Yaptırdın mı kan testiKan testi yaptırmadım regl günüm eğer geçerse o zaman yaptiricam hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kafayı yemek üzereyim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdın mı kan testiKan testi yaptırmadım regl günüm eğer geçerse o zaman yaptiricam hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kafayı yemek üzereyim zaten
Evet yaptırdım ilk test 34.26 ikinci test 71.92Yaptırdın mı kan testi
MaşallahEvet yaptırdım ilk test 34.26 ikinci test 71.92
ayyy hadı ınsallaahhh guzellce gelısmıslerdırYumoşlarımın mm ni öğrenmek için sıra bkliyom inş çatlatma iğnesi olur bugün dua edin
Adetin 11. Günü bugün 15 mm di sağdaki solda 2 tane 15 mm ve 13 mm di .sağdaki çok iyi kıyıya yanaşmış rahim kalınlığında 20 mm dedi çatlatma iğnesi veriyorum dedi yarın başlayıp pazartesi dahil gün aşırı ilişki dedi . kalçanın altına 15 dk yastık koy duşta vücuduna şampuan depdirme dedi. 24 martta progesteron istedi tahlil vercemayyy hadı ınsallaahhh guzellce gelısmıslerdır
ne yaptın canımmm, nasıl yumoşlarYumoşlarımın mm ni öğrenmek için sıra bkliyom inş çatlatma iğnesi olur bugün dua edin
Igneden sonra 16.gun verdim bugün reglim 2 gün geçti 105.2 sanırım kimyasal gebelikMaşallah
İğneden sonra kaçıncı gün kann verdin canım
Neden kimyasal düşündün ? Kimyasal daha düşük olması gerekiyor benceIgneden sonra 16.gun verdim bugün reglim 2 gün geçti 105.2 sanırım kimyasal gebelik
Adetin 11. Günü bugün 15 mm di sağdaki solda 2 tane 15 mm ve 13 mm di .sağdaki çok iyi kıyıya yanaşmış rahim kalınlığında 20 mm dedi çatlatma iğnesi veriyorum dedi yarın başlayıp pazartesi dahil gün aşırı ilişki dedi . kalçanın altına 15 dk yastık koy duşta vücuduna şampuan depdirme dedi. 24 martta progesteron istedi tahlil vercemne yaptın canımmm, nasıl yumoşlar
Hadi inşallah hayırla güzel haberler alırsın kuzum ya.masallahAdetin 11. Günü bugün 15 mm di sağdaki solda 2 tane 15 mm ve 13 mm di .sağdaki çok iyi kıyıya yanaşmış rahim kalınlığında 20 mm dedi çatlatma iğnesi veriyorum dedi yarın başlayıp pazartesi dahil gün aşırı ilişki dedi . kalçanın altına 15 dk yastık koy duşta vücuduna şampuan depdirme dedi. 24 martta progesteron istedi tahlil vercem
2 katı olmamış çünkü bugün değer.Neden kimyasal düşündün ? Kimyasal daha düşük olması gerekiyor bence
Anladım canım hayırlısı olsun2 katı olmamış çünkü bugün değer.
Bakalım doktor perşembe gününe kadar bekle dedi inşallah bebeğim beni bırakıp gitmezAnladım canım hayırlısı olsun
Rahim kalınlıgın çok iyi kndi çatlar iğne vermiyom dediHadi inşallah hayırla güzel haberler alırsın kuzum ya.masallah
İğneyi ne zaman vurulacaksin?
Vajinal muayene mi oldun
İnşallah kuzumm, hiç belli olmaz ya yükselme yavaş olup sağlıklı ds olabilirBakalım doktor perşembe gününe kadar bekle dedi inşallah bebeğim beni bırakıp gitmez
Anladm canımm maşallahRahim kalınlıgın çok iyi kndi çatlar iğne vermiyom dedi
Ama iğnesiz olunca bn huzursuzum gün belli değil ya günde 2 mm büyümeye göre hesap edince perşembe mi çatlar kafam karışıkAnladm canımm maşallah