Ferzacım, aşk yolunda giden bir talebeyim ve gördüm ki aşık aşığı nerede olsa buluyor, gönüller bir...okurken gözlerimin dolması bundandır...
Şu cümlenle inan; kalbinin ne kadar büyük olduğunu ele vermiş bulunuyorsun, canım benim... Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ferzacım, aşk yolunda giden bir talebeyim ve gördüm ki aşık aşığı nerede olsa buluyor, gönüller bir...okurken gözlerimin dolması bundandır...
Allah herkese senin gibi vefalı dost versin canım
herkesle arkadaş olunuyor ama herkesle dost olunmuyor ne yazik ki
şu zamanda hala dost bulan sarılsın sımsıkı bırakmasın
ben sana sarıldım sıkı sıkı beni bırakma olurmu...çünkü benim kalbinde vefası olmayana vericek umudum kalmadı artık
Hayatım boyunca vefaya çok önem verdim. Verene, canımı verecek kadar sevdim
Vefadan öte başka bir şey tanımam. Kim olursa olsun... Arkadaş, dost, akraba, eşim, hatta çocuklarım ... Varsa vefa ordayım, yanındayım....Yoksa vefa hiç bir yerde yokum.
İşte böyle senin gibi seven, yapılan güzellikleri unutmayan, itiraf eden sen vefalı Ferza..
En baştan aşkla başladık...
Koskoca kainat aşkın hürmetine yaratıldı.
Aşk yazdırıyo, aşk söyletiyo, hatta bazen aşk yaşatıyo...
Aşk insan kalbini bir parça et olmaktan çıkarıp yürek yapıyo...
Şems ne güzel demiş
"Başlı başına bir dünyadır aşk.
Ya tam ortasındasındır, merkezinde, ya da dışındasındır, hasretinde."
Gözyaşları bir olan gönülleri buluşturduğun için teşekkürler ferza. Okuduğum her yazıda farklı duygular hissediyorum.
ferza'm bitanem seviyorum senii:asigim: yine baştan sona okudum yazdıklarını bi kez daha söylüyorum iyiki tanımışım seni iyiki...
Bence, fazla sevinmemelisin Cancu'm..
Topik topik gezdiğini nişanlına söyleyeceğim. :roflol:
Sonra da, karşınıza geçip sizi izleyeceğim...
Bakalım, sen mi daha güzel göz makyajı yapıyorsun; yoksa İtilmiş mi, Kakılmış'a daha güzel göz makyajı yapıyor... :teselli:
Çok seviyorum seni kıs... Şeniz
Anne!
Hiç iyi değilim, anne!
Kalbime, yine göğüs kafesim dar geliyor...
Ölecek miyim anne??
Anne!
Hiç iyi değilim, anne!
Kalbime, yine göğüs kafesim dar geliyor...
Ölecek miyim anne??
Sevgiden yoksun; tahammülden yoksun; kabul etmekten, özür dilemekten yoksunlar!