- 29 Nisan 2023
- 30
- -5
- 6
- 25
- Konu Sahibi duygusalbiriii
-
Buna “sonradan görme” diyoruz biz.ben normal ekonomik düzeyi bir ailede büyüdüm ama ailem son zamanlarında çok zenginleşti babam doğru yere yatırım yaptı kardeşim bir iş makinesi sürüyordu ona orada asgari maaş veriyonlardı makinenin kendi kazancının çok iyi olduğunu gören babam bu zamana kadar biriktirdiği ne varsa onu satıp bu makineden aldı çok şükür bu zamanda güzel kazanıyor aylık 400 bin getirisi var bende memurum erkek arkadaşımda memur ikimizi geliri o kadar olmayacak içimde garip bir his var babam evlendikten sonra bizi unutur mu sadece erkek kardeşime mi yönelir tüm herşeyini ona yatırdığı için bizi unutacak gibi geliyor mesela erkek arkadaşımla evlenmek istiyorum ama bu evden gitmek istemiyorum sanki ikimiz geçinemeyecek gibi geliyor bana birikim yapamayacağız babamların durumuna gelemeyeceğiz gibi
5 tane mobil vincimiz var aylık kazancımızda sizinkinin 5 katıben normal ekonomik düzeyi bir ailede büyüdüm ama ailem son zamanlarında çok zenginleşti babam doğru yere yatırım yaptı kardeşim bir iş makinesi sürüyordu ona orada asgari maaş veriyonlardı makinenin kendi kazancının çok iyi olduğunu gören babam bu zamana kadar biriktirdiği ne varsa onu satıp bu makineden aldı çok şükür bu zamanda güzel kazanıyor aylık 400 bin getirisi var bende memurum erkek arkadaşımda memur ikimizi geliri o kadar olmayacak içimde garip bir his var babam evlendikten sonra bizi unutur mu sadece erkek kardeşime mi yönelir tüm herşeyini ona yatırdığı için bizi unutacak gibi geliyor mesela erkek arkadaşımla evlenmek istiyorum ama bu evden gitmek istemiyorum sanki ikimiz geçinemeyecek gibi geliyor bana birikim yapamayacağız babamların durumuna gelemeyeceğiz gibi
Kaç para bu mobil vıncBu arada sadece mobıl vınc sayısını yazdımplatform menlif forklif bunları hesaba katmadım
Bizdekilerin en düşük tonajlısı 7 milyon .Kaç para bu mobil vınc
merak ettim baktım da 2.el satan bir yerde en ucuzu 197.000 Euro çıktıKaç para bu mobil vınc
Bunu alıp kıraya mı veriyorsunuz?Bizdekilerin en düşük tonajlısı 7 milyon .
Platformlar 1,5 olan var 3 olan var
Tonajına bomuna altındaki arabasına üstündeki makınasına çift kırmasına halat tamburuna herşeye göre fiyat değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?