arkadaşlar ölüyorum dersem yeridir herhalde...Size hikayemi anlatayım
2003 de panik atak
2008 de baş dönmesi-vertigo
2011 de fibromiyalji dendi.
ama ben bende fibromiyalji varmı yokmu emin olamıyorum....
Şikayetlerim ;
Sağ yanak, sağ kol ve sağ bacakta yanma, uyuşma, karancalanma,burkulma ağrısı ve tutukluk
sol bacakta yanma , tutukuluk ve karıncalanma
gözlerde ağrı
aşırı bağırsak hareketleri -ishal
sürekli yogunluk, halsizlik
gögüs bölgesinde ağrı
zaman zaman sırtta ağrı
omuzlarda karıncalanma gibi şikayetlerim var.
sizleri sormak istediklerim cevaplarsanız çok sevinirim.
Sizlerin ağrı dediğiniz ağrı nasıl bir ağrı
sizlerde de yanma, yanıcı,burkulma ağrısı gibi ağrı ,uyuşma ,karıncalanma oluyor mu
yüzünüzde şikayetleriniz oluyormu
vücudunuzun bir tarafında çok daha yoğun oluyor mu ?
Bu soruların cevapları benim için çok önemli .Aynı zamanda panik atağımda olduğı için acaba daha başka önemli bir hastalığım mı var diye korkuyorum da ?
ağrılarım yirmi gündür çok azaldı. bu kuru iğne tedavisi dedikleri şey galiba iyi geldi ama ben tekrar ağrılar geri gelir mi diye çok korkuyorum ağır yük kesinlikle taşımıyorum yoruldummu dinleniyorum allaha şükür iyiyim inşaallah havalar soğuyunca ağrılarım geri gelmez
merhaba arkadaşlar firomiyalji rahatsızlığım için bu siteye üye oldum benim vücudumun her yerinde gezen ağrılar var ama özellikle kaburgalarımla beraber sırtımı tutan bi zonklama oluyo beni acillik ediyo lütfen aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yazabilirmi fibromiyalji var ama bu kaburga ağrıları hayatımı zindan etti acaba başka i hastalıkmı diye çok korkuyorum filmlerim temiz
arkadaşlar 1 buçuk aydır aynı ağrıları yaşıyorum.idrar yolu enfeksiyonuna bağladı doktorum ama geçmiyor.enfeksiyon geçti ağrılar geçmedi.nöroloji,dahiliye,üroloji,beyin cerrahı,kadın doğum hepsine gittim.yaşam kalitesi huzur diye bişey kalmadı hayatımda.ne kızıma ne eşime yeterli ilgi gösteremiyorum.ağrılarım sırtım,boynum,kollarım,bileklerim,sağ ve sol göğsüme doğru gezici ağrılar,gece sık sık uyanmalarağrı kesicilerde kar etmiyor.bugün yanlız olmadığımı gördüm sizlerle.ne yapmalıyım sizce.pazartesi fizik tedavi doktoruna gitcem.umarım bi sonuç alırım
ağrılarım yirmi gündür çok azaldı. bu kuru iğne tedavisi dedikleri şey galiba iyi geldi ama ben tekrar ağrılar geri gelir mi diye çok korkuyorum ağır yük kesinlikle taşımıyorum yoruldummu dinleniyorum allaha şükür iyiyim inşaallah havalar soğuyunca ağrılarım geri gelmez
arkadaşlr bende normalde üşüme titreme ateş oluyodu ama bu ara ağrıyn yrlerde sanki donma gibi soğuk sanki buz değiyo kansızlık da var dr akdeniz ateşi (fmf)den şüphelendi sizdede böyle oluyomu çok korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?