Ben esimin maasini bile sormadim nisanlandik dugune az kaldi da esim bana maasimi hic sormadin sen dedi.
Ben de baya safmisim yaw
Millete bak hele SEVGILISININ ailesinin para islerine karisiyo
ama şöyle de bir durum var.
konu sahibi tepkisini göstemiş ama karşısında fesatsın,neler planlamışsın,neler düşünüyorsun diyen bir sevgili var.
konu sahibinin şu konu itibariyle sevgilisinin gözünde yeri farklı bir yer olmuş zaten.
bu yüzden ya karışmayacak ya da bitirecek.
çünkü sevgilisi o parayı verecek.dert yanmamış ki,o benim abim vericem tabi ki demiş.
konu sahibi dengeyi sağlamaya çalışacak yoksa böyle veremezsin edemezsin diye devam ederse evli olsalar bile mahkemenin yolu gözükürya tabiiki olmama ihtimali var hiç bir şey garanti değil ama olursa nolcek işte o zmn çok kötü bir durum :)
ben seni haklı buldum.
abi diyorsun, yani sevgilinden büyük.
sevgilin kenara para koymayı bilmiş de büyük olan kardeş neden becerememiş.
durumu yoksa kredi çeksin ya da bütçesine göre düğün yapsın yani.
biz de evlenirken kenarda hiç birikmişimiz yoktu, insanları sıkıntıya sokacağımıza gidip kredi çektik, paşa paşa da ödedik yani.
ayrıca sürekli iş değiştiren birine ben olsam hayatta güvenmezdim, buralarda kaç defa okuduk aldığı borcun üstüne yatanları.[/QU
evet abisinin birikimi yoktu zaten 1 senedir beraberler.Şimdi ben bizim içim biriken parayı abisine vermesine tepki de haksızmıyım allah aşkına.Abiside biriktirebilirdi
ewet ya bu erkekler saf oluyolar bayağı ayranı yok içmeye atla gider memişhaneye,ben konu sahibinin yerinde olsam iyi ver parayı askerden gelincede seni evlatlık lsınlar mutlu mesut yaşarsınız byy derdim :)
konu sahibi dengeyi sağlamaya çalışacak yoksa böyle veremezsin edemezsin diye devam ederse evli olsalar bile mahkemenin yolu gözükür
Valla ne içiyosa bize de soylesinBu "sevgilinin" cesaretinden ben de istiyorum. :)
Valla ne içiyosa bize de soylesin
Ama sirf cesaret isi degil bence,ben korkumdan karismam degil yani haddimi bildigimden karismam,
veremezsin edemezsin demedim.emir şeklinde konuşmadım
sevgilinin verdiği tepki neye peki???Sana neden fesat desin ki? verme ödeyemezler gibi bişey demen gerekir ki o da böyle tepki versinveremezsin edemezsin demedim.emir şeklinde konuşmadım
zaten emin ol sevgilin bunu sana anlatmadan önce gardını alarak başladı konuşmaya buna eminim.
o kararını vermişti.
abisi de biriktirebilirdi diyorsun.evet ama biriktirmedi.
inan yapabileceğin bir şey yok.ya kızıp bırakacaksın ya da susup ne olacağını izleyeceksin.
eğer sadece annesi parayı istemiş deseydin konu da farklı şeyler söyleyebilirdim.
anne istemiş sevgilin tamam demiş.karar verilmiş yani.
sen karşı çıktın ve adın fesat oldu.
peki duyduğunda sevgiline kurduğun cümleler nelerdi?evet.bende karışmıyorum dedim zaten versin artık...ben sadece buraya yazmak istedim evet yapabilcek birşeyim yok.sadece üzüldüm
Katılıyorum. Böyle inek gibi sağılan az evlat, az kardeş yok... Biraz duygu sömürüsü biraz üstü kapalı dışlama tehdidi... Yok arkadaş ister nişanlı ister sevgili olsun, bütçe sizin de bütçeniz.ben annen,n tavrına katılmıyorum.sen abine tazminatını ver.olur mu öyle sey.abisinin ne kadar parası varsa o kadar harcasın.anne olarak o parayı degerlendirmenin yoluna bakmalıydı.altın döviz ya da arsa felan.burada borcunu ödemeyen kaç kardeş gördük.
bu dahada ılgınc.. eşinin maaşını bılmeden evlendın ha..Ben esimin maasini bile sormadim nisanlandik dugune az kaldi da esim bana maasimi hic sormadin sen dedi.
Ben de baya safmisim yaw
Millete bak hele SEVGILISININ ailesinin para islerine karisiyo