal olarak,nasıl olsa affeder inanır diye.

Uyanmadım. Yani bimiyorum. Bu evlilik daha iyi olabılır her zaman düşünürüm.
Fakat her zaman suç kendimden buluyorum.

Mesela eşim bana değer vermediği zaman ben her zaman ona yeterince kadar değer vermediğim bir konu bulurum.

Yani özgüven sıfır sende.
Bu da çocukluğundan gelme bir şey.
Kendini değersiz bulma duygusu..
Sen kendini değerli bulmazsan, başkasından beklemen çok anormal olmaz mı?

Böyle adama (adam demek bile olmaz ama) değil çocuk kestiğim tırnağı vermem.
Bu kadar şeyi gördükten sonra aynı evde yaşamayı nasıl yediriyorsunuz kendinize?
Binlerce kadın nasıl yapabiliyorsa nasıl ayakta duruyorsa sizde durabilirsiniz.

Kadın dünyanın neresinden olursa olsun kadın işte. Aciz, kocası olmadan ayaklarının üstünde duramıyor.

Bırakın bu adamı diyeceğiz hepimiz ama zor görünüyor.

o zaman eşin seni aldattığında sen onu daha aldatacak bir konu da bulman gerekir düşüncelerin çok yanlış haberin ola..sen kazanıyon sen okuyon çocuğuna sen bakıyon eee adam biblo mu...

almanyada yaşadığını varsayıyor ve doğru mu bilmem ama yarım ağız almanca ile sana bu cümleyi yazmayı kendime borç biliyorum...

Bevor Sie das Selbstwert geben, dann ist dein Mann gibt Ihnen schätzen ..

Türkçe meali önce sen kendine değer ver sonra kocan sana değer verir gibi bir şey işte..transllate sağolsun .

ne diyelimki biz sana şimdi
sen bile bile bu adamın yanındasın şimdi

cok uzuldum arkadasim ama bence git cocugunla kendine yeni bir hayat kur eminim ikinizde cok daha guzel gunler yasarsiniz madem okumussunda hayatini guzel surdurebilirsin.

En çok Korktuğum onun tepki doğrusu. Ayrılmak istediğini söylüyor ama yalan.
Bir kere annemin evine döndüm beni eve dönene kadar rahat bırakmadı.
Şimdi diyor sen ayrılsan benden evinin yan tarafında karşı tarafında mutlaka boş ev bulurum. Arkadaş kalırız vakit geçiriz diyor.
Istemiyorum. Ayrılırsam tam bitsin istiyorum iki haftada bir çocuğu alsın isterim ama bu öyle olmaz. Gene hayat boyunca onun kahrını çekeceğım.

yok artık birde fikir mi istiyorsun, sana hiç hak vermedim,ç ünkü suçlu sensin, eşinin ne olduğu ortada, hala onunla beraber olman çok saçma, eşin yediği haltkara rağmen ayrılmak istemiş, ve buna rağmen senin yalvarman......... offf hiç bişey demiyorum sana,sonra banlanıcam daha fazla yazarsam

bir insanı değiştiremessin neyse odur o.zorla sana sadık kalmasını istiyorsun. adam ayrılmak istiyor ayrılmıyorsun e bu durumda seni sevmediği için adam seni aldatır.20 sene evli kalsan gene aldatır.neden kendine bunu yapıyorsunki boşan cocuğunla kafanı dinle

Adam açık açık yapacağını yapmış ayrılmak istemiş. Tekmeyi bassanız tıpış tıpış dönüp tekrar aynılarını yapacak bir tip. Sayenizde yurtdışı görmüş iyice sapıtmış. Ayrılmak istediğinizi söyleyin, uzatmanın anlamı yok. Çocuğa yazık.

Sizi aldattığını ve aldatmaya devam edeceğini biliyorsunuz. Buna rağmen ayrılmıyorsunuz. Gidin mahkemeye, şahitleri de götürün donuna kadar süründürün o adamı. Yazık o çocuk da ona baba diyecek. Anneniz vs biliyor mu, ona anlatın da size destek olsun, kafanız çok karışmış, gurursuzlaşmışsınız çaresizlikten.

siz kendi hayatınız icin bir karar verirsiniz vermezsiniz sizin bileceginiz iş,

fakat o çocugun, bu birliktelik icin karar verme sansı olmadan sizin bugunku zayıf bir tavrınız yuzunuzden cekecegi sıkıntıları dusunun.

her gun annesini mutsuz gormesi, birgun babasının bes para etmez bir adam oldugunu ogrenmesi, ustelik annesinin yasadıgı tum sıkıntıların kendisine baglı oldugunu düsünerek kendi kendini suclamaya baslaması.... sonra kendi mutsuzlukları icin sizi suclaması....
tum bunlar geleceginizde olabilecek seyler,
esiniz yuzunden ev ortamındaki huzursuzlugun, onun psikolojisine zarar vermesine hic deginmiyorum bile...

ve siz "cocugunuz icin" kalmaya devam edin, esinizi ikna etmeye calısın...

deseniz ki seviyorum veya yalnızlıktan korkuyorum vs kabul.
ama cocugu bahane etmeyin lutfen...
ufak seylerde dusunulmesini bir nebze anlarım ama burada durum başka.
üstelik evi de siz gecindiriyorsunuz...

SAfiye Safiye biz ne desek boş. Kocaman bir boş.
Kocasını başka bir evde, bir kadının odasına çıplak halde girerken görüpü de kocanın sana " seni sevmiyorum" demesini şimdiye kadar yutup, sindirmek için de bir soğuk su içtiysen, biz ne desek boş canım.

Doğru ben onu çok seviyorum. Yalnız olmaktan korkuyorum. Çocuğum yanında asla birbirimize kırmayız. Mutsuz görünmüyorumda zamanla onu öğrendim gizli tutmaya. Herkes beni mutlu zannediyor annem kardeşim herkes. Sorun orda başliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…