Fikir istiyorum sadece

seviyorum kiz seni her zaman hislerime tercumansin:KK66::KK9::KK36:

Evli degilim bekarim ancak gozlemledigim su kayinvaldesiyle dedikodu yapmayan olur olmadik herseyi konusmayan kendi ailesi esi ve esinin ailesi arasindaki her olayi birbirine tasimayan gelinler genellikle sorun yasamiyor. Bu dediklerim normal sartlar altinda tabi. Istisnai durumlar da yok degil.
:KK74:

Buradaki bazı ekstrem olayları bir yana bırakarak diyorum ki bir insana nasıl davranırsanız o da size öyle davranır. Etki tepki meselesi. Burda yazılan bir çok konuda bir de kayınvalideyi dinleyebilsek neler çıkar hiç düşündünüz mü? O yüzden burda tek taraflı dinlediğiniz/okuduğunuz olaylara göre hareket etmeyin. Zira gerçeklik payı %50 dir en fazla.
kesinlikle haklısın. teşekkür ederim :KK52:

Günaydın kızlar,
Tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. yakın zamanda nişanlandım. kaynanamla aram iyi ama burdaki konuları gördükçe evlendikten sonra değişmesinden korkmuyor değilim. soğuk olmadan mesafeyi nasıl korurum.
Önyargılı olmayın yeter. Burda okuduklarınızdan yola çıkarak gardınızı almayın.
Kötü örnekler çokça var kabul ama inanın anne kız gibi olanlarda var. Şahsen hiç sorun yaşamadım kayınvalidemle, o kendi halinde ben kendi halimde. Birbirimizi idare ediyoruz. Sizde tanıyın, kötü düşünmeyin belki sizi kızı olarak görüp iyi ilişkiler kuracak.

Önyargılı olmayın yeter. Burda okuduklarınızdan yola çıkarak gardınızı almayın.
Kötü örnekler çokça var kabul ama inanın anne kız gibi olanlarda var. Şahsen hiç sorun yaşamadım kayınvalidemle, o kendi halinde ben kendi halimde. Birbirimizi idare ediyoruz. Sizde tanıyın, kötü düşünmeyin belki sizi kızı olarak görüp iyi ilişkiler kuracak.
inşallah öyle olur :110: az buçuk tanıyorum kaynanamı. potansiyeli yüksel ama oğlundan çekiniyor karışamıyor bununda farkındayım.

aile binasını bırak ayrı şehirde olanlara bile yeten kaynanalar var :)
Biz ayrı şehirlerdeydik ve çok severdik kayınvalidemle birbirimizi. Evliliğimizin bir yılı dolmadan kaybettik. Eşimle tartıştığımız zaman eşim onu arayıp beni şikayet edermiş o da bana destek çıkarmış. Ben vefatından sonra öğrendim :KK43:(

Biz ayrı şehirlerdeydik ve çok severdik kayınvalidemle birbirimizi. Evliliğimizin bir yılı dolmadan kaybettik. Eşimle tartıştığımız zaman eşim onu arayıp beni şikayet edermiş o da bana destek çıkarmış. Ben vefatından sonra öğrendim :KK43:(
ay çok özür dilerim bilmeden tam yarana dokunmuşum gerçekten kusura bakma canım yaa. rabbim mekanını cennet eylesin :KK43:

hergün arayıp gidersen sonrada ister
şimdiden nasıl alışırsa öyle gider
bende başta anneme davrandıgım gibi davrandım ama
kaynana iyilikten anlamadı

Ortada bir sorun yokken neden hemen negatif düşünmeye bu kadar eğilimlisiniz ki? Belki sandığınızdan daha iyi ilişkileriniz olacak. Zaman zaman insan kendi annesiyle bile problem yaşayabiliyor ki kv'le yaşamanız çok normal. Sizin özelinize çok müdahale etmedikçe ufak şeyleri sorun yapmayın. Çok vıcık vıcık bir ilişkiniz de olmasın. Bir de burada yazan herkesin doğruları yazdığını nereden bilebilirsiniz ki?

Ortada bir sorun yokken neden hemen negatif düşünmeye bu kadar eğilimlisiniz ki? Belki sandığınızdan daha iyi ilişkileriniz olacak. Zaman zaman insan kendi annesiyle bile problem yaşayabiliyor ki kv'le yaşamanız çok normal. Sizin özelinize çok müdahale etmedikçe ufak şeyleri sorun yapmayın. Çok vıcık vıcık bir ilişkiniz de olmasın. Bir de burada yazan herkesin doğruları yazdığını nereden bilebilirsiniz ki?
aa nişanlandım bütün kaynanalar kötü diye bişey tabi ki yok. bazı gördüğüm şeyler var o yüzden temkinli olmaya çalışıyorum

seviyorum kiz seni her zaman hislerime tercumansin:KK66::KK9::KK36:

Evli degilim bekarim ancak gozlemledigim su kayinvaldesiyle dedikodu yapmayan olur olmadik herseyi konusmayan kendi ailesi esi ve esinin ailesi arasindaki her olayi birbirine tasimayan gelinler genellikle sorun yasamiyor. Bu dediklerim normal sartlar altinda tabi. Istisnai durumlar da yok degil.
bak bu benim.kaynanamı annemden ayırmadım. o da beni sevdi.aramızda laubali olmayan bir sevgi vardı:KK54:

Okuma oyle konulari.. Herkes ayridir herkesin hayati ayridir.. Sen simdi onlem
Alcam diye herseyi mahfetme yoluna gitceksin istemeden. Naparsan yap karsindaki iyiyse iyi kotuyse kotu aseyler yasarsin. Saygisizlik yapma ve yaptirma al sana en buyuk mesafe. Bukadar basit. Burda basta kendim olmak uzere kaynanasiyla arkadas olan cook seven insanlarda var bunu atlama. Daha onceki konumda var ben yurtdisindayim be kaynanami ozledim diye aglayabiliyorum. Okadar cok severim. Hic dusunme boyle seyleri guzel zamanlarin tadini cikarmaya bak.

Sana nasıl davranılmasını istiyorsan sende öyle davran karşındakine

Okuma oyle konulari.. Herkes ayridir herkesin hayati ayridir.. Sen simdi onlem
Alcam diye herseyi mahfetme yoluna gitceksin istemeden. Naparsan yap karsindaki iyiyse iyi kotuyse kotu aseyler yasarsin. Saygisizlik yapma ve yaptirma al sana en buyuk mesafe. Bukadar basit. Burda basta kendim olmak uzere kaynanasiyla arkadas olan cook seven insanlarda var bunu atlama. Daha onceki konumda var ben yurtdisindayim be kaynanami ozledim diye aglayabiliyorum. Okadar cok severim. Hic dusunme boyle seyleri guzel zamanlarin tadini cikarmaya bak.
Çok güzel anlatmışın. Tavsiyen için teşekkür ederim

Stres yapma.
Sen onu annen gibi gor, varsin o yaptigndan utansin( egerki niyeti kotuyse)
Her kaynana kotu diyemeyiz

X