maalesef gelin ata binmiş ya nasip demiş hadi diyelim dediğiniz gibi olsun kesin evleneceksiniz yinede erkek arkadaşınızın parasına müdahale edemezsiniz kusura bakmayın.[/Q
ama plan yapmak nasıl benim hakkım olmaz.askerden dönünce şak diye para çıkmıcak ki ortaya.
bizim evimiz yok diyorsun da farkında mısın? siz sevgilisiniz daha
ortada resmi bişey yokken bu kadar müdahele etmeniz normal değil
plan yapabilirsin ama parasını kullanacağı yere karışamazsın sadece plan olarak kalır ve evdeki hesap çarşıya uymadı der geçersin..ne biliyorsun ki erkek arkadaşının abisinin size daha fazla yapmayacağını...
peki para biriktirmeye nezaman başlamalı.nişandan sonra mı.Allah aşkına
gün doğmadan neler doğar? belki annesi sevgilinize de ev alacak? yani umarımyani evlendiğimiz zaman demek istiyorum.evimiz olmucak demek istiyorum
işte biz de diyoruz ki buna belki gerek kalmayacak.bilemezsin.
bugün askerden geldi yarın düğün olmayacak ki.
bunların hepsi belli bir süreç gerektiriyor.
bunun tanışması var.gün kararlaştırması var.nişanı var....uzar gider.
bunlar 1 hafta için de olmayacak.
onlar da belki bunun hesabını yaptı bilemezsiniz.
tüm söylenenelere karşı geliyorsun madem..sonuçta onlar artık evli olacak ve kendi maddiyatlarıyla uğraşacaklar.evlendikten sonra kendi geçimleriyle uğraşıcaklar bizim için para biriktiremezler ki
Abisinin durumu nasıl peki? Yani düzenli bir işi, ileride siz evlenmeye niyetlendiğinizde size yardım edebilecek bir maddi imkanı var mı? Hani verdiği para heba mı olacak yoksa yardım sırası abisine geldiğinde abisi de elini taşın altına koyacak mı? Sorumsuz, işi gücü olmayan bir tipse ve o para heba olacaksa sonuçta sizin de bir gelecek hayaliniz var üstelik 4 yılınızı vermişsiniz bu ilişkiye söz söyleme hakkınız var bence. Ama abisi sorumluluk sahibi bir insansa ve kardeşinin parasını alıp, evlendiğinde onu zor durumda bırakmayacak, yeri geldiğinde aldığı parayı iade edebilecek biriyse boşuna huzursuzluk çıkartıp erkek arkadaşınızla aranızı bozmamalısınız diye düşünüyorum.
tüm söylenenelere karşı geliyorsun madem..
ayrıl bacım ayrıl senle evlenmeden parasını ailesine yediren sevgiliden ayrıııııııllll..
bugün evlenmeden parayı elden çıkaran yarın neler etmez ki sana...
bunu mu diyek