Fethi orak???

elwn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
24
0
Slm arkadaşlar daha öncede bu tarz bi konu açmıştım en iyi doktoru arıyoruz diye.. nazım çerkeş we ahmet karacalar hakkında böyle bi sayfa açmıştım fethi orak ıda tawsiye ediyor herkes hatta dahada iyi olduğu söyleniyor burun konusunda.. ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında sizce 3 ünden hangisinin geçmişi en iyidir şimdiden teşekkürler=))

Ben Fethi Orak'a ameliyat oldum canım(allahım insan bu forumda "canım"sız konuşunca garip hissediyor hehe)

Bugün ameliyatımdan sonra 6.günüm ben doktorumu çok sevdim. Güzel bir ameliyat olduğumu düşünüyorum. Çok kibar bir adam, gerektiği kadar ilgiyi gösteriyor. Günde iki ameliyat yapıyor e tabi bunu 40 yıldır yapıyor. Baya tecrübeli bi adam yani. 3000 euroya yaptı benim ameliyatımı, alman hastanesinde konakladım, 3 tane de benimi aldı, benleri pek önemsemedi bile. böyle sakin kibar bir adam. Güven veriyor görünce. Yaptığı işler de güzeldi muayenehanesinde canlı gördüğüm kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…