fikir alışverişi

duygusalbiriii

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
30
-5
6
25
ben normal ekonomik düzeyi bir ailede büyüdüm ama ailem son zamanlarında çok zenginleşti babam doğru yere yatırım yaptı kardeşim bir iş makinesi sürüyordu ona orada asgari maaş veriyonlardı makinenin kendi kazancının çok iyi olduğunu gören babam bu zamana kadar biriktirdiği ne varsa onu satıp bu makineden aldı çok şükür bu zamanda güzel kazanıyor aylık 400 bin getirisi var bende memurum erkek arkadaşımda memur ikimizi geliri o kadar olmayacak içimde garip bir his var babam evlendikten sonra bizi unutur mu sadece erkek kardeşime mi yönelir tüm herşeyini ona yatırdığı için bizi unutacak gibi geliyor mesela erkek arkadaşımla evlenmek istiyorum ama bu evden gitmek istemiyorum sanki ikimiz geçinemeyecek gibi geliyor bana birikim yapamayacağız babamların durumuna gelemeyeceğiz gibi

of ne sacma bir kafan var ya
baban seni unutacak olsa evlendigin saniye unutur. kendi hayatina bak artik . ailenin malindan sana ne? iki memur adama yardim mi edecek bir de? allah uzun ömür versin ama onlar ölünce her sey size kalacak zaten. daha ne istiyorsun adamsan?
allah insani sonradan görme yapmasin. böyle oluyor demek ki

Buna “sonradan görme” diyoruz biz.

Zaten memurmussunuz ikinizde hala niye ailenizin parasında gözünüz var.belki ileride miras bırakabilirler ama şimdiden maaşa mi baglasinlar istiyosunuz

Siz önce kendinizi geliştirin, kendiniz bir yerlere gelin.
Bu kadar babanızın kazancına da takmayın.
Adam bir şekilde kendisini toparlamanın yolunu bulmuş, eminim de emek vermeden olmamıştır.
Emek vermeyene ekmek yok derler bilirsiniz.
Bu kadar sonradan görmelikte yapmayın yani, itici oluyor.

Madem aracın kazancı çok, o kazançta da gözünüz var iki memur alın bir araç kiraya verin. Siz de kazanın, sizi tutan mı var? Babanız oğluyla ortak iş yapıyorsa kazançları da o evden çıktıktan sonra sizi ilgilendirmez. Kendi hayatınıza bakın, ya da ömür boyu evde oturun.

Sız evlenmesenız sıze mı verecek o parayı baba?
Eger yardım edecekse evlenince de verır kı.
Bağlantıyı anlayamadım babanızın durumu ile evliliğin alakası nedir?
Babanızın makinesi varsa sızı zenginler mı isteyecek?

Evlenmeyin o zaman hayır babanız sizi evlenince yok sayacagini düşünüyorsanız evlenmeden de yok sayar adam.

Babanız en az 50 yaşında olsa adam bu seviyeye gelebilmek için
yıllardır çalışıp didinmis sonunda istediği kazancı yakalamış.

5 tane mobil vincimiz var aylık kazancımızda sizinkinin 5 katı

Hepte aynı moddayız hiç değişmedi fikrimiz deprem gelir sel gelir mal mülk Allah ın yarın
ne olacağımız belli değil . Hiç düşünmedim kocam iflas etse ne yaparız die cunkı ben kocamı sevıyorum dünyanın malını önüme serseler ben bi tek onun gozlerı bana baksın isterim

Rızk için işimiz bize sadece aracı korkmayın aç kalmazsınız . siz sağlığınız 10 dk sonra başınıza bi iş gelip elinizde kalır mı onu düşünün madem o kadar ileri görüşlü düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…