Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kana bulandı kuzum :/Ay tatlım ne güzelim telaşlar bunlar.Ah o çeyiz hazırladığımız umutlu günler.Şimdi çeyizimiz kana bulandı.
Aday var mı peki?
İnşallah hiloşum Allah Razı olsun bitanemHayırlısı ile bu güzelim çeyizlerini en güzel günlerde kullanırsın inşallah feroşum hepsi çok hoş. En tatlı tutuşmalar bunlardaim olsun
![]()
Adayın olduguna sevindim.Görücü usulu mü kendin mi tanıştın?niye kana bulandı kuzum :/
var olmasa zaten başlamam beraber seçip beğenmek en güzeli :))
Kendim buldum tahmin etmezdim ama kendim buldum o beni buldu aslında :)Adayın olduguna sevindim.Görücü usulu mü kendin mi tanıştın?
Bizimki bulandı işte kuzum içini karartmayayım.Biliyorsun azçok.
aaa neden ki :/Ben fotograflari goremedim feros![]()
Yorumda var onlar gorunuyor da konudakileri goremedim feros hic yok gibi fotografKendim buldum tahmin etmezdim ama kendim buldum o beni buldu aslında :)
aaa neden ki :/
nasıl ya ben görüyorumYorumda var onlar gorunuyor da konudakileri goremedim feros hic yok gibi fotograf![]()
Bak ferosum boylenasıl ya ben görüyorum
aşkım alta in alta orda resim yok zatenBak ferosum boyleEki Görüntüle 1952353
Hiiii allahim ya bende kac kere yeniledim ugrastim gorunsun diyeaşkım alta in alta orda resim yok zatenorda liste var aldıklarımım
Aa nasıl oldu feraceli.Ay hadi anlat.Kendim buldum tahmin etmezdim ama kendim buldum o beni buldu aslında :)
aaa neden ki :/
sağol canımHiiii allahim ya bende kac kere yeniledim ugrastim gorunsun diye
Onlari gordum cok guzeller gule gule kullan bitanemm :***
İnşallah evlenirsek hikayemizi anlatırım canım o zamanAa nasıl oldu feraceli.Ay hadi anlat.
sağol canım![]()
Peki sözün olsun ama.İnşallah evlenirsek hikayemizi anlatırım canım o zaman![]()
Tamam inşallah :)Peki sözün olsun ama.
Hayırlı olsun, zamanla bütün eksikler tamamlanır, yeter ki mutlu ve huzurlu ol, keyifli alışverişler diliyorum, tadını çıkarMerhabalar müstakbel gelinler Allah nasip ederse inşallah aldığımız cicileri sefdiceklerimizle kullanmak nasip olur inşallah. .
Benim bir sürü eksiğim var bi çatı altında toplamak istedim eksiklerimi elimde olanları görmek adına. .ve oda oda bölümlere ayırdık biz daha kolay olması için
Hayırlı Uğurlu olur inşallah topiğim
Mutfak
Önlük
6'lı kase desenli
6'lı puding kasesi
2 tane 6'lı fincan takımı
Paşabahçe bardak
2 tane borcam(yuvarlak ve dikdörtgen)
Tatlı Takımı
3'lü kayık tabak
Üçlü plastik saklama kabı
Düdüklü tencere
Yağ kızartma tenceresi
Yatak odası
Banyo
erkek havlu takımı
Oturma Odası
Misafir Odası
Hol(Salon)
Çeyiz Sandığında olacaklar(çeyiz işte
)
22 tane patik
7 tane yüz havlusu
8 tane küçük mutfak havlusu(iğne oyasıyla yapılmış)
21 tane başörtü
15 tane lif
2 tane kokulu iğnelik
Namazlık
3 tane seccade
Bebek battaniyesi,2 tane kırlent
6 tane boncuklu sehba örtüsü
teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun, zamanla bütün eksikler tamamlanır, yeter ki mutlu ve huzurlu ol, keyifli alışverişler diliyorum, tadını çıkar![]()
Merhaba canım :)Merhabaaa:) hayırlı olsun topigin, aramıza hoş geldinÖnünde çok zevkli bir o kadarda kafa yorucu bi süreç var..Başta çok zorlanacaksin o eksik şu eksik nasil alinacak bu kadar şey diye, al alda bitmeyecek ama sevdigin insanla kuracagin geleceğin hayaliyle alınan herbir parca ayri mutluluk vericek
Guzel heyecanlar kolay gelsin şimdiden umarim her şey gönlünce olur
![]()