Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu uzanmalı köşe takımlarının rengine bayıldık biz zaten baştan beri uzanmalı bu model bakıyoruz ama renkte kararsızdık bu renk çok duru ferah hoş yaEki Görüntüle 1955232 Eki Görüntüle 1955233
inşallah canım umarım bulabiliriz bundanCanım bence de çok güzel koltukların rengi. Köşe takımları hem yer açısından çok kullanışlı oluyor hem de oturma odası vs gibi yerlerde çok konforlu. Alttaki modeli daha çok beğendim ben. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
Kesinlikle aynı fikirdeyimAçık renkleri koltukta ben de çok beğeniyorum, özellikle küçük mekanları ferah gösteriyor, hem diğer parçalarda renk kullanma imkanı sağlıyor ve beğendiğin rengi pek çok tonla kullanabilirsin![]()
Amin bitanemm inşallahHayırlı olsun canım benim
Aşkla al, aşkla kullan bitanem![]()
Yorumlari okuyordumda yirumunuz cok etkiledi Allah en guzel sekilde tekrar ceyizinizi hazirlayip gercekten sevip mutlu olacahiniz biriyle huzurlu bi sekilde kullanmayi nasip etsinAy tatlım ne güzelim telaşlar bunlar.Ah o çeyiz hazırladığımız umutlu günler.Şimdi çeyizimiz kana bulandı.
Aday var mı peki?
Valla bende cok merak ediyorumAa nasıl oldu feraceli.Ay hadi anlat.
Hele bi şu iş olsun söz anlatacamValla bende cok merak ediyorum
Feraceli gecen gunku konudan nerden oldugunu ogrendik
hayrina nasil oldugunu anlatsan hem bizde ask hikeyesi dinlemis oluruz hem belki taktikde ediniriz
![]()
Amin ecmain Allah razı olsunHayirli ugurlu olsunAllah hepsini en guzel gunlerde sevdiginle kullanmayi nasip etsin insallah
Herseyin eksiksiz en guzel sekilde nasip olur insallah
Ya bwn olursem o zamana kadarHele bi şu iş olsun söz anlatacam![]()
kız az sabret bi kaç güne zaten olacaksa olacak olmayacaksa aşk acımı paylaşırım artık :/Ya bwn olursem o zamana kadargozlerim acik mi gideyim siz kimselere anlatmiyicaz
Babana akrabalarada biz tanistirdik diycez
Zaten cevrenden internetten tanisip evlenenler bayilir evvel araci okdu deneye
Kiz yazik bize ya
Fikir bukdun mu aileye ne diyeceksinkız az sabret bi kaç güne zaten olacaksa olacak olmayacaksa aşk acımı paylaşırım artık :/
Az sanredin antacam canım bunlar özel şeyler ifşa olmak istememFikir bukdun mu aileye ne diyeceksin
Bence enistenle cok samimiyseniz ablan enistene internette tanistiginizi soylesin
Peki eniste ne is yapar necidir nerelidir
Az sanredin antacam canım bunlar özel şeyler ifşa olmak istemem