• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fibromiyalji, hep beraber dertleşelim, paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sitede mine adlı bir arkadaşımız vardı.akapunktur sayesinde tamamen iyleştiğini yaxmıştı.acaba durumu nedir.tekrarlayan ağrılar oldumu olmadımı.merak ediyorum.akapunktur konusunda düşüncelerinizide yazın.ben kendime uygun olanını bulmaya çalışıyorum.lütfen birbirimize yardımcı olalım.ağrılar hiç birimize yabancı deyil.en iyi birbirimizi biz anlarız.sadece en en etkili tedavi hangisi onu bulmaya çalışıyorum.bu yolda çok zaman kaybediyoruz.çare diye birsürü tedavi şekli deniyoruz ve umutlarımız sönüyor.
Ben bir sıralama yapıyorum en iyi yada ise yarayan yöntemi belirleyelim.tabi kişiden kißiye değişir tedavi.sadece genelleme yapalım
AKAPUNKUR
KURUİĞNE
FİZİKTEDAVİ
HACAMAT
LAZER.YOGA
AKLİMA GELEN BUNLAR SİZDE EKLEYEBİLİRSİNİZ

Sitede mine adlı bir arkadaşımız vardı.akapunktur sayesinde tamamen iyleştiğini yaxmıştı.acaba durumu nedir.tekrarlayan ağrılar oldumu olmadımı.merak ediyorum.akapunktur konusunda düşüncelerinizide yazın.ben kendime uygun olanını bulmaya çalışıyorum.lütfen birbirimize yardımcı olalım.ağrılar hiç birimize yabancı deyil.en iyi birbirimizi biz anlarız.sadece en en etkili tedavi hangisi onu bulmaya çalışıyorum.bu yolda çok zaman kaybediyoruz.çare diye birsürü tedavi şekli deniyoruz ve umutlarımız sönüyor.
Ben bir sıralama yapıyorum en iyi yada ise yarayan yöntemi belirleyelim.tabi kişiden kißiye değişir tedavi.sadece genelleme yapalım
AKAPUNKUR
KURUİĞNE
FİZİKTEDAVİ
HACAMAT
LAZER.YOGA
AKLİMA GELEN BUNLAR SİZDE EKLEYEBİLİRSİNİZ

Akupunktur ve kuru iğne aynı işlem zaten ben cok araştırdım çok Pahalı ve tekrarlama olayı var kımın yaptırmıs gecmemıs kımınde gecmıs şahsen kendı adıma konusmak gerekirse onca para verip bı ıhtımal ıyılesme olayına gıremem fizik tedavıyı hiç koymayın oraya bence kımse fayda gormemıs spor cok onemlı yoga plAtes en önemlisi bıze uygun olan yüzmek ben düşünüyorum acıkcası kırmızı mantar kullanıyorum şuan ve doktorun verdıgı İlacı bıraktım zaten işe yaramıyor bı kac ay sonra da yüzme kursuna gıdecem kaslarımı güçlendırmem lazım doktorum özellikle tavsıye ettı yüzmeyi bence listeyi spor beslenme hacamat kırmızı mantar olarak da düşğnebıkırsın canım

Meftuncum srnin kullandığin mantar çay şeklinde mi yoksa kapsülmü.birde acaba eczaneden mi yoksa internetten mi almalıyız.kapsulleride varmış.c vitaminiyle alınmalıymiş sanırım.sen ne ilaci kullanıyordun cnm.
Meftuncum birde doktor senin muayene edince hemen fibromiyalji olduğunu bildimi.Doktor bana deyil dedi.ama benim agrilarım inatla gecmiyor.bazende cok şiddetleniyor.psiytriste gittim .o da deyil dedi.ama ben emin olamiyorum.o yüzden yarin bir doktora daha gidicem.cevabinı bekkiyorum cnm

Meftuncum srnin kullandığin mantar çay şeklinde mi yoksa kapsülmü.birde acaba eczaneden mi yoksa internetten mi almalıyız.kapsulleride varmış.c vitaminiyle alınmalıymiş sanırım.sen ne ilaci kullanıyordun cnm.
Meftuncum birde doktor senin muayene edince hemen fibromiyalji olduğunu bildimi.Doktor bana deyil dedi.ama benim agrilarım inatla gecmiyor.bazende cok şiddetleniyor.psiytriste gittim .o da deyil dedi.ama ben emin olamiyorum.o yüzden yarin bir doktora daha gidicem.cevabinı bekkiyorum cnm
Ben kapsul kullanıyorum netten direk siparis edemıyosun ya satıcı bulman lazım ya da kendın uye olup alman lazım ben satıcı bulamadığım ıcın cevremde kendım uye oldum ek olarak c vıtamını alman gerekmiyor zaten kendı basına yeterli kapsul ve kahvesı ben bunları kullanıyorum bende 20 senedır bulamadı doktorlar daha yenı teşhis kondu tahlıller temız cıkıyorsa ve 3 aydan fazla süren agrıların varsa vebgecmıyorsa başkada bı hastalık vıkmadıysa zaten fibromiyalji teshısı koyuyorlar ben 5 sene antidepresan kullandım bısı cıkmadı testler de psikolojik dedıler ama ıyılesmedım onca depresanı da bosuna kullandım yanı en son bu doktor teshısı koydu sadece sikayetlerımın bı kısmını soyledım gerı kalanları doktor tamamladı yanı testler yaptı hersey temız cıktı demır eksıklıgı vardı ılac verdı hala devam ederse bakıcaz dedı ama tabı fayda etmedi demır düzelmesıne ragmen ve teshıs kondu 6 aydır ılac tedavısı goruyorum ama hiç faydası olmadı bende mantara basladım ve ıkı haftada yok denecek kadar gectı agrılarım

Meftuncum seni online gördüm yazayım dedim.nasılsın ağrıların yok demi.cnm netten biraz araştırdım.bu kullandığın ürünün yan etkilerindende bahsetmişler.sen böyle bir yan etki yaşadınmı.benim kalçamda ve diz kapağımda ćok agrı var bugün diğer ağrılara bunlarda eklendi muhteşem oldu.gece uyutmadı.ortapedi film istedi bişey yok dedi.nasıl olucak anlamadım offf derdimi anlatıcak iyi bir doktor bulmam lazım lütfenn yardım

Meftuncum seni online gördüm yazayım dedim.nasılsın ağrıların yok demi.cnm netten biraz araştırdım.bu kullandığın ürünün yan etkilerindende bahsetmişler.sen böyle bir yan etki yaşadınmı.benim kalçamda ve diz kapağımda ćok agrı var bugün diğer ağrılara bunlarda eklendi muhteşem oldu.gece uyutmadı.ortapedi film istedi bişey yok dedi.nasıl olucak anlamadım offf derdimi anlatıcak iyi bir doktor bulmam lazım lütfenn yardım
Ben hep burdayım canım ıstedıgın zaman sana cvp yazarım hayır hıcbır yan etkısı yok evet agrım yok cok az oldu dun oda ıkı gun iş yerınde aralıksız ayakta kaldım aşırı yorgunluktan oldu yoksa harıcınde bı ağrım yok çok hafıf bı sekılde vurup gecıyor normalde hıçkıra hıçkıra ağlatır benı ve saatlerce gecmez dı neyse kı cok şükür iyiyim bu arada benle birlikte ablam da başladı ama o kılo vermek ıcın basladı yanlız kolunda sinir sıkışması yuzunden çok agrı oluyor du ablamın onun da agrıları gectı aslında hıc umudum yoktu ama gerçekten fayda gordum doktor işine gelınce ben doktoru mu en iyi hekimler sayfasından buldum gıtmek ıstedıgın hastanenin fizik doktorlarının ısmını yaz bı kagıda sonra bu doktorların ismini en iyi hekimler sayfasına yaz orda hasta yorumları var ordan doktorun ne kadar iyi kotu oldugunu yazarlar ben oyle buldum canim

Arkadaşlar kuru iğne tedavisi deneyen varmı aranizda.istanbulda ili tane ünlü doktor var bunu yapan.vw gidip memnun olan çok.hasta yorumlarında ikibüklüm gidip sağlığına kavuşan yazıları epeyce.
Benim ağrılarım çok fazlalaştı.hacamat ve kuru iğnede kararsızım.sonuçta iki çocuğumuda bırakıl tedaviye başlıycam.yaptırdığıma deysin istiyorum.yorumlarınızı yazın.hacamat ve kuruigne yaptıranlar

Arkadaşlar kuru iğne tedavisi deneyen varmı aranizda.istanbulda ili tane ünlü doktor var bunu yapan.vw gidip memnun olan çok.hasta yorumlarında ikibüklüm gidip sağlığına kavuşan yazıları epeyce.
Benim ağrılarım çok fazlalaştı.hacamat ve kuru iğnede kararsızım.sonuçta iki çocuğumuda bırakıl tedaviye başlıycam.yaptırdığıma deysin istiyorum.yorumlarınızı yazın.hacamat ve kuruigne yaptıranlar
Kuru iğneyi bana da tavsıye ettiler fakat bı zaman sonra tekrarlıyormus gecıcı bır cözüm ve cok pahalı bence düzenli hacamat yaptır cunku bı kac yıl bırıktirip kuru iğne yapturman lazım cogu ınsan tekrar ettıgını soyluyor hacamat da aynı ama en azından maddiyat çok fazla degil yıne de sen bılırsın

Bilmiyorum cnm ya doktorla konuştum.tekrar etmediğini cok uzun seneler çeken hastalarda bile ýüzde 80 iyleşme sağlandığını söylüyor.
Hacamatıda düşünüyorum fakat Ankarda bulamadım.hacamatı yapan kişinınde sonuçta ağrı noktalarını bilmesi lazım.
Sen nasılsın .sanırım ağriların geçti.ne mutlu sana

Bilmiyorum cnm ya doktorla konuştum.tekrar etmediğini cok uzun seneler çeken hastalarda bile ýüzde 80 iyleşme sağlandığını söylüyor.
Hacamatıda düşünüyorum fakat Ankarda bulamadım.hacamatı yapan kişinınde sonuçta ağrı noktalarını bilmesi lazım.
Sen nasılsın .sanırım ağriların geçti.ne mutlu sana
Ben ıyıyım cok şükür mantar benım ıcın çözüm oldu eskısı gıbı dayanılmaz ağrılarım kalmadı artık ama yıne de vucut asiri yorgunluğu kaldırmıyor ne yaparsan yap tamamen silemıyısun bu hastalığı dikkat etmek gerek ankaradan kımseyı tanımıyorum canım keske hacamat konusunda yardımcı olabilsem ben bıle bulamadım burda sakarya ya donunce inş bende arastıracam dün aksam babamla konustum garibim oda araştırmış sülük tedavısını arastır dıyor gerci ıyıyım sımdı ama yıne de hepsını demıcem yeterkı ağrım olmasın çok zor sürekli bı ağrı ile savaşmak :(

Seni çok iyi anlıyorum.bende önce bi hacamat deneyeyim.olmazsa istanbulda kuru igne yapan bir doktor var.ona gideyim diyorum artık dayanamiyorum.

Seni çok iyi anlıyorum.bende önce bi hacamat deneyeyim.olmazsa istanbulda kuru igne yapan bir doktor var.ona gideyim diyorum artık dayanamiyorum.
Kuru iğneden once hacamat dene bıde mantar eger hala gecmezse kuru iğneye başvur cunku iyi para alıyorlar once uygun alternatifleri dene gecmezse pahalısına basvur yazık onca para gecmezse parana mı yanarsın zamanamı bu yuzden once hacamat yaptır besın takviyesi olarak ta kırmızı mantara basla ben faydasını gordum cok şükür umarım sende iyi olursun bizi ancak bız anlarız

Arkadaslar merhaba. Vücudumu çeşitli yerlerindeki ağrılarla ilgili araştırma yaparken Fibromiyalji hastalığı ile karşılaştım. Benim 2-3 aydır çoğunlukla ishal, bazen de kabızlık olarak ortaya çıkan bağırsak problemlerim, istemsiz göz ve dudak seyirmelerim, omuzumda, boynumda, göğsümde ve vücudumun pek çok yerinde tam olarak tarif edemediğim ağrılarım var. Bu arada ağrılar öyle çok şiddetli değil ama canım sıkılıyor. Bu belirtilerin bu hastalıkla ilgisi var mı acaba? Bir de nörolojiye mi gitmeliyim? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok mutlu olurum

Arkadaslar merhaba. Vücudumu çeşitli yerlerindeki ağrılarla ilgili araştırma yaparken Fibromiyalji hastalığı ile karşılaştım. Benim 2-3 aydır çoğunlukla ishal, bazen de kabızlık olarak ortaya çıkan bağırsak problemlerim, istemsiz göz ve dudak seyirmelerim, omuzumda, boynumda, göğsümde ve vücudumun pek çok yerinde tam olarak tarif edemediğim ağrılarım var. Bu arada ağrılar öyle çok şiddetli değil ama canım sıkılıyor. Bu belirtilerin bu hastalıkla ilgisi var mı acaba? Bir de nörolojiye mi gitmeliyim? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok mutlu olurum
Bu hastalığın alanı fizik tedavi bölümü öncelikle fibromiyalji olup olmadıgını ögrenmek ıcın bu bolumu gıtmen gerekir eger istanbul da isen tavsıye edecegim bır doktor var

Bu hastalığın alanı fizik tedavi bölümü öncelikle fibromiyalji olup olmadıgını ögrenmek ıcın bu bolumu gıtmen gerekir eger istanbul da isen tavsıye edecegim bır doktor var
malesef istanbul'da değilim. Peki ağrı dışında saydığım şikayetler bir belirti mi acaba yoksa tesadüf mu onu da merak ettim aslında. En yakın zamanda doktora da gideceğim zaten çok teşekkür ederim cevabınız için

malesef istanbul'da değilim. Peki ağrı dışında saydığım şikayetler bir belirti mi acaba yoksa tesadüf mu onu da merak ettim aslında. En yakın zamanda doktora da gideceğim zaten çok teşekkür ederim cevabınız için
Evet canım sindirim sistemini cok etkılıyor hatta daha bir cok etkısı var canım bu bloktakı yazıların en basına bak 1. Sayfaya orda detaylı yazıyor belirtileri ama herkez de aynı zamanda tüm belirtiler olacak dıye bır kaide yok mesela bende göz ve ağız kuruluğu yok gerı kalanların hepsı mevcut canım mutlaka git doktora bende tam 20 yıldır var ve ancak 6 ay once teşhis kondu bunu o kadar az doktor bılıyor kı doktorun demese bıle sen mutlaka fibromiyalji den bahset canım rabbim şifa versin inş

Evet canım sindirim sistemini cok etkılıyor hatta daha bir cok etkısı var canım bu bloktakı yazıların en basına bak 1. Sayfaya orda detaylı yazıyor belirtileri ama herkez de aynı zamanda tüm belirtiler olacak dıye bır kaide yok mesela bende göz ve ağız kuruluğu yok gerı kalanların hepsı mevcut canım mutlaka git doktora bende tam 20 yıldır var ve ancak 6 ay once teşhis kondu bunu o kadar az doktor bılıyor kı doktorun demese bıle sen mutlaka fibromiyalji den bahset canım rabbim şifa versin inş

Çok teşekkür ederim ilgin için canım. Aslında buradaki arkadaşların yakındığı kadar şiddetli değil ağrılarım. Bir çok rahatsızlığım bir araya gelince biraz huylandim. Ilk fırsatta gideceğim. Tekrar Teşekkürler.

Çok teşekkür ederim ilgin için canım. Aslında buradaki arkadaşların yakındığı kadar şiddetli değil ağrılarım. Bir çok rahatsızlığım bir araya gelince biraz huylandim. Ilk fırsatta gideceğim. Tekrar Teşekkürler.
Bizide bilgilendir mutlaka doktor sonucundan eğer öyleyse elımden geldıgı kadar yardımcı olurum seve seve gecmıs olsun

Back