• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fena bi derdim var hem de :(

Şimdi şu da var canım buraya konu açıyorsan bütün yorumlara açık olmak zorundasın. Milletin nasıl konuşacağını sen belirleyemezsin ki?

Neyse bunu geçelim o kızın da haberi var diyorsun. Bu ilişkinizin ne kadar çarpık olduğunu göstermiyor mu sana. Çok kötü bir tablo bu.
O kız nasıl olup da kıyametleri koparmadı bilemiyorum. Şahsen bir çok kadın ikinci kadına ulaşıp birşeyler söylerlerdi.

Bir de o adam nasıl biri ki sana olan aşkını! tutup karısına anlatabiliyor. Çok karakter sahibi birisiymiş:19:

kendine dert aramak böyle bir şey heralde...

çok çabuk bağlanıp, çok kolay üzülüyorsunuz. evlenmiş gitmiş işte başkasının olunca kıymete mi bindi?

Hikayenizin her noktası o kadar yoruma açık ki...

Ne benimle evlen ne de başkası ile gibi mantıksız bir beklenti...

Sen evlen ben senin onu terk edip bana dönmeni beklerimi kabul etmek gibi bir şuursuz durum...sonra bunu aciz ve adice bulup kaçmak ama yine onu aklından çıkaramamak.

Şimdi bir başka talip ama eğer ona evet demeyi sadece diğerini unutmak için seçerseniz bu da çok çok acımasız olur.

kendiylesorunlu arkadaşım haklısın burda insanlar dilediği gibi konuşabiliyomuş ben biraz garipsedim sadece..yanlış ifade ettim sanırım çünkü o kız benim onların ilişkisi başlamadan önce olan biri olduğumu ve üzerinde etkiler bıraktığımı biliyomuş..yani bazılarının anladığı gibi 2. kadın konumunda değilim..

kendiylesorunlu arkadaşım haklısın burda insanlar dilediği gibi konuşabiliyomuş ben biraz garipsedim sadece..yanlış ifade ettim sanırım çünkü o kız benim onların ilişkisi başlamadan önce olan biri olduğumu ve üzerinde etkiler bıraktığımı biliyomuş..yani bazılarının anladığı gibi 2. kadın konumunda değilim..

Eğer daha fazla bu düşüncelerle devam edersen 2. kadın olman an meselesi ama:ssz:
Kızım sen diyorsun ki onun evliliği canımı acıtıyor... E madem ikinci kadın değilim diyorsun bunların seni bu kadar etkilememesi lazım.
Sen şu an çok tehlikeli bir konumdasın. Sen eğer en ufak bir işaret versen o adam karısına rağmen sana gelebilir. Sana gelir diyorsam senle gönül eğlendirebilir.
Hadi bu olmadı diyelim, sen kıskançlığını bastırmak için başkasını kullanmayı düşünüyorsun bu da çok yanlış. :19:

kendiyle sorunlu arkadaşımıza bu cevabı vermişsiniz ama ben de yazmadan duramayacağım. siz saf ve iyi niyetli birine benziyorsunuz

bence o kişi de bunun farkında. siz aslında o kişi üzerinde etki bırakmadınız, kandırılıyorsunuz açın gözünüzü...

kendiyle sorunlu arkadaşımıza bu cevabı vermişsiniz ama ben de yazmadan duramayacağım. siz saf ve iyi niyetli birine benziyorsunuz

bence o kişi de bunun farkında. siz aslında o kişi üzerinde etki bırakmadınız, kandırılıyorsunuz açın gözünüzü...

Bence de öyle adam olayı biraz dramatikleştirerek sizi kendine çekmeye çalışıyor. "Ben evlendim ama istemiyorum, gönlüm sende elim kolum bağlı:5:" diyerek duygu sömürüsü yapmaya çalışıyor olabilir. Bu durumdan yararlanmak istiyor o. Bazı erkekler böyledir, yasak ilişki yaşamaya bayılırlar. Bunu yaşayabilmek için karşıdakini kandırmak gerekiyorsa evet bunu da yapabilirler:ssz:

Kendiyle sorunlu arkadaşım ben erkek değilim..kimseyi de kandırmıyorum..ama tek dil tek bayrak arkadaşım kandırldığım kesin..peki o benimle gönül eğlendiriyosa kimi seviyo gerçekte?

Kendiyle sorunlu arkadaşım ben erkek değilim..kimseyi de kandırmıyorum..ama tek dil tek bayrak arkadaşım kandırldığım kesin..peki o benimle gönül eğlendiriyosa kimi seviyo gerçekte?

Sana erkek demedim yanlış anlamışsın. Ziyaretçilerle alakalı bir yorumdu o. :ssz:

aynen bu cümleleri kullanmıştı..elim kolum bağlı..dört yandan sıkıştırıldım..önümü göremiyorum..sen bende bi tutkusun..zaafım var sana..demişti..hiçbişey istemiyorum da ondan beni hiç sevmemiş ve kullanmak istemiş olduğunu bilmek beni çok yaraladı..

Sizin şu anda hissettiğiniz şey sadece "kıskançlık"... Bazı kadınlar eski sevgilisini sevmese bile dahi onların yeni ilişki yaşamalarını hoş görmezler, kıskanırlar. Hep ilgi görmek isterler. Onlara ilgi gösteren erkek başka birilerine yöneldiğinde hoşnut olmazlar. Sizin yaşadığınız böyle bir şey. Bahsettiğiniz erkek , daldan dala konmayı seven, uzun ilişkiler yaşayamayan, tek kişiyle yetinemeyen bir erkek tipi. Siz bu insanla evlenseydiniz bile bırakın evlenmeyi uzun süreli ilişki yaşasaydınız bile hep aldatılacaktınız. Hiç güvenmeyecektiniz. :20: O yüzden yolun başında kurtuldum ben diye sevineceğinize, kendinizi boş yere üzüyorsunuz. :20: Biran önce bu kişiden tamamen vazgeçip uzaklaşın. Hem tipiniz değil, hem karakteri beş para etmez. Onu sevmiyorsunuz. Sadece sizden vazgeçip başkasıyla ilgilenince size olan ilgisinin başkasına gitmesinden ötürü onu kıskanıyor ve bu durumu hazmediyorsunuz o kadar.:42:

Ah biz kadınlar... Bazen öylesine inanmak istiyoruz ki herşeyin bizim düşündüğümüz gibi olmasına, gerçekleri görmeme pahasına inanıyoruz.
Ben de yaptım o hatayı. Çok değil 2 gün oldu gerçeği göreli. o kadar işarete gözümü kapadım, beni seviyor dedim. Aslında olmasını istediğim şeyi olmuş gibi yaşamaya başladım. Öyle olmasını o kadar istedim ki bazı şeylere gözümü kapatıp, kulağımı tıkadım. Sonuçta ben üzüldüm.
Bence sen bu söylediklerimize kulağını tıkama ve gözünü geç olmadan aç arkadaşım. :ssz:

Sizin şu anda hissettiğiniz şey sadece "kıskançlık"... Bazı kadınlar eski sevgilisini sevmese bile dahi onların yeni ilişki yaşamalarını hoş görmezler, kıskanırlar. Hep ilgi görmek isterler. Onlara ilgi gösteren erkek başka birilerine yöneldiğinde hoşnut olmazlar. Sizin yaşadığınız böyle bir şey. Bahsettiğiniz erkek , daldan dala konmayı seven, uzun ilişkiler yaşayamayan, tek kişiyle yetinemeyen bir erkek tipi. Siz bu insanla evlenseydiniz bile bırakın evlenmeyi uzun süreli ilişki yaşasaydınız bile hep aldatılacaktınız. Hiç güvenmeyecektiniz. :20: O yüzden yolun başında kurtuldum ben diye sevineceğinize, kendinizi boş yere üzüyorsunuz. :20: Biran önce bu kişiden tamamen vazgeçip uzaklaşın. Hem tipiniz değil, hem karakteri beş para etmez. Onu sevmiyorsunuz. Sadece sizden vazgeçip başkasıyla ilgilenince size olan ilgisinin başkasına gitmesinden ötürü onu kıskanıyor ve bu durumu hazmediyorsunuz o kadar.:42:

Ne kadar güzel özetlemişsiniz..Ben yapı olarak biraz hırslıyım..zaten yakın çevrem de hep der ilgiyi üstünde hissetmezsen yüzün düşer diye..ama bu durum gerçekten canımı sıkıyo zaman zaman..çünkü ben ne zaman ihtiyaç duysam üzülsem korksam hep bi etelefonla ona ulaşabilirdim ve hep yanımda olurdu..şimdi onun olmaması eksik hissettiriyo..başkası onun yerini alamzmış gibi geliyo..

Sen onunla evlenirsen
seni baskasiyla aldatacagini soyluyorsun

eeee simdi bu adam baskasiyla evlendi
ama o evlendigi baska kisiyi,
seninle aldatmayi dusunuyor...

Ben arada bir fark goremedim
olayin kahramani siz olunca durum degisiyorsa
ben sizin kisiliginizden suphe ederim

bu bir hakaret degildir
hemen aciklayayim

baskasina ayri,
kendinize ayri muamele yapiyorsunuz
siz kendinize gelince yapamaz diyorsunuz,
karisini aldattigi kisi SIZ olunca durum degisiyor

bu durumda da kendinizle celisip,
iki yuzlulugu oynuyorsunuz!

FARKINDA MISINIZ?

Bu ne biçim bir hayat ne anlaşılmaz bir yaşam tarzıdır.

hayatın sıkıcı gelmeye mi başladı kendine dert edinme arayışına girmişsin.

Ben bu insanları anlamıyorum arkadaş sonra derler ki bütün dertler beni bulur

Dön de bir kendine bak.

Uzak duruyorsun, uzak durmaya devam et EVLİ adam.. Kaybedicek neyi var sen kendşne olan saygını kaybediceksşn bu gidişle .. Evlenmiş mi evlenmiş artık hayatında olamaz bunu da bilşyorsun kaldı kş olsa da sen şistemşyorsun zaten düşünme mış gibi uap öldü farzet ve hayatına kaldığın yerden devam et lutfen..

böyleleri kimseyi sevmez Bulyon. herkese mavi boncuk dağıtır, hevesini alıp gider. vaz geçin üzülen siz olursunuz

o evli artık adınız da çıkar-ki en kötüsü bence bu-

Back