• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femera ve ovitrelle ile 9. Gun belirtiler testler

Tebrik ederim kucaginiza saglikla slin.. Ben de 9. gun igneden tup bebek benimkisi.

Yorumlara bakarken bunu okudum cok sevindim. Bende de cizgi hemen cok silik cikti :)) Hayir cizgiyi gorcem diye kor oldum :)) Bakalim bende takip edecegim siliklesecek mi yoksa koyulasacak mi.. InsAllah benimde evlatlarim tutunmustur ve hamileyimdir.
İnşallah 🙏🏻🙏🏻🥰guzel haberlerinizi bekliyoruz,burdan yazın bizlere de, transferden kaç gün geçmesi gerekiyor

İnşallah 🙏🏻🙏🏻🥰guzel haberlerinizi bekliyoruz,burdan yazın bizlere de, transferden kaç gün geçmesi gerekiyor
valla canim cok agrim oldu pazar gecesi regli zamanimdi ayrica. Agrida ayni regli agrim yatamadim. Bilmem tuttu mu.. cok agladim iste dayanamadim test yaptim. 3. gun embriyosu 2 tane. Dediler 14. gune kadar ovitrelle ignesi etkisi oluyormus. Propektus 10 gun diyor bende. Test normal test az silik cikti. sende 10. gun yapmissin kanimca hamile cikmissin sonra sukur olsun. onu arastirirken sana denk geldim icime az su serptin. Ben canim cuma transfer oldum iste 1 haftam kaldi teste. 14 gun gibi birsey.. Bana dua et canim bende alayim evladimi saglikla hayirla insAllah.. Hamile kalirsam hemen yazarim herkese umut olsun yazmam mi hic.. bende dolanip dolanip bir umut ariyorum.

Merhaba dilerim pozitife döner Allah büyüktür senin için dua edeceğim 🌸
Bende aylarca tek çizgi gördüğüm için hiç umudum yok korku heyecan duyguları içerisindeyim. Benim belirtilerim regl gibi bel ağrısı göğüsler davul gibi arada karın kasık ağrısı ve tek fark ishal olmam ki çok cok sıcak tutarım ayaklarımı bilemedim başka da bir şeyim yok 4 günüm kaldı ama yarın belki test yd

Merhaba dilerim pozitife döner Allah büyüktür senin için dua edeceğim 🌸
Bende aylarca tek çizgi gördüğüm için hiç umudum yok korku heyecan duyguları içerisindeyim. Benim belirtilerim regl gibi bel ağrısı göğüsler davul gibi arada karın kasık ağrısı ve tek fark ishal olmam ki çok cok sıcak tutarım ayaklarımı bilemedim başka da bir şeyim yok 4 günüm kaldı ama yarın belki test yaparım
durumun nasıl canım ben yarın kontrele gideceğim adetim başladı

durumun nasıl canım ben yarın kontrele gideceğim adetim başladı
Gerçekten mi inşallah gelecek aydır nasibin..
Benim de çok umudum yok regl belirtileri dışında bir şey yok ve üç gün önce test yapmıştım negatifti cuma sabahı regl günüm ama eminim regl olacağım bende 😕

iyi düşünelim güzel sonuçlar olsun bence test yapma artık regl günün geçsin öyle yap psikolojini bozma en önemlisi regl tarihini kırmızılman umarım öyle olur ya inşallah pozitif olur

Canım sana birşey soracağım. Bugün iğnenin 10. Günü. Sabah test yaptım yine. İlk 5 dk suratımdan daha beyazdı uyuz test. Sonra sanırım 30dk -1 saat içinde çizgi çıkmış. Sanki düne göre az koyu. Sence bu neden olur hiç fikrin var mı? Test hatalı mıdır?

iyi düşünelim güzel sonuçlar olsun bence test yapma artık regl günün geçsin öyle yap psikolojini bozma en önemlisi regl tarihini kırmızılman umarım öyle olur ya inşallah pozitif olur
İnşallah canım ama hani biraz silik olsaydı belki umut olurdu fakat kocaman negatiften sonra olmaz bence belki iğneden dolayı birkaç gün gecikirim

Canım sana birşey soracağım. Bugün iğnenin 10. Günü. Sabah test yaptım yine. İlk 5 dk suratımdan daha beyazdı uyuz test. Sonra sanırım 30dk -1 saat içinde çizgi çıkmış. Sanki düne göre az koyu. Sence bu neden olur hiç fikrin var mı? Test hatalı mıdır?
Bilemedim ki canım, ilk 5-10 dk diyorlar, ama belki test hatalıdır, benim kaset test 10.gün çok silik çıkmıştı
Erken gebelik testi var ise elinde onunla sabah ilk idrarla dene istersen
Adetin ne zaman tarihi ?

Bilemedim ki canım, ilk 5-10 dk diyorlar, ama belki test hatalıdır, benim kaset test 10.gün çok silik çıkmıştı
Erken gebelik testi var ise elinde onunla sabah ilk idrarla dene istersen
Adetin ne zaman tarihi ?
Canım benim tüp bebek. Adetim pazar pazartesi günüydü. İlk 5-10 dk bembeyazdı test. Sonra çıktı işte. Ben gıcık oldum uyudum. Yarın bir daha deniyim. Erken gebelik testim yok camım. Bu tesleride çok çok evvel almıştım. Son kullanım tarihi bu ay. Kullanım hepsini hafta sonu için yeni test alırım belli olur artık. Sağol canım desteğin için. Allah evladına sağlıkla kavuştursun. Darısı da bana olsun. Amin.

Canım benim tüp bebek. Adetim pazar pazartesi günüydü. İlk 5-10 dk bembeyazdı test. Sonra çıktı işte. Ben gıcık oldum uyudum. Yarın bir daha deniyim. Erken gebelik testim yok camım. Bu tesleride çok çok evvel almıştım. Son kullanım tarihi bu ay. Kullanım hepsini hafta sonu için yeni test alırım belli olur artık. Sağol canım desteğin için. Allah evladına sağlıkla kavuştursun. Darısı da bana olsun. Amin.
Amin inşallah sende sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun,sağol duaların için, adetin gecikme 3.gün bugun kan testi versen aslında o zaman, tüp bebek sürecini bilmiyorum ama sınuçta tutunduysa hcg kanda artacaktır ufakta olsa , ben senin yerinde olsam yarın kan verirdim
Ben kanı reglimin 3.gecikme gününde vermiştim

Amin inşallah sende sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun,sağol duaların için, adetin gecikme 3.gün bugun kan testi versen aslında o zaman, tüp bebek sürecini bilmiyorum ama sınuçta tutunduysa hcg kanda artacaktır ufakta olsa , ben senin yerinde olsam yarın kan verirdim
Ben kanı reglimin 3.gecikme gününde vermiştim
canim Tr degilim. O yuzden oradaki gibi gidip test yaptirma sansim yok. test gunum 4 nisan mecbur onu bekleyecegim. Ama test sonucunda siri uzulmemek icin bunu yapiyorum. Kanimca en sagliklisi pazar gunu yapacagim idrar testim olur hem ovitrelle den 14 gun gecmis olur hemde tutunduysa zaten yavru kuslarim anca yukselmis olur hcg.. cok sagol destegin icin. 💕💕🥰

canim Tr degilim. O yuzden oradaki gibi gidip test yaptirma sansim yok. test gunum 4 nisan mecbur onu bekleyecegim. Ama test sonucunda siri uzulmemek icin bunu yapiyorum. Kanimca en sagliklisi pazar gunu yapacagim idrar testim olur hem ovitrelle den 14 gun gecmis olur hemde tutunduysa zaten yavru kuslarim anca yukselmis olur hcg.. cok sagol destegin icin. 💕💕🥰
🙏🏻🙏🏻🤲🥰🥰

İnşallah canım ama hani biraz silik olsaydı belki umut olurdu fakat kocaman negatiften sonra olmaz bence belki iğneden dolayı birkaç gün gecinaptın kuzum son durum nedir

İnşallah canım ama hani biraz silik olsaydı belki umut olurdu fakat kocaman negatiften sonra olmaz bence belki iğneden dolayı birkaç gün gecikirim
merhaba canım son durumun nedir inşallah pozitiftir ben klomene başladım dün akşam

merhaba canım son durumun nedir inşallah pozitiftir ben klomene başladım dün akşam
Merhaba canim teşekkür ederim sorduğun için, dün regl günümdü hafif lekeleler geldi bu sabahta regl oldum tam günümde ve maalesef çatlatma iğnesi tutmadı kısmet artık ne diyelim😊 senin durumun nedir canlm?

Merhaba canim teşekkür ederim sorduğun için, dün regl günümdü hafif lekeleler geldi bu sabahta regl oldum tam günümde ve maalesef çatlatma iğnesi tutmadı kısmet artık ne diyelim😊 senin durumun nedir canlm?
Ben de tam günümde olmuştum zaten reglin 4.günü doktorumla görüştüm muane etti alan yumurta yok hepsi gitmiş dedi iyiye işaret dedi demekki çatlayıp kayboluyor dedi yine 5 gün klomen verdi çarşamba tekrar gideceğim iğne verecekmiş

doktora gidecek misin bana regl olursan 4.günü gel demişti sana da dedi mi

Ben de tam günümde olmuştum zaten reglin 4.günü doktorumla görüştüm muane etti alan yumurta yok hepsi gitmiş dedi iyiye işaret dedi demekki çatlayıp kayboluyor dedi yine 5 gün klomen verdi çarşamba tekrar gideceğim iğne verecekmiş
Aa hepsi çatlayıp kayboluyorsa iyi bir şey mi bilmiyordum 🙈 ben ilk kez geçen bu ay doktora gittim ve igne yaptırdim. Günde kaç tane kullanıyorsun klomeni?

doktora gidecek misin bana regl olursan 4.günü gel demişti sana da dedi mi
Pazartesi arayacagim doktoru bakalım ne diyecek. Bu arada bir ay ara versem sonraki ay devam etsem daha iyi olmaz mı sence yani böyle tedaviler için hemen devam etmek mi ara vermek mi iyidir sence?

Back