- Konu Sahibi duygusalbiriii
-
Üzülür mü bilmem ama milyondolarlar verseler sevdiğim adama değişmem . Gönül kırmak para kazanmaktan kolay geliyor halbuki para kazanılır ama ya gönül küsünce geri sever mi
E o zaman birikiminiz varsa üstüne kredi çekin o iş makinesinden siz de alın bu kadar kıskanıyorsunuz madem.ben normal ekonomik düzeyi bir ailede büyüdüm ama ailem son zamanlarında çok zenginleşti babam doğru yere yatırım yaptı kardeşim bir iş makinesi sürüyordu ona orada asgari maaş veriyonlardı makinenin kendi kazancının çok iyi olduğunu gören babam bu zamana kadar biriktirdiği ne varsa onu satıp bu makineden aldı çok şükür bu zamanda güzel kazanıyor aylık 400 bin getirisi var bende memurum erkek arkadaşımda memur ikimizi geliri o kadar olmayacak içimde garip bir his var babam evlendikten sonra bizi unutur mu sadece erkek kardeşime mi yönelir tüm herşeyini ona yatırdığı için bizi unutacak gibi geliyor mesela erkek arkadaşımla evlenmek istiyorum ama bu evden gitmek istemiyorum sanki ikimiz geçinemeyecek gibi geliyor bana birikim yapamayacağız babamların durumuna gelemeyeceğiz gibi
Sorun parasının olmaması kendisi gariban memur tıpkı bız gibiE o zaman birikiminiz varsa üstüne kredi çekin o iş makinesinden siz de alın bu kadar kıskanıyorsunuz madem.
işte sizin aileniz adaletliymiş acaba benim ailem öyle mi onu düşünüyorum bende evlendikten sonra beni unutur mu dan kastım o birşeye bile ihtiyacım olmasa en azından sormalarını istiyorum burada herkes para için demiş ben sadece sormaları içinBen babamın evinde kira görmedim hep evimiz arabamız vardı. Eşim asgarî ücretle çalışıyordu. Yıllarca kirada oturduk. Kızımı devlette doğurdum borç olmasın diye. Hiç bunları düşünmedim.
Çok şükür arabamızı aldık. Babamlar hepimize ev verdi. Çocuklarımız oldu bir gün olsun ne sevgisinden ne merhametinden şüphe etmedim. Nede kendi ailemin bana olan sevgisinden.
10 milyon nerede bulayımE o zaman birikiminiz varsa üstüne kredi çekin o iş makinesinden siz de alın bu kadar kıskanıyorsunuz madem.
kolay olmuyormuş demek.10 milyon nerede bulayım
işte sizin aileniz adaletliymiş acaba benim ailem öyle mi onu düşünüyorum bende evlendikten sonra beni unutur mu dan kastım o birşeye bile ihtiyacım olmasa en azından sormalarını istiyorum burada herkes para için demiş ben sadece sormaları için
Sonradan görme bu oluyor galiba. Evlenme, erkek arkadaşına da yazık.ben normal ekonomik düzeyi bir ailede büyüdüm ama ailem son zamanlarında çok zenginleşti babam doğru yere yatırım yaptı kardeşim bir iş makinesi sürüyordu ona orada asgari maaş veriyonlardı makinenin kendi kazancının çok iyi olduğunu gören babam bu zamana kadar biriktirdiği ne varsa onu satıp bu makineden aldı çok şükür bu zamanda güzel kazanıyor aylık 400 bin getirisi var bende memurum erkek arkadaşımda memur ikimizi geliri o kadar olmayacak içimde garip bir his var babam evlendikten sonra bizi unutur mu sadece erkek kardeşime mi yönelir tüm herşeyini ona yatırdığı için bizi unutacak gibi geliyor mesela erkek arkadaşımla evlenmek istiyorum ama bu evden gitmek istemiyorum sanki ikimiz geçinemeyecek gibi geliyor bana birikim yapamayacağız babamların durumuna gelemeyeceğiz gibi
işte benim dediğim babamın bunca zaman biriktirdiğini erkek kardeşime yatırmasıkolay olmuyormuş demek.
İyide suanda size harcama yapiyorsa atin kenara. Dediginiz gibi olursa hem kenarda kalmis olur hem memur maasiyla cok rahat gecinirsiniz. Adaletli biriyse zaten yapmaz her turlu yine saglam olursunuz. Erkek arkadasiniz maddi olarak size guvenmesin onemli olan o bence.babaniz koy kafasimda bie adamsa islami sartlara inanci varsa erkege iki kadina bir dusuyorm mesela bircok eski insan boyle yapar. Ama benim babam esit davranir mesela hepimize esit boldu verdi. Suan gelir iyise mutlaka atin kenara biseylerben normal ekonomik düzeyi bir ailede büyüdüm ama ailem son zamanlarında çok zenginleşti babam doğru yere yatırım yaptı kardeşim bir iş makinesi sürüyordu ona orada asgari maaş veriyonlardı makinenin kendi kazancının çok iyi olduğunu gören babam bu zamana kadar biriktirdiği ne varsa onu satıp bu makineden aldı çok şükür bu zamanda güzel kazanıyor aylık 400 bin getirisi var bende memurum erkek arkadaşımda memur ikimizi geliri o kadar olmayacak içimde garip bir his var babam evlendikten sonra bizi unutur mu sadece erkek kardeşime mi yönelir tüm herşeyini ona yatırdığı için bizi unutacak gibi geliyor mesela erkek arkadaşımla evlenmek istiyorum ama bu evden gitmek istemiyorum sanki ikimiz geçinemeyecek gibi geliyor bana birikim yapamayacağız babamların durumuna gelemeyeceğiz gibi
E sizi de okutmuş adam, memur olmuşsunuz. Sonuçta bir geliriniz var. Kimsenin eline muhtaç değilsiniz.işte benim dediğim babamın bunca zaman biriktirdiğini erkek kardeşime yatırması
Ne makinesi aldıişte benim dediğim babamın bunca zaman biriktirdiğini erkek kardeşime yatırması
iş makinesiNe makinesi aldı
evet bu konuda çok haklısınız aslında doğru düşünmemi sağladınız o konuda hakkını yiyemem zatenn kardeşim adına da inanın seviniyorum kardeşimi de çok severim zaten ama bahsettiğim şu ben galiba ileride aramızda evlat ayrımcılığı yapmasından korkuyorumE sizi de okutmuş adam, memur olmuşsunuz. Sonuçta bir geliriniz var. Kimsenin eline muhtaç değilsiniz.
Ben olsam kardeşim adına sevinirim.
İleride size de belki başka bi şey verir ev ws
hayır aile evinde yaşıyorum zaten sadece kendi maaşım varŞu an aileniz size ek gelir sağlıyor mu maaş haricinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?