selam acaba ne kadar ücret ödediniz seans ücreti nedir ben 5 seans kuru iğne tedavisi oldum çok şiddetli ağrılar hafiflei ama tamamn kurtulamadm15 yıllık fibromiyalji hastasıyım 26 yaşındayım mine sen e ulaşmak için neler yaptım sonunda oldu 3 ay önce nasıl iyileştiğini buldum doktorun adı İSMAİL MARAŞ İSTANBULDA MARAŞ AKUPUNTUR İNDERNETE DOKTOR İSMİ YAZINCA ADRES TELEFON CIKIYOR BU DOKTOR MESELENİN UZMANI DÜNYADAKİ SAYILI DOKTORLARDAN BİRİ BEN SİVASTAN KALKIP GİTTİM YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM AMA HASTALIĞIN DERECESİNE GÖRE TEDAVİ SÜRESİNDE DEĞİŞME OLUYOR BENİMKİ 2 YILLIK 6 AYDA GİDİP 15 SEANS GÖRÜCEM SAĞLIK HERŞEYDEN ÖNEMLİ İŞİN EHLİNİ BULUNCA KAÇIRMAMAK LAZIM BEN KONUŞAMIYORDUM BİLE ŞİMDİ HİÇBİR SIKINTI YOK TEDAVİ İŞİN KÖKÖNÜ TEMİZLEMEK İÇİN SÜRECEK RABBİM HERKESE ŞİFA NASİP ETSİN
15 yıllık fibromiyalji hastasıyım 26 yaşındayım mine sen e ulaşmak için neler yaptım sonunda oldu 3 ay önce nasıl iyileştiğini buldum doktorun adı İSMAİL MARAŞ İSTANBULDA MARAŞ AKUPUNTUR İNDERNETE DOKTOR İSMİ YAZINCA ADRES TELEFON CIKIYOR BU DOKTOR MESELENİN UZMANI DÜNYADAKİ SAYILI DOKTORLARDAN BİRİ BEN SİVASTAN KALKIP GİTTİM YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM AMA HASTALIĞIN DERECESİNE GÖRE TEDAVİ SÜRESİNDE DEĞİŞME OLUYOR BENİMKİ 2 YILLIK 6 AYDA GİDİP 15 SEANS GÖRÜCEM SAĞLIK HERŞEYDEN ÖNEMLİ İŞİN EHLİNİ BULUNCA KAÇIRMAMAK LAZIM BEN KONUŞAMIYORDUM BİLE ŞİMDİ HİÇBİR SIKINTI YOK TEDAVİ İŞİN KÖKÖNÜ TEMİZLEMEK İÇİN SÜRECEK RABBİM HERKESE ŞİFA NASİP ETSİN
sağlık durumunuzun şu anki durumunu akapunkturun etkisinin ne kadar sürdüğünü ve ek bir ilaç kullanmadığınızı yazarsanız sevinirim...
sağlık durumum çok şükür iyi 1 yıldır çok yüksek dozda antidepresan kullanıyordum azaltarak bırakmak gerektiği için şu an en düşük dozdayım başka ilaç kullanmadım benim sırtım ve boynumdaki kaslarım inanın kemik kadar sertti ağrılardan delirmek üzereydim inanın hep keşke intihar affedilmez bir günah olmasaydı diyordum. 26 yaşındayım son 6 yılım hep yatmakla geçti kendi ailem bile anlamadı akupunturun 10. günü sırtımdan 50 kilo gitmiş gibiydi dik duramıyordum yürümek konuşmak herşey işkenceydi tam olarak etkisini 3 ay sonunda gösterdiğini söylediler yani iyileşmeyi. önümüzdeki ay tekrar gideceğim çünkü 15 yıl devam eden hastalık tam olarak 2 yıllık tedaviyle çözülür diyorlar doğru ben herkesin sırtı boynu ağrır ağrısız olmak nasıl diye düşünürdüm ama hastalık varsa çok şükür şifasıda varmış rabbim bu hastalığı çeken herkesi kurtarsın ben kendimi 100 yaşında hissederdim şimdi kendime gülüyorum antidepresan ve ağrı kesicilerle vücudunuzda bazı hormonlar salgılattırılıyor ama bu ilaçların rahatlatıcılığı kadar zararıda var kimyasal madde sonuçta< hepsi. akupunturda vücudumuzdaki iyileştirme gücü devreye koyuluyor bazı salgı bezleri ağrı kesici iyileştirici mutluluk hormonu... lütfen araştırın ve güveneceğiniz kişilere gidin
GERÇEKTEN İYİLEŞTİĞİNİZE ÇOK SEVİNDİM BİZEDE BÜYÜK UMUT OLDU MARAŞ AKAPUNKTURA GİTTİNİZ HERHALDE KAÇ SEANS VE NE KADAR ÖDEDİNİZ YAZARSANIZ SEVİNİRİM BİRDE DR GÜLER BU HASTALIĞA GİT GÜÇLÜ BİR ANTİ DEPRESAN AL DERLER DEMEKKİ ANTİDEPRESAN HERDERDE ÇARE DEĞİLMİŞ SİZ YÜKSEK DOZ KULLANDIĞINIZ HALDE AĞRI ÇEKMİŞSİNİZ ŞU AN YÜZDE KAÇLIK İYİLEŞME VAR KALICI BİR İYİLEŞME OLUCAKTIR HERHALDE RABBİM HEPİMİZE ŞİFA VERSİN SAĞLIKLA KALIN...
Arkadaşlar merhaba.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon son sınıf öğrencisiyim Fibromiyalji hastalarında uyku değerlendirmesi ve vereceğim bir gevşeme egzersizinin etkisini araştırıyorum.
Bana ayıracak 2 dakikanız varsa size mail yoluyla 6 soruluk bir anket yollayıp soruların cevaplarını rica edeceğim. Sadece 2 dakikalık bir anket.
Hem vereceğim gevşeme egzersiziyle gece uykunuzun kalitesini de arttırmaya çalışacağız şimdiden çooook teşekkürler.
Desteğinize ihtiyacım var
bu foruma uzun zamandır kimse yazmıyor bende fm hastasıyım takip ediyorum ben sana yardımcı olmak isterim sana istediğin kadar fm'li hastada bulurum sende belki bizi bu hastalıktan kurtarmak için uğraşan iyi bir hekim olursun... nasıl ulaşıcağız birbirimize?
Tek yapmanız gereken bu anketi doldurmak. Açıklama kısmına e-mail adresinizi yazarsanız size bir gevşeme egzersizi göndereceğim. Bu egzersizi uyumadan hemen önce yapacaksınız, uyku kalitenize yardımcı olacak arkadaşlar
http://anketform. com/a/241ad9 (nokta ile com arasında ki boşluğu siliniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?