hangi doktora gittiniz?Arkadaslar ben bugun mr sonucumu aldım. Bende iltihaplı romatizma diye bilinen ankilozan spondilit varmış. Ilac ve fizik tedaviye başladım. 2 ay boyunca boşuna oyalandim.Simdiye kadar gittiğim hiç bir doktorun mr istememesi de sasirticiydi.Ilgili bir doktora denk geldim sonunda mr la hemen teşhis kondu.
Ben fizik tedavi uzmanına gittim.Ayrintili kan tahlili yapıldı. Aso ve rf değerim yuksek cikti.Eklem mr I çekildi ve mr sonucu doktor iltihaplı romatizma olduğunu söyledi. Fiziksel muayene sonucu fibromiyalji tanısı kondu.Mutlaka doktorunuzdan ayrıntılı kan tahlili ve mr isteyin.Sadece fiziksel muayene ile tanı konmasına izin vermeyin.hangi doktora gittiniz?
Merhaba dediğiniz şişlik ödem iltihaplı romatizmada yani romotoid atrit te oluyor.bunda yokKızlar bi sorum olacak.
Bu hastalıkta eklem yerlerinde şişlik ödem oluşuyo mu ?
Merhaba dediğiniz şişlik ödem iltihaplı romatizmada yani romotoid atrit te oluyor.bunda yok
Doktorların söylediği kanda çıkmasa bile bazen romatizma olabilirmiş ya da çıktığı halde romatizma olmayabilirmis.Belirtiler de tanıda önemli.Peki ya Romatizma için kanda hiç bi bulgu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?