- 9 Ocak 2015
- 19.818
- 82.201
- 798
tövbe estağfurullahGozum acik gidersem gunahim boynuna![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tövbe estağfurullahGozum acik gidersem gunahim boynuna![]()
Banane ben bilmem olursem gerisini sen dusun artik kizinin adini evvel koysanda affetmemtövbe estağfurullah
Kız ne ifşa olması o kadarcıktan.Valla ben nelerimi anlattım burda.O hoo.Netten tanışmış olsan ve ayrılsan nolur ki.Bak ben de bekliyorum.Bize de umut olsun.Az sanredin antacam canım bunlar özel şeyler ifşa olmak istemem
kuzum bendeki merakı düşün :/Banane ben bilmem olursem gerisini sen dusun artik kizinin adini evvel koysanda affetmem
Saka bi tarafada artik o mubarwk gun gelswyside bizde merakimizi yenseydik
Söz ulen söz, anlatacam söz verdikKız ne ifşa olması o kadarcıktan.Valla ben nelerimi anlattım burda.O hoo.Netten tanışmış olsan ve ayrılsan nolur ki.Bak ben de bekliyorum.Bize de umut olsun.
Kız ne ifşa olması o kadarcıktan.Valla ben nelerimi anlattım burda.O hoo.Netten tanışmış olsan ve ayrılsan nolur ki.Bak ben de bekliyorum.Bize de umut olsun.
Ay bende almistim gecen sene bunlardan hemde 10tane her renginden aldimDün a101den aldığım şeker şeyEki Görüntüle 1984776
10 taneyi napca kızAy bende almistim gecen sene bunlardan hemde 10tane her renginden aldimgule gule kullan bebisim
Aynen hiloşum teşekkür ederim :***Hayırlı olsun Güle güle süz feroşum:) yavaş yavaş alman çok daha iyi. Birden zor oluyor:-*
MERHABA teşekkür ederimmerhaba hayırlı olsun düğün ne zaman ?
Ben bir çöp almamıştım çeyizime zevklerim sürekli değişir çünkü benim,sonradan toplu aldık,güle güle kullanırsın umarım![]()
Bendensin ben de iki kere düşünüyorum alıyorum aldıktan sonra en en en iyisi olmalı diye bırakıyorummerhaba hayırlı olsun düğün ne zaman ?
Ben bir çöp almamıştım çeyizime zevklerim sürekli değişir çünkü benim,sonradan toplu aldık,güle güle kullanırsın umarım![]()
Teşekkürler canımFeroşşşş çok güzeller beybi bunlar :)
Tamamlamaya başlamışsın Bile yavaştan günlükleriTeşekkürler canım![]()
Canım efserim amin sağolasın bitanemFareceliyi gelin ediyormuşuz haberim yokhayırlı uğurlu olsun Rabbim en güzelllerinin nasip etsin
![]()
Aynen yavaş yavaş daha bı kaç sene var bende sonradan modası geçer beğenmem diye çok almak istemiyorum şimdidenTamamlamaya başlamışsın Bile yavaştan günlükleri
Aynen ben gibisin modası geçmesin diye agır agır :)Canım efserim amin sağolasın bitanem
Aynen yavaş yavaş daha bı kaç sene var bende sonradan modası geçer beğenmem diye çok almak istemiyorum şimdiden