fesatmışım

evet bende bundan bahsediyorum sevgilim kaç senedir çalışıyp ve tazminat için sırf daha güzel yerleri reddetmek zorunda kaldı.çalıştı çabaladı

bu daha karışma , aıleye girmedin , ne hakla diyenlere katılmıyorum ya..
4 yılımı verıcem ben adama herseyımı paylasıcam , herseyı konsusucam , iş bızım ıcın yapılan bırıkıme gelınce ; aa tü kaka olmaz..
adam o nıyetle bırıktırmıs , bellıkı aılesının durumu cok yok bıseyler yapmaya calsıyor. bu cocuk askerden gelınce o kadar yardımı kım yapacak.
benım kaynım günlük gülistanlık yaşasın dıye ben kredi kırayla mı ugrasıcam cok pardon.. kusura bakmasınlar.. bal gıbıde karısırım..

birlikte çabalayıp alabilmek için o parayı abisine vermesini istemiyorum işte.bizim için birikicekti

Daha sevgiliyken bu mevzulara girmeniz hic hos degil. Su an onlar bir aile ve istedikleri karari verebilirler. Siz hangi sifatla duruma mudahil oluyorsunuz?

Had diye bir sey var. Farkinda misiniz?

ailesinin durumu hepimiz gibi orta halli insanlar.yani birikmiş bi parayı kaybedersek birden çıkartıp bize veremezler..

kv ni böyle böyle tanıyacaksın.çocukları arasında adil olamayan biri oldugunu şimdiden öğrendin ve bu ilişkiye devam edersen hep uyanık olacaksın ve net tavrını koyacaksın başka yolu yok

peki para biriktirmeye nezaman başlamalı.nişandan sonra mı.Allah aşkına

bunları neden şimdiden kafana takıp kendini ve sevgilini bunaltıyorsun ki yarına sağ sağlım çıkıp çıkamayacağımız belli değil. merak etme şuan ki Türkiye koşullarında hiç bir zaman hiç bir şeye paranız yetmeyecek tam anlamıyla buna kendinizi alıştırın. ayrıca adamın abisi kanı canı.bazı insanlar için ailesi her şeyden önce gelir siz de nasıl bilmiyorum. eğer sevgiliniz abisine parayı vermeyi uygun gördüyse buna siz karışamazsınız.

Simdi yapilanlar ilerde yapilacaklarin göstergesidir .Tavrini net koy . Benim esimde biz sevgiliyken mesleği gereği dugunumuz için yazin parasi iyi olan bir yerde calisti.Gel gor ki benim icin biriktirdiği parasini ailesinin futursuzca aldiği eşyalara vermisti

Daha sevgiliyken bu mevzulara girmeniz hic hos degil. Su an onlar bir aile ve istedikleri karari verebilirler. Siz hangi sifatla duruma mudahil oluyorsunuz?

Had diye bir sey var. Farkinda misiniz?

ben anlayamadım 4 senelik bir birliktelik aileyle tanışmış olmak evlilik düşünmek bi sıfata sahip olmaya yetmiyor mu??

haklı olabilirsin ama şuan sevgili iken karışırsan ailesi tarafında ilerde istenmeyen gelin oluverirsin çünkü daha sevgiliyken karışan kadın ilerde oğlumuzla görüştürmez de bizi diye cephe alır ne gerek var tatsızlık çıkarmaya.

buna benzer bı olay bende yaşamıstım.Nişanlıyken kredi çektirmek istemişlerdi katiyen karşı çıktım duğunu bıle ertelerim dedım çektirmedım oh ıyı de yapmısım.
kayınvalideniz oğluna ev veriyor sevgilinin parasını istiyor çok garip geldi bana ,sonuçta bı oğlu daha var sizin de ıhtıyaçlarınız olacak iyi düşün derim otur konuş kendini garantiye al guzel kardeşim ben olsam bende verdirmem ama sizin düğününüzde de ev alınacaksa yardım olacaksa verin yoksaa onların kı canda sızın kı patlıcan mı...

ben seni haklı buldum.
abi diyorsun, yani sevgilinden büyük.
sevgilin kenara para koymayı bilmiş de büyük olan kardeş neden becerememiş.
durumu yoksa kredi çeksin ya da bütçesine göre düğün yapsın yani.
biz de evlenirken kenarda hiç birikmişimiz yoktu, insanları sıkıntıya sokacağımıza gidip kredi çektik, paşa paşa da ödedik yani.
ayrıca sürekli iş değiştiren birine ben olsam hayatta güvenmezdim, buralarda kaç defa okuduk aldığı borcun üstüne yatanları.

kabul boyle bır ıhtımalde var ama yazık gunah.. bırını pohpohlayıp dıgerı üvey evlat gbı. durumu yetecek gbı olsa zaten bunun parasına dokunmaz ıkısınede esıt mesafede durur..
konu sahıbesıı sevgılınle kıbarca konuş bence ama tartısma asla.. hele kv kulagına hıc gtmesın mazallah

bu parayı birlikte çalışarak mı biriktirdiniz?eğer öyleyse haklısınız,ama sevgiliniz çalıştı biriktirdiyse ne niyetle biriktirirse biriktirisin ,ister kendisi için harcar ister abisine borç verir isterse de temelli verir,doğru ya da yanlış tartışılır abiye vermesi ama para onun parası.sen kendi içinde sinir olabilirsin ama ona belli ettiğinde sevgilin tarafından yanlış anlaşılırsın.

ben anlayamadım 4 senelik bir birliktelik aileyle tanışmış olmak evlilik düşünmek bi sıfata sahip olmaya yetmiyor mu??

Yetmiyor maalesef.

Yetmiyor.

Hayir, yetmiyor. Bir suru insan sevgilisinin ailesiyle tanisiyor. Hepsi bu denli soz sahibi olursa vay halimize...

asıl tatsızlıklar biraz alttan aliyim saygılı oliyim demeye başladığın zaman oluyor,çünkü sessiz diye tepene biniyolar.kocan olacak kişiyede ailesinede evlenmeden net bir şekilde tavrını koymalısınki ne istediğini anlasınlar,işlerine gelmiosa evlenmeden biter bazı şeyler iki tarafta yoluna gider,öteki türlü baştan yumuşak başlı olupta evlendikten sonra bi iki isteğin olunca istenmeyen gelin oluosun ve iş işten geçmiş oluo.Adamda ailesine çok düşkünse evlenmeyiversin efendim karısını ailesine ezdiren adamlar en nefret ettiklerim.

Ben esimin maasini bile sormadim nisanlandik dugune az kaldi da esim bana maasimi hic sormadin sen dedi.

Ben de baya safmisim yaw

Millete bak hele SEVGILISININ ailesinin para islerine karisiyo

şuan bir resmiyet yok ama eğer nişanlı olsalardı daha başka olurdu yarın devam edeceklerinin bir garantisi yok ki ailesi sevgilinin lafıyla mı hareket edeceksin derseler.Ben sevgili iken kimsenin parasına malına karışılmamasından yanayım.Tabi bu benim düşüncem

ama şöyle de bir durum var.
konu sahibi tepkisini göstemiş ama karşısında fesatsın,neler planlamışsın,neler düşünüyorsun diyen bir sevgili var.
konu sahibinin şu konu itibariyle sevgilisinin gözünde yeri farklı bir yer olmuş zaten.
bu yüzden ya karışmayacak ya da bitirecek.
çünkü sevgilisi o parayı verecek.dert yanmamış ki,o benim abim vericem tabi ki demiş.

ya tabiiki olmama ihtimali var hiç bir şey garanti değil ama olursa nolcek işte o zmn çok kötü bir durum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…