fesatmışım

plan yapabilirsin ama parasını kullanacağı yere karışamazsın sadece plan olarak kalır ve evdeki hesap çarşıya uymadı der geçersin..ne biliyorsun ki erkek arkadaşının abisinin size daha fazla yapmayacağını...

ben annen,n tavrına katılmıyorum.sen abine tazminatını ver.olur mu öyle sey.abisinin ne kadar parası varsa o kadar harcasın.anne olarak o parayı degerlendirmenin yoluna bakmalıydı.altın döviz ya da arsa felan.burada borcunu ödemeyen kaç kardeş gördük.

yani aslında senin düşüncen çok mantıklı ama daha cok erken para konularına karısman için bence çünkü daha sevgilisiniz

sonuçta onlar artık evli olacak ve kendi maddiyatlarıyla uğraşacaklar.evlendikten sonra kendi geçimleriyle uğraşıcaklar bizim için para biriktiremezler ki

peki para biriktirmeye nezaman başlamalı.nişandan sonra mı.Allah aşkına

işte biz de diyoruz ki buna belki gerek kalmayacak.bilemezsin.
bugün askerden geldi yarın düğün olmayacak ki.
bunların hepsi belli bir süreç gerektiriyor.
bunun tanışması var.gün kararlaştırması var.nişanı var....uzar gider.
bunlar 1 hafta için de olmayacak.
onlar da belki bunun hesabını yaptı bilemezsiniz.

en sevmediğim şey para mevzusu konuşmaktır.
1.siz sevgilisiniz resmiyetiniz yok
2.O abisi herhangi biri değil şuanda yardım etse abisi paranın üzerine yatmaz heralde
3.Çok fazla gelin-güvey olmayın askerden dönüşte ilişkiniz devam etmeyebilir
4.yaşlarınız kaç bilmiyorum ama sevgilin askerden döndüğünde hemen işe girebilcek mi ve o hemen evlenmek isticekmi?

tanışma fln oldu...sadece ben askerden önce nişan istemediğim için yapmadık.

Abisinin durumu nasıl peki? Yani düzenli bir işi, ileride siz evlenmeye niyetlendiğinizde size yardım edebilecek bir maddi imkanı var mı? Hani verdiği para heba mı olacak yoksa yardım sırası abisine geldiğinde abisi de elini taşın altına koyacak mı? Sorumsuz, işi gücü olmayan bir tipse ve o para heba olacaksa sonuçta sizin de bir gelecek hayaliniz var üstelik 4 yılınızı vermişsiniz bu ilişkiye söz söyleme hakkınız var bence. Ama abisi sorumluluk sahibi bir insansa ve kardeşinin parasını alıp, evlendiğinde onu zor durumda bırakmayacak, yeri geldiğinde aldığı parayı iade edebilecek biriyse boşuna huzursuzluk çıkartıp erkek arkadaşınızla aranızı bozmamalısınız diye düşünüyorum.

şimdiden fesat ve antipatik görünmüşsün, bundan sonra işin çok ama çok zor..

bende kesinlikle erkek tarafını haksız buluyorum,anneye bak büyük oğula hem ev ver hem çalışıp çabalayan insana tazminatını çek ver de,pardonda kendine güvenmeyende evlenmesin bu ne böle anne ev versin kardeş para versin kendi napıomuş.Ayrıca para mevzu olunca kardeşlik falan hikayedir ne miras kavgaları ne dalavereler oluo para için.Ben senin abinim verdiğin parayı geri mi istiosun der üstünü kapatır erkek arkadaşınızda yatığı iyilikle kalır

sonuçta onlar artık evli olacak ve kendi maddiyatlarıyla uğraşacaklar.evlendikten sonra kendi geçimleriyle uğraşıcaklar bizim için para biriktiremezler ki
tüm söylenenelere karşı geliyorsun madem..
ayrıl bacım ayrıl senle evlenmeden parasını ailesine yediren sevgiliden ayrıııııııllll..
bugün evlenmeden parayı elden çıkaran yarın neler etmez ki sana...

bunu mu diyek

abisi iyi biridir.hiç bi şeylerini görmedim severim onları..fakat 4 senedir berabeeriz abisi çok sık iş deiştirdi.en uzun 1 yıl

karşı gelmiyorum..cevap yaziıyorum

siz de nişan yok bir şey yok. ben eşimle sevgiliyken malından da mülkünden de cebindeki parasından da haberim yoktu. sormadım... bana ne niye sorayım.

ya pardon da parasından size ne... aynı şey sizin içinde geçerli sizin paranızdan sevgilinize ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…