- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Çoğu yazılanı okudum nişan olayı çok abartılmış. Biz nişan yapmadan direkt evlendik. Sevgiliyken gayet ciddi bir ilişkimiz vardı ailesiyle tanıştım o da benimkilerle, yemekler yendi edildi. Gayet ciddiydik. Sizin ki kadar olmasa da bize de biraz haksızlık edildi. Tabii herkes kendi çapında haklı. Mesela eşimin abisinin düğünü ev tadilatı malı mülkü hep kayınvalidemler yaptı. Biz ise düğünü bile kendimiz yaptık. Bahaneleri daha yeni abine masraf yaptık paramız yok kendiniz yapındı. Ve beni gelini olarak eltimden daha çok sever. Hep belirtir bunu da bana. Haklıdır muhtemelen gerçekten durumları iyi olmayabilir ama bu insanın bir sürü evi var kira alıyorlar maaşları var. Ne bileyim iki sene de hiç mi birikmez.
Benim eşim daha yumuşak başlı diye sanırım yapmadılar. Abisine yapmasalar abisi çeker giderdi.
Tabi para da pulda değilim. Beni asıl üzen haksızlık oldu. Şimdi bile bize daha çok gelir ama hep o oğlundan söz eder. Bu arada o kadar o tarafa verdiği halde eşimin abisi hanımköylü oldu. O tarafa döndü.
Derdimi döktüm bende.
Sonuç olarak olay para mal mülk değil olay haksızlık yapılması. Bu yönden seni çok iyi anlıyorum ama naapalım. Bazı evlatlar daha kıymetli oluyor sanırım. Büyük oğlum kendine bakamaz ama ufak oğlum taşı sıksa suyunu çıkartır bakar kendine diye düşünüyordur. Ve o para gitti mi çok büyük ihtimal dönüşü olmaz..
Geçmiş olsun.
Benim eşim daha yumuşak başlı diye sanırım yapmadılar. Abisine yapmasalar abisi çeker giderdi.
Tabi para da pulda değilim. Beni asıl üzen haksızlık oldu. Şimdi bile bize daha çok gelir ama hep o oğlundan söz eder. Bu arada o kadar o tarafa verdiği halde eşimin abisi hanımköylü oldu. O tarafa döndü.
Derdimi döktüm bende.
Sonuç olarak olay para mal mülk değil olay haksızlık yapılması. Bu yönden seni çok iyi anlıyorum ama naapalım. Bazı evlatlar daha kıymetli oluyor sanırım. Büyük oğlum kendine bakamaz ama ufak oğlum taşı sıksa suyunu çıkartır bakar kendine diye düşünüyordur. Ve o para gitti mi çok büyük ihtimal dönüşü olmaz..
Geçmiş olsun.