fesatmışım

sevgilinin verdiği tepki neye peki???Sana neden fesat desin ki? verme ödeyemezler gibi bişey demen gerekir ki o da böyle tepki versin

aynen şöyle konuştum;

abinle yengen evlenince kendi geçileriyle uğraşırlar bize çalışıp kenara para atmazlar.o para bizim için di dedim.Abin vermek istese bile yengen onun eşi plarak bunu istemeyebilir dedim.çünkü yengesi bi konuda yardım istemiştim bana o ufak yardımı bile yapmayıp dalgalı bi şey söylemişti..onu hatırlattım.

valla bende olsa bende karışırdım.karıştım da zaten. noldu sözüm dinlendimi yooo.daha çok arada kötü ben oldum.giden gitti geri de gelmedi zaten .ama iyi kide böyle olmuş.her işte bi hayır vardır diyorlar ya.çok iyi bir yaşam tecrübesi oldu.

ben şunu sormak istiyorum konu sahibine. gelecekle ilgili siz neler yapıyorsunuz yani sevgilinizden beklediğiniz şeyi siz yapıyor musunuz. yani çalışıp para biriktiriyormusunuz. merak ettim sadece.

ya ben evlilik için daha rahat bi evlilik için bekliyorum.aslında onlardanda bunu beklerdim.kardeşe yüklenilmesini değil

kardeşinden aldığı borcu ödemesine karısı neden karışsın ki eline para geçtikçe azar azar ödemeye başlar ztn sevgilin 6 ay yada 15 ay gidecek o sürede hesap açtırırsınız abisi yatırır.Benim demek istediğim şimdi çok fazla karışırsan sen kötü olursun.

Abinin birde çocuğu olur Allah izin verirse.Bunlar paranın üstüne konarlar siz tekrar baştan biriktiriverin.Katılıyorum çalışan çocuğa yıkılıyor masraflar.Bu ömür boyu böyle devam ediyor.

Ne kardeşler gördük.abisinin parayı geri ödeyeceğinin garantisi yok ama şu durumda sizin de karışma hakkınız yok.parası geri gelmeyecekse de bu sevgilinin kendi problemi

anlıyorum..zaten beni kötü gördü gibi konuştu bende siz bilirsiniz.ben karışmıyorum dedim..konuyu kapadım

Abinin birde çocuğu olur Allah izin verirse.Bunlar paranın üstüne konarlar siz tekrar baştan biriktiriverin.Katılıyorum çalışan çocuğa yıkılıyor masraflar.Bu ömür boyu böyle devam ediyor.

tabiki. ev geçindirip çocuk büyütmek kolay değil.ben yıllardır ev geçindiriyorum...zor yani.o yüzden geri ödeyeceklerini sanmıyorum veya çok uzun zaman alacaktır.

erkek arkadaşımın 2 abisi var.
birinin düğünü 2yıl önce oldu ve erkek arkadaşım da biriktirdiği parayı verdi. abisi ve yengesi çalışıyor ve sanmıyorum ki diğer kardeşler evlenince de onlar yardım etmesinler.
kimin ihtiyacı varsa ona verilmeli bence. para orda duracağına ihtiyacı görülsün abisinin çok mu?
düğünde, ölümde birlik beraberlik şart. gerek maddi gerek manevi.. Para için aile içi ilişkileri tehlikeye atmaya gerek yok..

anlıyorum..zaten beni kötü gördü gibi konuştu bende siz bilirsiniz.ben karışmıyorum dedim..konuyu kapadım

hadi geçmiş olsun o zmn cnm 4 senelik beraberliğin hatrına seni dinlemiyor sadece haber verip ben böle yapıcam diyor,üstüne askerliğini bekliceksin sonra askerden gelicek bi 2 senede öyle beklersin,sonrasında bu kadar başına buyrukluk yapmış bir adamla nasıl mutlu olacaksın merak konusu parasız pulsuz sıkıntıyı çeken sen olcaksın kimse değil

Kardes candir bayanlar. Ben o eril sevgilinin yerinde olsam abimin iyi olmasi icin canimi bile veririm.

Iliskinin statusune baktigimizda iliskinin 4 yillik olmasi, aileyle tanisma ve evlilik dusunuyor olma konu sahibesini aile meselelerine mudahil olacak bir sifat kazandirmaz maalesef.

Annenin bugun buyuk oglu evleniyor diye boyle bir ayarlama yapmis olmasi diger oglu icin de benzer bir duzenleme yapmaktan kacinacagina mi isaret?

Bu arada bu ailelerin kardeşler arasına para mevzu sokmasına acayip sinir oluyorum.sana noluyor ki annesi?çocuğun kendi düşünüp teklif ederse kardeşine ne mutlu.yoksa ne diye mecbur bırakıyorsun?

korkarim ki öyle olacak..

tabiki. ev geçindirip çocuk büyütmek kolay değil.ben yıllardır ev geçindiriyorum...zor yani.o yüzden geri ödeyeceklerini sanmıyorum veya çok uzun zaman alacaktır.
O zamanda paranızı pul olarak geri alırsınız.Kardeşlerin arasını açmak için söylemiyorum ama asıl suç annede.Bir kardeşe gidipte abine paranı ver demesi kadar saçma bir şey yok.Abisi evlenmeye çıkıyorsa parasını pulunu biriktirseymiş.Aynı fedakarlığı abisi onun için yaparmıydı.Yapardı belki yine onun eşi olacak kişi bu fedakarlığa izin verirmiydi.Artık geçinmek para biriktirmek çok zor.5000 liradan fazla para geçiyor elimize ama inan kenara para atamıyoruz.Yani evdeyken para biriktiremediyse abi evlenecek ev geçindirecek hiç biriktiremez.

Su durumda onun parasina karismayin,yorum yapmayin.Aksi halde kotu duruma dusersiniz.
Ben esimle 1 sene gorustukten sonra evlendim ve ne ailem ne ben hic ne kadar kazandigini sormadik.Cok rahat buyudum ailemin yaninda ama babam para mevzusu icin ikiniDe calisiyorsunuz ac acikta kalacak degilsiniz demisti.Esim hala soyler, bana hic sormadi kayin pederim parasal mevzulari diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…